lemik Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Niedziela będzie deszczowa, wyjazd odwołany?
Bogusz Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Witam . Ja sie przygotowuje bez wzgledu na warunki i pogode . Ma pokropic ale malo .Mam nadzieje , ze prognoza pogody Was nie wystraszy . Pzdr
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Lipca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Lipca 2017 Dnia 25.6.2017 o 13:57, Saper napisał: Podczas spotkania czwartkowego został ustalony termin wycieczki do Krosna jest to: 02.07.2017 r. Punkt spotkania dla chętnych McDonald na ul.Powstańców Warszawy godzina 09.00 Ja tam się nie wypowiadam. Ja mam dach 17 godzin temu, lemik napisał: Niedziela będzie deszczowa, wyjazd odwołany? Pewnie decyzja ostateczna - w niedziele rano. 21 minut temu, Bogusz napisał: Witam . Ja sie przygotowuje bez wzgledu na warunki i pogode . Ma pokropic ale malo .Mam nadzieje , ze prognoza pogody Was nie wystraszy . Pzdr Chciałem Ci tylko delikatnie zwrócić uwagę, że parasol w tym wypadku nie jest najlepszym rozwiązaniem
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 1 Lipca 2017 2 godziny temu, EndriuBis napisał: Pewnie decyzja ostateczna - w niedziele rano. Też jestem za tym aby z decyzją ostateczną wstrzymać się do jutra do rana. 3 godziny temu, Bogusz napisał: Witam . Ja sie przygotowuje bez wzgledu na warunki i pogode . Ma pokropic ale malo .Mam nadzieje , ze prognoza pogody Was nie wystraszy . Pzdr Mogę być przygotowany na deszczowe warunki, ale wtedy frajda z jazdy jest żadna. Więc niekoniecznie jestem za wycieczką w deszczu.
Bogusz Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Jutro ma nie padac . Ma byc tylko dzien pochmurny . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
lemik Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Mapa zmieniła wróżbę pogodową, jutro bez deszczu, 14-21 st. C
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Lipca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Lipca 2017 Panowie, o 8:00 Saper zamieści INFO na forum odnośnie wyjazdu - tym razem "demokratycznie" zadecyduje pogoda.
gumis Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 My z Bobbensem już w "blokach" startowych. Będziemy na Was czekać przy drodze W Czarnorzekach (na parkingu przed Prządkami)Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 2 Lipca 2017 Pochmurno, ale ma nie padać - ja jadę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Lipca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Lipca 2017 Śniadanie zaliczone, jeszcze tylko kawusia (na drogę) i start.
Bogusz Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam . Kolo McDonald'sa ladna pogoda . Czekam . Spotkalem juz kolege ... Czekac bedzie w Lutoryzu . Witam . Dzieki wszystkim za mily wypad i spotkanie . PzdrWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gumis Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja również w domu. Dzięki za wyjazd i grilla!Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Lipca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Lipca 2017 A my dopiero nie dawno dotarliśmy do domku. Dobrze że młodzież z innej imprezy zaglądnęła bo kiełbasy i piwa (bezalkoholowego) zostało jeszcze moc Jak się ogarnę to też parę zdjęć dodam. Pogoda generalnie wytrzymała.
lemik Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Prywatne Muzeum Podkarpackich Pól Bitewnych w Krośnie Zdjęcia 02-07-2017
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Lipca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Lipca 2017 3 minuty temu, lemik napisał: Ten skuter z czasów wojny - fajny A kto na tym zdjęciu ma "mięsień piwny" większy od Sapera - be nie mogę rozpoznać
Bogusz Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Powiem jeszcze raz : było bardzo miło . Byłem mega zaskoczony w muzeum ogromną wiedzą Sapera ! Nie spotykam się z tak szczegółową informacją i interpretacją dość często . Jestem pełen podziwu . PozdrawiamWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
tomekstw Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Takie tam małe kulanko po okolicyWysłane z mojego Nokia 5110 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Lipca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Lipca 2017 41 minut temu, tomekstw napisał: Takie tam małe kulanko po okolicy E tam Pociągiem to się nie liczy ? A ja wczoraj i trochę dzisiaj trenowałem rękę. Jakoś po woli daje radę. Kurcze, jak byście dali znać wcześniej, to pewnie byśmy się spotkali "Pod Semaforem".
