Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Września 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 26 Września 2017 W czwartek spotkanie, to pogadamy, może coś z tego wyjdzie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Września 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Września 2017 Jak już, to dla mnie lepiej w niedzielę. W sobotę mogę być jeszcze w Lublinie. Ale na 100 % to będę wiedział w sobotę A jakiś cel ? Cel musi być może być szczytny, albo nie szczytny - ale musi być
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Września 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Września 2017 20 godzin temu, gumis napisał: Może Ciężkowice w niedzielę? Kamienne miasto ? Nie mówię "NIE" . Spotkanie na Macu w Nagawczynie ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Września 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Września 2017 Prawdopodobnie ostatnia wycieczka w tym sezonie. Niedziela 1 października . Spotkanie w McDonaldzie w Dębicy (Nagawczyna) o godz. 8:00. Wyjazd o godz. 8:30. Cel: Rezerwat Skamieniałe Miasto. Trasa z Dębicy i ewentualny powrót do Rzeszowa. Do przejechania z Dębicy około 70 km. Na miejscu trochę pochodzimy. Potem ewentualnie jakaś kawka i do domu. Około godz. 14:00 powinniśmy być z powrotem w Dębicy, chyba że padnie propozycja że ekipa Rzeszowska wraca do domu przez Jasło , Strzyżów. Jak Macie jakieś sugestie lub uwagi to proszę pisać.
Hipolit Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Jeśli nie pojadę w sobotę do Kalwarii i dalej w Bieszczady to do Was dołączę. Obydwie propozycje fajne ale sobotę miałem zaplanowaną wcześniej.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Września 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 30 Września 2017 No i stało się, "Lemikowa zaraza" dopadła i mnie, w związku z tym zmuszony jestem zrezygnować z wycieczki, niestety. Proszę o zapodanie dużej ilości zdjęć, żeby mnie zazdrość zżarła, że nie mogłem pojechać. Szerokości.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Września 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Września 2017 Po konsultacji telefonicznej z chłopakami z Dębicy wycieczka zostaje odwołana No kurcze - sam zostałem na polu walki (nawet bez plecaczka - bo się "zbiesił" ), w związku z tym na jutro na samotny wyjazd obieram inny kierunek, no chyba że ta "Lemikowa zaraza" zaraża prze telefon i jutro też mnie weźmie. Saper i Lemik - zdrowia życzę - zdrowie najważniejsze - na wycieczki na jeszcze będzie okazja nie jedna.
lemik Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Zaraza panuje u mnie w domu od czasu wyjazdu na Słowację na którym nie bylem, wtedy córka i żona były dość mocno chore, leczą się nadal, teraz przeszło na mnie. Telefonicznie zaraziłem Grześka Andrzej nie wiedział z kim rozmawia to się nie zaraził
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Października 2017 Około 340 km nawinięte w samotności. Było też Skamieniałe Miasto, jakoś tak wyszło Jak się trochę ogarnę to zdam krótką relacje.
Bogusz Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Widze i czytam , ze choroba tylko Ciebie Andrzej ominela . Czekam na Twoja relacje z trasy wczorajszej . Chorym i nie tylko zycze powrotu do zdrowia i ...zdrowia . Milego
Hipolit Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Ponieważ pogoda jutro ma być w miarę postanowiłem wziąć sobie dzień wolnego. Planuję jutro zrobić małą traskę --> LINK DO MAPY To chyba ostatnie ladne dni na jazdę na 2oo. Jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć to zapraszam.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Października 2017 3 godziny temu, Hipolit napisał: Jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć to zapraszam. No kurna Hipolit, było dać niusa o wyjeździe jutro o 7 rano - było by więcej chętnych ja nie dam rady (a chyba jestem aktualnie jedyny zdrowy w Rzeszowie). nie mam nawet czasu zamieścić obiecanej relacji z niedzieli. Faktycznie, jutro jakaś lepsza pogoda ma być - możesz mieć fajnie. Uważaj na trasie z Leska do Birczy - 4 tygodnie temu jak wracaliśmy tamtędy ze Słowacji był remont na dość długim odcinku i to co skutery lubią najbardziej - świeżutko "frezowany" asfalt Być może po remoncie już ani śladu i został tylko nowiutki asfalcik, ale generalnie wszędzie teraz pełno remontów. No to szerokości i czekamy na małą relację - ze zdjęciami oczywiście. PS: Pochwal się. Czy Twój nowy nabytek - K7 przyjechał z Kraśnika ?
Hipolit Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Tak mój Burgman przyjechał z Kraśnika :-) Wróciłem do domu ok. 20. Trasa uległa modyfikacji. Niestety za późno wyjechałem i musiałem zrezygnować z dużej pętli. Pojechałem małą i wróciłem przez Rzeszów zamiast przez Dynów. W sumie ok. 400 km wskoczyło. Bieszczady jesienią są piękne.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Października 2017 17 godzin temu, Hipolit napisał: Tak mój Burgman przyjechał z Kraśnika :-) Będziesz Pan zadowolony. Marcin raczej dba o swoje sprzęty. A jak tam drogi w Bieszczadach i na dojeździe ? Remonty w okolicach Birczy ukończone ? 17 godzin temu, Hipolit napisał: .......... Bieszczady jesienią są piękne. To akurat wiemy, ale parę fotek by nie zaszkodziło. OK, dobra - ja pierwszy nadrobię zaległości z niedzieli
Hipolit Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Bircza ok. Miejscami było morko i trochę ślisko. Zdjęć zbyt wiele nie ma, ale postaram się coś wrzucić.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 5 Października 2017 Gdyby nie padało, to tak jak pisałem w temacie do "pitolenia": Niedziela 08.10.2017r. wycieczka do Przemyśla - może Muzeum Dzwonów i Fajek, lub coś innego (Bogusz - fort). Punkt spotkania stacja Orlen w Tyczynie godzina 10.00
Bogusz Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Moze byc Fort Siedliska . Oby tylko nie padalo .
gumis Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Fajna propozycja, może się wybiorę
lemik Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Także jestem chętny na wyjazd ale ma padać w niedzielę
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 6 Października 2017 Zobaczymy prognozę jutro, może nie będzie do d...y.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października 2017 16 godzin temu, Saper napisał: Zobaczymy prognozę jutro, może nie będzie do d...y. ale za to może być hu..wa
lemik Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Ma być pochmurno, deszcz od 18.00 temperatura do 12 st.
Rekomendowane odpowiedzi