Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Listopada 2025 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Listopada 2025 3 godziny temu, sławek1 napisał(a): .... Ciekawe czy zgadniecie kto to taki 😂🤔 Skuter to chyba Malagut, a gościa nie znam, ale widać że sporo w życiu przeszedł 🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 7 Listopada 2025 Użytkownicy Opublikowano 7 Listopada 2025 No i jak nie wykorzystać było takiej pogody 🌞🛵Na blacie „Burek” pokazywał 16 stopni no to parę kilometrów zrobiłem.🛵
Klubowicze nietoperz Opublikowano 7 Listopada 2025 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2025 Zdjęcia w sam raz do kalendarza!
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Listopada 2025 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Listopada 2025 2 godziny temu, nietoperz napisał(a): Zdjęcia w sam raz do kalendarza! Popieram. Tylko koniecznie układ poziomy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Czerwca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 28 Czerwca Propozycja na niedzielę 05.07.2026r. cel - fort XI Duńkowiczki - Klik punkt spotkania - Circle K - Klik czas spotkania - 05.07.2026r. godzina 09.45 (10.00 - ogień na tłoki). Uwaga - będą szutry, więc jeżeli jeździsz dużym skuterem 😀, zrezygnuj 😉, one nie nadają się do jazdy w takim terenie 🤔. Z pozostałymi - do zobaczenia.
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 28 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 28 Czerwca 12 minut temu, Saper napisał(a): Propozycja na niedzielę 05.07.2026r. cel - fort XI Duńkowiczki - Klik punkt spotkania - Circle K - Klik czas spotkania - 05.07.2026r. godzina 09.45 (10.00 - ogień na tłoki). Uwaga - będą szutry, więc jeżeli jeździsz dużym skuterem 😀, zrezygnuj 😉, one nie nadają się do jazdy w takim terenie 🤔. Z pozostałymi - do zobaczenia. Ja na razie w Bośni , w drodze do Czarnogóry i Albanii i do tego czasu nie wrócę więc odpadam ale życzę miłej wycieczki .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 30 Czerwca W dniu 28.06.2026 o 19:09, Saper napisał(a): ....Uwaga - będą szutry, więc jeżeli jeździsz dużym skuterem 😀, zrezygnuj 😉, one nie nadają się do jazdy w takim terenie 🤔.... no raczej 🙄 chociaż wycieczka może być przednia bo przez ostatnie kilka lat wiele się tam zmieniło. 35 zeta piechotą nie chodzi, ale ponoć warto (młodzi byli na początku czerwca) i nawet w środku postrzelać można 😜 obserwuje temat. Zobaczymy. Ale bardziej od szutrów zdecyduje pogoda. Na "zdrapkę" nie jeżdżę, a w takiej temperaturze jak obecnie u mnie przyjemność jazdy na 2oo zanika 😟
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 30 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 30 Czerwca Godzinę temu, EndriuBis napisał(a): no raczej 🙄 😜 Na "zdrapkę" nie jeżdżę, a w takiej temperaturze jak obecnie u mnie przyjemność jazdy na 2oo zanika 😟 Właśnie miałem "przyjemność " lecieć na zdrapkę autostradą przy 41 stopniach . Zdrowy rozsądek mówi załóż ciuchy , a jeszcze zdrowszy "ściągaj kurtkę , lej się wodą i jedź " I tak zajechaliśmy w mokrej bluzie i spodniach . Tylko tyłek był suchy bo nie lubię na mokrym siedzieć . Żona z tyłu robiła za wodziankę i polewała nas wodą . Może to głupie ale działało bardzo dobrze .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 30 Czerwca 5 godzin temu, ComoDo napisał(a): ... I tak zajechaliśmy w mokrej bluzie i spodniach ... Mam nadzieję że rozsądku wystarczyło przynajmniej na długi rękaw 😊 bo jak nie to jutro lub pojutrze skórka może schodzić 😁 I żeby nie było. Ja to rozumiem. Mniejsze zło czy jak to się nazywa.
