Przemo Opublikowano 18 Czerwca 2004 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Witajcie musimy się Wam wszystkim pochwalić Rybka wła?nie godzinkę temu zdała dzi? prawo jazdy kategorii A i to za pierwszym razem Ja GRATULUJĘ pozdrawiam Przemo
Gość Kasia-Burgman Opublikowano 18 Czerwca 2004 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Brawo Rybka!!!!!!!!! Bardzo Ci gratuluję!!
Gość rybka Opublikowano 18 Czerwca 2004 Opublikowano 18 Czerwca 2004 ale jestem szczę?liwa, nie da się tego pisać aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Od teraz mogę jezdzić Burgmanem Pozdrawiam, Rybka (super, hiper szczę?liwa i nie obliczalna haha )
Komar Opublikowano 18 Czerwca 2004 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Bzzzzzz!!!!!!!!! Moje najszczersze gratulacje. Ciesze się razem z Tob?. Ja mam teorię dopiero 06 lipca. Muszę jeszcze trochę poczekać. Pozdrawiam. Bzzzz
VoYtaZ Opublikowano 18 Czerwca 2004 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Również gratuluję!!! Nie dawno sam zdawalem, wiec wiem co to za rado?ć. Teraz tylko musisz uzbroić sie w cierpliwo?ć i czekać na wyrobienie dokumentu, mi ten okres strasznie się dłużył
Administrator Tetsuo Opublikowano 18 Czerwca 2004 Administrator Opublikowano 18 Czerwca 2004 Gratulacje!!!! No cóż mnie tez to niedługfo czeka , bo choć katamaranem jeżdżę od 10 lat to kategorii A nigdy nie zrobiłem
Sympatycy Kubo Opublikowano 18 Czerwca 2004 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2004 Woitka, co prawda na zcacie gratulowałem, ale Oficjalnie na foruym też trzeba. Ekstra się czyta takie wiadomo?ci, jak komu? się powiodło w takiej chwili. Widać, zę dobry z Ciebie kierowca A Ty komar nie masz jeszcze prawka i jeĽdzisz B400?? Prze go?ciu ;) Ja na A mogę zdawac dopiero w listopadzie, bo jestem z listopada... i też musze na ... jeĽdizć virażk?. Ale Przetrwamy. Wszystkim użytkownikom którzy jeszcze prawka nie posiadaj? życzę zdania tego Egzaminu... Pozdrowionko, Kuba
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Administrator Opublikowano 18 Czerwca 2004 Rybka>>>najszczersze gratulacje Teraz już możesz (prawie w pełni bo musisz odebrać plastik) latać na legalu wszystkim pow. 50ccm...fajne uczucie co?? ***GRATULACJE***
dr.big Opublikowano 18 Czerwca 2004 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Gratulacje, przeciez mowilem ze spokojnie zdasz !!!
Klubowicze Ravenka Opublikowano 18 Czerwca 2004 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2004 Gratuluje i zycze zeby B tez tak latwo poszlo !
Gość Piotrek_ Opublikowano 18 Czerwca 2004 Opublikowano 18 Czerwca 2004 I ja rowniez Ci pogratuluje pierwszej kategorii!
Gość rybka Opublikowano 18 Czerwca 2004 Opublikowano 18 Czerwca 2004 fajne uczucie co?? oooooooooooj bardzo fajnie . Latam po całym domu i dre się w niebogłosy z piwkiem w ręku . Dziękuje wszystkim:) Pozdrawiam, Rybka P.S. życze powodzenia tym, którzy będ? w niedługim czasie zdawać
Administrator Artix Opublikowano 18 Czerwca 2004 Administrator Opublikowano 18 Czerwca 2004 Wielkie Gratulacje. Przybyl nam kolejny uzytkownik legalnych motocykli. I tym bardziej sie chwali nie dosc ze za pierwszym razem to jest to jeszcze motocyklistka, oby bylo ich jak najwiecej na naszych drogach Pozdrawiam
Gość Pavson Opublikowano 18 Czerwca 2004 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Najszczersze gratulacje. Rybko doskonale wiem co czujesz, niedawno to przechodziłem. Rado?ć jest nie do opisania. Przemo a Tobie chłopie to współczuje bo Twój Burgu? już nie będzie tylko Twój (żarcik) Co do odbioru to poczekasz troszke, my?lę że jakie? 10 dni. Ja jak pierwszy raz jechałem legalnie to naprawdę jako? się dziwnie czułem. Teraz już mi przeszło i jest normalnie. Jeszcze raz gratuluje.
ŻABA Opublikowano 19 Czerwca 2004 Opublikowano 19 Czerwca 2004 GRATULACJE!!! Cieszymy sie razem z Toba Mowilem, ze spokojnie zdasz i bedzie co opijac. Motocyklistka w 101%!
Szaary Opublikowano 19 Czerwca 2004 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Witam Rybko szczere gratulacje Wiedziałem że zdasz, no ale i tak trzymałem kciuki hihi. Pozdrawiam
Gość _KaTi_ Opublikowano 19 Czerwca 2004 Opublikowano 19 Czerwca 2004 WiTam Ja również przył?czam się do tych wszystkich gratulacji ! P.S. Kubo Ty czekasz tylko kilka miesięcy na prawko a ja aż rok No ale co robić ... Pozostaje tylko czekać .... Pozdrawiam
Kacza Opublikowano 24 Czerwca 2004 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Gratulacje juz skladalem na czacie no ale nie zaszkodzi jeszcze raz zlozyc No i przylaczam sie do gratulacji Pozdroo 3miasto gg:6770782
Gość Kamil Opublikowano 24 Czerwca 2004 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Rybka -> GRATULEJSZYN! Ale tak za pierwszym pierwszym? Tak bez smarowania? Hmm... znam jednego co 6 razy podchodził i oblewał ... ech, Ty to jednak zdolniacha jeste?. Tak trzymaj!
Gość rybka Opublikowano 24 Czerwca 2004 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Hmm... znam jednego co 6 razy podchodził i oblewał hahaha ciekawe kto to ?? Dziekuje Ci bardzo <zawstydzony> Pozdrawiam, Rybka (ktora odbiera we wtorek prawko )
Gość c0der Opublikowano 13 Lipca 2004 Opublikowano 13 Lipca 2004 Gratulacje rybko! PS. A czy wiecie, że udowodniono naukowo, że kobiety jeżdż? lepiej na motocyklach niż mężczyĽni?
Rekomendowane odpowiedzi