tomekstw Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 to był nieplanowany wyjazd, miało być z godzinkę wkoło komina, a wyszło jak zwykle... ponad 300 km.
tomekstw Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Rusza się ktoś gdzieś?Wysłane z mojego Nokia 5110 przy użyciu Tapatalka Jezioro Białe Wysłane z mojego Nokia 5110 przy użyciu Tapatalka UpalnieWysłane z mojego Nokia 5110 przy użyciu Tapatalka Są dobrzy ludzie na tym świecie Pod stopkę podłożyłem instrukcje . Po powrocie z plaży zastałem coś takiego. Deseczka Drewienko Jak parkowaliśmy przechodził starszy pan . Pochwalił stan utrzymania. Popytał o cenę takich Moto. O spalanie . O pojemność. I o przyjemność z jazdy. Na koniec sam stwierdził miękki trawnik przydałaby się deseczka... Dzis polatalismy na 540 km. Bajka pogoda. Polecam wschodnią flankę . Drogi nowe wyremontowane. No i wszyscy wyznają zasadę LWG. Czego w np. Bieszczadach brakuje u tzw. rasy panów czyli jak 2oo pow. 40 tysi. to już ciężko się pozdrowić
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Lipca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Lipca 2017 No ładnie ładnie. Cieszy mnie ta informacja o dobrych drogach na "wschodniej flance" bo z tym nigdy tam za dobrze nie było. Ja z Baśką ostatnio objeżdżamy wszystkie imprezy w Bieszczadach. Tydzień temu w niedzielę "Święto jagody" z Dwerniku, a wczoraj "Święto pszczoły" w Pszczelinach - około 320 km zrobione. Gorąco. My w pełnym rynsztunku, a większość mijanych motocyklistów jechało "na włocha" - no puki co to wolny kraj. (ciekawe co na to ich stawy na starość ?). A co do deseczki. No miły gość. Mi pod stopkę nikt deseczki nie podkładał. Ale jeden lakales oglądał Burgmana i nie mógł wyjść z podziwu "jaki duży skuter" Za tydzień 6 sierpnia - zakończenie Festiwalu Kultur i Kresowego Jadła w Baszni Dolnej. My się wstępnie wybieramy - tym bardziej że na południu w tym czasie będzie Rajd Rzeszowski i nie które drogi z ograniczeniami w ruchu - ale ostateczną decyzję podejmiemy dopiero w sobotę. Dnia 30.7.2017 o 08:30, tomekstw napisał: Są dobrzy ludzie na tym świecie Pod stopkę podłożyłem instrukcje . Po powrocie z plaży zastałem coś takiego. Deseczka Tomek, ale o taką pomysłowość Cię nie podejrzewałem. Instrukcja pod stopkę Puszki po piwie nie miałeś ? A deseczkę wziąłeś na pamiątkę ?
tomekstw Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Oczywiście, że zabrałem, ograduje się brzegi i długie lata posłuży. W końcu pamiątkowa rzecz. Puszki nie miałem. A instrukcja spełnia doskonale zadanie.:) 4 godziny temu, EndriuBis napisał: Cieszy mnie ta informacja o dobrych drogach na "wschodniej flance" bo z tym nigdy tam za dobrze nie było. Nie ciesz się za bardzo. Poruszaliśmy się bardziej głównymi drogami. Ale przecież Tobie drogi szutrowe nie straszne.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Panowie i Panie . Z inicjatywy Michała (Lemika) dzisiaj wieczorem mała polatanka w koło komina. Spotykamy się o 18:00 jak temperatura już trochę odpuści na stacji benzynowej ORLEN w Tyczynie (wjazd od strony Rzeszowa). Tankowanie, dmuchanie w oponki i start max. 18:15. Moja propozycja trasy. Do przejechania około 90 km. Wszystkich chętnych zapraszamy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 5 Sierpnia 2017 No i po "ptokach". Dzięki uczestnikom, było fajnie, zrobiłem jedną fotkę, a kilometrów około 106.
Rekomendowane odpowiedzi