Ogólne
Tutaj rozmawiamy ogólnie o wszystkim co związane z Maxi- Skuterami.
3236 tematów w tym forum
-
Motocykl lub Skuterek na Firme !!
przez Gość Adach- 3 odpowiedzi
- 4 tys. wyświetleń
Witam...na forum jestem nowy...posiadam narazie skuter Yamaha Aerox i mam pytanie do wszystkich uzytkownikow...a szczegolnie tych ktorzy maja o tym pojecie Co zrobic aby wziasc motorek na firme? Czy uzytkownik musi byc na pelnym vacie? Czy sa jakies konsekwencje i pzreciwskazania? Czy urzad sie czegos czepia ? prosze o info...
Ostatnia odpowiedź: Gość, 29 Czerwca 2004 -
Ogólne
przez Gość klemens- 1 odpowiedź
- 4 tys. wyświetleń
Tetsuo. Czy mozna zamiescic pare fotek z nowego - moim zdaniem - dobrego salonu ? Jak to mozna zrobic ? Serdecznie pozdrawiam (-) Klemens
Ostatnia odpowiedź: Tetsuo, 25 Czerwca 2004 -
Ogolne
przez Gość klemens- 2 odpowiedzi
- 4.2 tys. wyświetleń
Mariusz. Widziales szarego b-650 w W-wie ? Moj 14-latek daje glowe, ze byl i jechal ! Wiem od Ciebie, ze czarny jest, ale szary - ciekawe ! Serdecznie pozdrawiam: (-) Klemens
Ostatnia odpowiedź: Tetsuo, 24 Czerwca 2004 -
Ogólne
przez Gość klemens- 9 odpowiedzi
- 4.8 tys. wyświetleń
Witam tu Klemens - moja pora przed g. 24. Czytam i rozmawiam z ludzmi. Jest pewien / jakis konflikt pomiedzy Mariuszem i Rafalem - Netrunnerem. Ja - jak mnie znacie zajmuje sie rozwiazaniami techniczno/technologicznyni - z PASJAMI zycia. Mam swoje problemy zawodowe - jak to w inwestycjach wielkobudzetowych. Jezeli czegos nie rozumiem - to chodzi hm... o pieniadze. Watpie, czy dwie strony walcza o wylacznosc. Moze zaloze swoja strone ? hm trzeba miec na to czas, cierpliwosc i serce. Wiele jest wypowiedzi na stronie www.skuter.net -walczacych, wypowiadajacych, zdegustowanych nawet zegnajacych, hm..... Te dwie strony /moim zdaniem/ sa zupelnie inne. - Rafal /pozytywnie/…
Ostatnia odpowiedź: Kubo, 18 Czerwca 2004 -
silverwing vs burgman 400
przez Gość robert23wawa- 3 odpowiedzi
- 4.5 tys. wyświetleń
Witam, noszę się z zamiarem nabycia uzywanego dużego skutera. najchętniej burgman 650 lecz mało takich.... Na rynku pojawiaj? się Silverwingi i AN400 w podobnej cenie. Co wybrać?? Proszę o radę. Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: CittO, 23 Maja 2004 -
Ogólne
przez Gość klemens- 10 odpowiedzi
- 5.3 tys. wyświetleń
LIST OTWARTY –dzięki Panu Robertowi Górskiemu – dilerowi Suzuki Moto Poland ! tel: 609 106 494 Nie mog?c skontaktować się bezpo?rednio z „ NET RUNNER’EM” tzn. Rafałem, który zapewne „szaleje” rozs?dnie przejeżdżaj?c swój kolejny tysi?c kilometrów pragnę przedstawić swoj? konfrontację Burgman’a 650. poprzez pryzmat B 400 „Skutery nie s? tylko małymi pojazdami miejskimi, ale również dużymi i praktycznymi turystykami”. Skromnie – fakt. Nieskromnie też prawda, bo po co i w jakim celu TO jest ? Potrafię okre?lić pewien pesymizm naszych PRZYJACIÓŁ którzy chcieliby pojechać .hm.....dalej tzn. poza zasięg baku. Sam to czułem 20 lat temu, kiedy zasiadłem za stery hulajnog…
Ostatnia odpowiedź: dr.big, 21 Maja 2004 -
Burgi 650 dzi? w Gazecie Wybiurczej 13.05
przez Mario- 2 odpowiedzi
- 4.3 tys. wyświetleń
W dodatku moto ,bardzo miły mini te?cik.
Ostatnia odpowiedź: MariuszBurgi, 13 Maja 2004 -
W Iraqu też nas znaj? ;)
przez MariuszBurgi- 3 odpowiedzi
- 4.6 tys. wyświetleń
No cóż...nic dodać nic uj?ć Na froncie też nas znaj?.
Ostatnia odpowiedź: MariuszBurgi, 10 Maja 2004 -
Skradziony Burgman
przez Gość slawek- 2 odpowiedzi
- 7.6 tys. wyświetleń
Dzi? dowiedziałem się od policjanta ,który mnie zatrzymał,że poszukuj? od pewnego czasu skradzionego w Warszawie Burgmana 150 koloru żółtego Wiecie co? na temat(komu,gdzie kiedy)? Pozdrawiam.
Ostatnia odpowiedź: Gość, 27 Kwietnia 2004 -
docieranie:teoria a praktyka
przez pawel883- 3 odpowiedzi
- 5.3 tys. wyświetleń
cze?ć . zastanawia mnie sposób docierania nowego an400k3. instrukcja podaje by nieprzekraczać przez pierwsze 800km 4000obr/min,przyznam że niejest to łatwe (korci odkręcić mocniej) chętnie wysłucham rad bardziej do?wiadczonych w tej dziedzinie . jak to wygl?da w praktyce?czy te pierwsze 800km to taka ,,pisana blokada,,?,czy konieczno?ć. pozdrawiam pawel883
Ostatnia odpowiedź: pawel883, 15 Kwietnia 2004 -
Wtajemniczeni?
przez Gość slawek- 0 odpowiedzi
- 4.8 tys. wyświetleń
W galerii s? zdjęcia z imprezy u Artixa,które mog? obejrzeć tylko wtajemniczeni,po wpisaniu odpowiedniego hasła. O co chodzi? Kto jest wtajemniczony i na jakiej zasadzie? Podejrzewam że impreza była ostra,ale mam już 18 lat i nie s?dzę żebym się zgorszył ,przegl?daj?c zdjęcia. Pozdrawiam. P.S Oj Artix,cicha woda brzegi rwie.
Ostatnia odpowiedź: Gość, 28 Marca 2004