gumis Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Dojechałem cało do domku. Super wyjazd, a na A4 teraz testowałem od Sapera tempomat i Rewelacja! Lemik trzeba czytać forum Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 My tez w domku . Wszystko suoer. Dzieki za wspólnie kulanie. Wyskoczylo 430 kmWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Szutry też było w opcjiWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 28 Maja 2017 Krotka modlitwa i ... A następnie po sprawdzeniu, że maxi skutery nadają się do jazdy po szutrze, dotarliśmy do malowniczego jeziora. Następnie stwierdziliśmy, że nasze telefony nie mają zasięgu, a moja nawigacja odmówiła dalszej kolaboracji, więc nie pozostało nic innego jak jazda na "pałę", ale udało się wybrnąć z sytuacji i dotrzeć na wschodnią granicę Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Później była próba skonsumowania jakiegoś posiłku, ale nieudana i po rozstaniu z "połową wycieczki" powrót do domu. W tak zwanym międzyczasie konsumpcja doszła do skutku, następnie autostrada i test tempomatu przez Gumisia, już wiem, że udany. I po przysłowiowych "ptokach" zawitanie w "domowe pielesze". Uczestnikom dzięki za wycieczkę i przebyte kilometry. Do następnej.
gumis Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Mi wyszło ponad 550 km, więc pająki przedmuchane
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Maja 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Maja 2017 Taa.... Jak mnie nie ma to taka zaje...a wycieczka.. no nic, w czerwcu jeszcze nie, ale może w lipcu ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Maja 2017 Marudo - proponowałem na plecaka, to nie pasowało, a teraz możesz żałować .
gumis Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Endriu to masz czas żeby kolejną zaplanować pod siebie
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Maja 2017 Informacyjne podam, że po Burgmanii planowana jest wycieczka do Krosna, do muzeum Podkarpackich Pól Bitewnych, na razie termin nie został zaklepany, ale Gumiś chce jechać w tygodniu.A teraz można "podyskutować", co do terminu.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Maja 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Maja 2017 No cóż, są rzeczy ważne i ważniejsze. Co do wyjazdu do Krosna - a w tygodniu będzie czynne ? Co do nowej wycieczki - coś pomyślę.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Maja 2017 Chcesz na plecaka?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Maja 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Maja 2017 Tym razem penie skorzystam pytanie kiedy to ma być. 17 czerwaca mam weselisko więc cały weeken od 15 do 18 + ewentualnie 19 na leczenie kaca - mam zajęty. EDIT: a wracając do wczorajszej wycieczki. Czy zaliczyliście wszystkie punkty zaznaczone na mapie ? Bo z opisu wnioskuje ze tylko cerkiew i jeziorko, a od momentu jak padła twoja nawigacja to już tylko walczyliście o przeżycie. Na tym przejściu granicznym wyglądacie jak byście się nie posiadali z radości że znowu macie asfalt pod kołami.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Maja 2017 Trasa była tylko sugestią, którą bardzo ochoczo modyfikowaliśmy w zależności od potrzeb i pomysłów, które były wprowadzane w czyn na bieżąco. Odnośnie walki o przeżycie to nie było tak źle, gdyż paliwa mieliśmy pod dostatkiem, skutery sprawne i zawsze mogliśmy zawrócić "po śladach", ale nie było takiej konieczności, gdyż dwóch nawigatorów rozkminiło tą niedogodność z "padniętą mechanizacją" bardzo szybko. Najlepszym dowodem jest to, że wszyscy powrócili w "domowe pielesze" bez szwanku i co więcej zadowoleni.
lemik Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Czy są jakieś plany wyjazdowe na niedzielę?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Czerwca 2017 No widzę że Michał się przejął że ostatnio na wycieczkę się nie załapał No oczywiście że są plany. Ja i Saper w niedziele będziemy wracać z Burgmani Grzesiek skuterem, a ja w blaszanym kufrze Ale spoko, pozostali zostają na miejscu, może się ktoś odezwie, a jak nie to sam pomykaj bo pogoda super.
lemik Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Andrzej to był wyjazd w moje strony, kiedyś wspominałem o tamtych okolicach, żałuje nadal że nie pojechałem... teraz szkoda mi...
gumis Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Lemik możemy przecież pojechać w tamte strony ale zobaczyć coś zupełnie innego. Sprawa jest otwarta i my również na propozycje.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Czerwca 2017 No właśnie, ja przecież też nie byłem. Powtórzymy na 100 %
lemik Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Na niedzielę są jakieś plany wyjazdowe? przejażdżka po okolicy?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Czerwca 2017 Panowie i Panie, może ktoś chętny: http://rajdmazurski.com.pl/ ? Kawał drogi - 550 km więc raczej cały weekend. Mnie trochę nosi bo musiałem się wycofać z Baby Jagi, a jeszcze nie mam pewności czy ręka będzie GIT - ale żyję taką nadzieją. Ale na wszelki wypadek dobrze by było jak pojadę, aby ktoś był ze mną. Trzeba mi czasem kromkę masłem posmarować, albo zawiązać buciki
tomekstw Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 a nie jest przypadkiem ten rajd odwołany?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Czerwca 2017 A no - odwołany - bo mi wczoraj na spotkaniu wybili wyjazd z głowy (że niby nie dam rady - kto ? Ja nie dam rady ? I co z tego że prawa ręka złamana ) to i rajd przełożyli na następny rok
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 25 Czerwca 2017 Podczas spotkania czwartkowego został ustalony termin wycieczki do Krosna jest to: 02.07.2017 r. Punkt spotkania dla chętnych McDonald na ul.Powstańców Warszawy godzina 09.00
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Czerwca 2017 W uzupełnieniu przypominam, że w drodze powrotnej jemy obiadek z grilla Saper, a w wolnej chwili możesz podrzucić mapkę punktu docelowego w Krośnie ? My z przyczyn obiektywnych jedziemy 4oo - więc pewnie spotkamy się na miejscu. PS: Jak by były chętne jakieś osoby które nie lubią podróżować na skuterku, a miały chęć pojechać - to mam 2 miejsca wolne.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 26 Czerwca 2017 22 minuty temu, EndriuBis napisał: ... Saper, a w wolnej chwili możesz podrzucić mapkę punktu docelowego w Krośnie ? My z przyczyn obiektywnych jedziemy 4oo - więc pewnie spotkamy się na miejscu. Mapkę - mogę, ale po co? celem jest to: http://www.muzeumkrosno.pl/
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Czerwca 2017 Bo ja tam nigdy nie być i nie wiedzieć gdzie jechać Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi