Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czasopisma niemieckojęzyczne o skuterach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, a mianowicie kiedy bywam w Niemczech kupuję niemiecki "Roller" czy też "Scooter & Sport". Ponieważ bardzo lubie i posługuję się coraz lepiej językiem niemieckim, a artykuły i testy zamieszczone w owych pismach s? naprawdę niezłe, chciałbym kupować choćby jedno z nich w Polsce. :P Ale po odwiedzeniu salonów prasowych w Poznaniu (wraz z EMPIKiem) nie znalazłem żadnego z nich. I może pomoże mi DR.BIG. Czy te pismaq można zamówić do domu poczt? przez internet? Znacie jak?? sprawdzon? firmę albo macie jaki? pomysł? Pozdrawiam :o

Opublikowano

Szukaj wytrwale.Ja kupuję ROLLER w EMPIKu w Gdańsku. Już od kilku lat. Pozdrawiam Mirek

• Sympatycy
Opublikowano

cze?ć

w empikuRYBNIK również można kupić te pisma.

może wPoznaniu jest tak wielki popyt na literature że niestarcza dla ciebie.

pozdrawiam pawel883

Opublikowano

Sam kupuje "Scooter&Sport", "Motorettę" i czasami "Rollera" w kiosku i czasami w Berlinie sa z tym problemy. W internecie sa: MOTORETTA

Reszty nie znalazlem, widocznie nie sa zainteresowani internetem :o , wola sprzedawac czasopismo :P .

• Administrator
Opublikowano

Poszukaj dobrze w EMPIK-u w Wawie tez jest to pismo dostepne, choc nie zawsze i nie we wszystkich EMPIK-ach. Ale na pewno jest dostepne w Polsce. Pozdrawiam

Opublikowano

Dobra panowie, idę dzisiaj jeszcze raz na "wielkie poszukiwania", teraz zakrojone na większ? skalę :o Dziękuję za rady, jakby co? się Wam jeszcze nasunęło, piszcie:) Pozdro

• Sympatycy
Opublikowano

daj znać czy znalazłe?

wytrwało?ci !

pozdrawiam pawel883

Opublikowano

oj, nie jest łatwo przyznam Wam...Empik w ogóle nie sprowadza ww. czasopism (pracownik sprawdził w komputerze), inne salony prasowe także s? biedne w tym zakresie...Ostatnim moim ratunkiem s? salony prasowe w okolicy Dworca PKP, ale zobaczę...Głupio, że Poznań trochę odstaje w tym zakresie od reszty :P

Cóż...co? będę musiał wykombinować, bo muszę przyznać, że brakuje w Polsce pisma stricte skuterowego na wysokim, profesjonalnym poziomie...Nie to, co w Niemczech :o

• Administrator
Opublikowano

Dziwne ze w Poznaniu nie ma, bo ja dzis sprawdzalem przy okazji jak bylem w EMPIK-u i bylo i to wcale nie malo egz. No ale co miasto to inna polityka, moze w okolicy Poznania jest, przy okazji jakiejs wycieczki sprawdz. Pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

W Warszawie w głównym Empiku dostępne s? dwa tytuły>

1. Roller (DE) (20 Pln)

2. Twist and Go (UK) (30 Pln)

Fakt, że nie we wszystkich Empikach s? dostępne ale na Marszałkowskiej leż? na półkach zawsze kiedy jestem.

Niestety Motoretty nie widziałem dostępnej w żadnym miejscu w Polsce.