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 30 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 30 Czerwca 14 minut temu, EndriuBis napisał(a): Mam nadzieję że rozsądku wystarczyło przynajmniej na długi rękaw 😊 bo jak nie to jutro lub pojutrze skórka może schodzić 😁 I żeby nie było. Ja to rozumiem. Mniejsze zło czy jak to się nazywa. Bluza długi rękaw . Inaczej skórę ściągał bym płatami . Najlepszy numer był taki że na jednym z węgierskich parkingów napełniliśmy z żoną butelki wodą z tego kranu na zewnątrz i zaczęliśmy się polewać jak w śmigus dyngus. Grupka motocyklistów miała z nas niezły ubaw , ale po kilku minutach zaczęli robić to samo .
falco Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Jeżdżąc w Rumunii podczas upałów korzystałem ze specjalnej koszulki, którą nasącza się wodą a następnie zakłada. Struktura koszulki sprawia, że woda nie ścieka, tylko z czasem odparowuje. Genialna sprawa ale, tak samo jak z opaskami wypełnionymi kryształkami, które również nasącza się wodą i zawiązuje na szyji trzeba uważać, by na dłuższą metę się nie załatwić.
snajper-psg1 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Ja ostatnio wszedłem do McD po Fantę z lodem, kask miałem w ręce, kurtkę i spodnie moto na sobie, i zdziwiło mnie zaskoczenie i uśmiech kasjerki. Potem stwierdziłem, że pewnie bawełniana bandana na szyi mogła ją tak przestraszyć - bo kto może ściąga każdą warstwę z siebie jak się żar leje. Ale, wcale nie jest w niej gorąco, a karku nie spali.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 4 Lipca Użytkownicy Opublikowano 4 Lipca W dniu 28.06.2026 o 19:09, Saper napisał(a): Propozycja na niedzielę 05.07.2026r. cel - fort XI Duńkowiczki - Klik punkt spotkania - Circle K - Klik czas spotkania - 05.07.2026r. godzina 09.45 (10.00 - ogień na tłoki). Kroi się fajną wycieczką , niestety o 10 mam badania w Msw Ale duchem będę zaraz za wami 🛵🛵🛵 Przyjemnej jazdy i zwiedzania 🛵
Użytkownicy+ Saper Opublikowano Piątek o 09:33 Autor Użytkownicy+ Opublikowano Piątek o 09:33 Niedziela 02.08.2026r. punkt spotkania stacja paliw Orlen Tyczyn, godzina spotkania - 10.15 (10.30 - start), cel - Muzeum Samochodów Zabytkowych 1
Robbi Opublikowano Piątek o 12:10 Opublikowano Piątek o 12:10 Siemka super , pogoda na być 🌞🛵 więcej jedziemy . Pozdrawiam mam nadzieję że frekwencja 🛵Podkarpatczyków dopisze
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Piątek o 13:45 Użytkownicy Opublikowano Piątek o 13:45 Serce rwie się ogromnie . Jeszcze będę wszystko robił by pojechać🛵 Lecz ostatnio stan mego zdrowia pogorszył się , tak że zobaczymy 🤷 Jestem dobrej myśli , a ciągnie mnie do jazdy jak ryby do wody 🤣 🛵🛵🛵
Robbi Opublikowano Piątek o 14:09 Opublikowano Piątek o 14:09 19 minut temu, sławek1 napisał(a): Serce rwie się ogromnie . Jeszcze będę wszystko robił by pojechać🛵 Lecz ostatnio stan mego zdrowia pogorszył się , tak że zobaczymy 🤷 Jestem dobrej myśli , a ciągnie mnie do jazdy jak ryby do wody 🤣 🛵🛵🛵 Sławku 👍🛵czekamy na Ciebie wyjazd typowo rekreacyjny, oczywiście zwiedzanie i po zwiedzaniu kawka ☕ i ciasto 🍰w kawiarni w Jasienicy Rosielnej🙂 1
Robbi Opublikowano Niedziela o 13:34 Opublikowano Niedziela o 13:34 Siemka dzięki wszystkim za wyjazd. Grzegorz dzięki za organizację wyjazdu. Muzeum i te piękne stare samochody 👍to naprawdę bajka warto było zobaczyć Pozdrawiam 🛵👍i do następnego
Rekomendowane odpowiedzi