Gość bieniek Opublikowano 2 Listopada 2004 Opublikowano 2 Listopada 2004 WItam!!!Lezy juz to u mnie ponad 2 lata i nie wiem co to jest.Wygralem to za zlocie w LEborku w 2002r...Jak juz bede wiedzial co to jest to bede szukal na to kupca...[][]Produkt jest firmy TUCANO Bieniek--YAMAHA AEROX (NINJA STREET CUP) gg-2142826
-=Dee Jay=- Opublikowano 2 Listopada 2004 Opublikowano 2 Listopada 2004 jest to takie cos cos sie zakłada na deszczowe dni ... ale nie na siebie tylko na skuter..., ta dziurka ktor? widac na fotkach pełni funkcje doj?cia do stacyjki ... po bokach s? klapy osłaniaj?ce nogi od boku, srodek osłania praktycznie całego kierowce i to tyle ... bardzo fajna rzecz... sam uzywałem.. w dodatku bardzo dobrej firmy pozdrawiam
Administrator Artix Opublikowano 2 Listopada 2004 Administrator Opublikowano 2 Listopada 2004 DJ chyba wszystko wyjasnil a ja dodam ze swietna rzecz na obecna pore roku a w szczegolnosci na poranna jazde. Pozdrawiam ps. trzeba sie bylo zapytac wczesniej juz od 2 lat bylo by cieplej
ultras Opublikowano 3 Listopada 2004 Opublikowano 3 Listopada 2004 Ojej, szczczerze mówi?c ciężko mi sobie wyobrazić to ubranko na skuter, dlaczego kiedy ubieramy skuter ma być nam cieplej? Bieniek, cyknij poproszę zdjęcie jak będziesz już miał ubrany skuter i będzie Ci na nim cieplej bo w takim rozwinięciu to pewnie i swojego skutera bym sobie nie wyobraził piękna jesień !!
Gość bieniek Opublikowano 3 Listopada 2004 Opublikowano 3 Listopada 2004 http://www.tucanourbano.it/it/f_termoscud.htm Jak sprawdzic do jakiego skutera to pasuje?????
Gość Piotr Tym Opublikowano 3 Listopada 2004 Opublikowano 3 Listopada 2004 a ja bym to chętnie kupił ..... bo mi nóżki .a wł??ciwie kolanka bardzo marzn?... a jako żem lotnik i po wypadku to nie lubię jednak marzn?ć ....
Gość bieniek Opublikowano 3 Listopada 2004 Opublikowano 3 Listopada 2004 a ja bym to chętnie kupił ..... bo mi nóżki .a wł??ciwie kolanka bardzo marzn?... a jako żem lotnik i po wypadku to nie lubię jednak marzn?ć .... Z checia sprzedam,tylko jak sprawdzic czy do majesty bedzie pasowala,i jak ustalic cene jak nie wiem ile nowe kosztuje...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 3 Listopada 2004 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2004 cze?ć . proponuje zrób koledze promocyjnego mikołaja pozdrawiam pawel883
Gość Piotr Tym Opublikowano 4 Listopada 2004 Opublikowano 4 Listopada 2004 a masz jaki? telefonik ? wy?lij mi na mojogo meila ptymorek@lukas.com.pl to pogadamy .....
Rekomendowane odpowiedzi