Hoffi Opublikowano 23 Października 2004 Opublikowano 23 Października 2004 Tak jak w temacie, a mianowicie kiedy bywam w Niemczech kupuję niemiecki "Roller" czy też "Scooter & Sport". Ponieważ bardzo lubie i posługuję się coraz lepiej językiem niemieckim, a artykuły i testy zamieszczone w owych pismach s? naprawdę niezłe, chciałbym kupować choćby jedno z nich w Polsce. Ale po odwiedzeniu salonów prasowych w Poznaniu (wraz z EMPIKiem) nie znalazłem żadnego z nich. I może pomoże mi DR.BIG. Czy te pismaq można zamówić do domu poczt? przez internet? Znacie jak?? sprawdzon? firmę albo macie jaki? pomysł? Pozdrawiam
Gość MirekBurgman Opublikowano 24 Października 2004 Opublikowano 24 Października 2004 Szukaj wytrwale.Ja kupuję ROLLER w EMPIKu w Gdańsku. Już od kilku lat. Pozdrawiam Mirek
Sympatycy pawel883 Opublikowano 24 Października 2004 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2004 cze?ć w empikuRYBNIK również można kupić te pisma. może wPoznaniu jest tak wielki popyt na literature że niestarcza dla ciebie. pozdrawiam pawel883
dr.big Opublikowano 24 Października 2004 Opublikowano 24 Października 2004 Sam kupuje "Scooter&Sport", "Motorettę" i czasami "Rollera" w kiosku i czasami w Berlinie sa z tym problemy. W internecie sa: MOTORETTA Reszty nie znalazlem, widocznie nie sa zainteresowani internetem , wola sprzedawac czasopismo .
Administrator Artix Opublikowano 24 Października 2004 Administrator Opublikowano 24 Października 2004 Poszukaj dobrze w EMPIK-u w Wawie tez jest to pismo dostepne, choc nie zawsze i nie we wszystkich EMPIK-ach. Ale na pewno jest dostepne w Polsce. Pozdrawiam
Hoffi Opublikowano 25 Października 2004 Autor Opublikowano 25 Października 2004 Dobra panowie, idę dzisiaj jeszcze raz na "wielkie poszukiwania", teraz zakrojone na większ? skalę Dziękuję za rady, jakby co? się Wam jeszcze nasunęło, piszcie:) Pozdro
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Października 2004 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2004 daj znać czy znalazłe? wytrwało?ci ! pozdrawiam pawel883
Hoffi Opublikowano 25 Października 2004 Autor Opublikowano 25 Października 2004 oj, nie jest łatwo przyznam Wam...Empik w ogóle nie sprowadza ww. czasopism (pracownik sprawdził w komputerze), inne salony prasowe także s? biedne w tym zakresie...Ostatnim moim ratunkiem s? salony prasowe w okolicy Dworca PKP, ale zobaczę...Głupio, że Poznań trochę odstaje w tym zakresie od reszty Cóż...co? będę musiał wykombinować, bo muszę przyznać, że brakuje w Polsce pisma stricte skuterowego na wysokim, profesjonalnym poziomie...Nie to, co w Niemczech
Administrator Artix Opublikowano 25 Października 2004 Administrator Opublikowano 25 Października 2004 Dziwne ze w Poznaniu nie ma, bo ja dzis sprawdzalem przy okazji jak bylem w EMPIK-u i bylo i to wcale nie malo egz. No ale co miasto to inna polityka, moze w okolicy Poznania jest, przy okazji jakiejs wycieczki sprawdz. Pozdrawiam
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 26 Października 2004 Administrator Opublikowano 26 Października 2004 W Warszawie w głównym Empiku dostępne s? dwa tytuły> 1. Roller (DE) (20 Pln) 2. Twist and Go (UK) (30 Pln) Fakt, że nie we wszystkich Empikach s? dostępne ale na Marszałkowskiej leż? na półkach zawsze kiedy jestem. Niestety Motoretty nie widziałem dostępnej w żadnym miejscu w Polsce.
Rekomendowane odpowiedzi