dacja Opublikowano 7 Października 2004 Opublikowano 7 Października 2004 Dla zainteresowanych w temacie jak wygl?da otwarcie sezony motorowego w Moskwie, poł?czone ze spotkaniem Moskiewskiego Klubu Skuterowego podaje link do paru zdjęć http://smile.indusoft.ru/msk/10.04.04.%20o...sezon/index.php
Gość SeRo Opublikowano 7 Października 2004 Opublikowano 7 Października 2004 Łał...ruski to się umi? bawić Każda impreza kończy się rozbieraniem To raz pań lub panów ....a raz Burgmanów...na ulicy ...And pozdro for All...
Gość JurskY Opublikowano 8 Października 2004 Opublikowano 8 Października 2004 CHłopak musi obniżyć kompresje w cylindrze - czyt. burgman wersja na rosje - rosyjskie paliwo PODZIWIAM
Gość EXOCET Opublikowano 8 Października 2004 Opublikowano 8 Października 2004 CHłopak musi obniżyć kompresje w cylindrze - czyt. burgman wersja na rosje - rosyjskie paliwo PODZIWIAM Do obniżania kompresji s? wiertarki Mi to bardziej wygl?da na sklep objazdowy
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 8 Października 2004 Administrator Opublikowano 8 Października 2004 Łał...ruski to się umi? bawić Każda impreza kończy się rozbieraniem To raz pań lub panów Chyba muszę się przenie?ć do Moskwy bo ja też na zlotach mam skłonno?ci ekshibicionistyczne Ach... ten pamiętny zlot w Garbatce 2003
Rekomendowane odpowiedzi