Felga Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Oj nie zwróciłem. Jedynie co to korki byly dalej jak sie odbija na zapore w Solinie, no ale przeciez mamy 2oo więc korki nas nie dotyczą... A tu foto zacnej, musiałem przyciąć bo za duży plik..
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Września 2020 A co tu taka cisza ? Wszyscy już zakończyli sezon ? My z Baśką dzisiaj postanowiliśmy spontanicznie rano zrobić zakupy w Tesco. A że w Rzeszowie od jakiegoś czasu zamknięte wybraliśmy się na zakupy to sąsiadów 😜 Medzilaborce zaliczone, około 380 km nawinięte. Zdjęć mało, bo wyjechaliśmy późno i powrót wyszedł po zmroku. Po drodze obiadek w Ustrzykach Górnych. Zakupione 3 kg sera do smażenia i ciasto na knedliki 🙂 sosik będzie z grzybków 😀 Dzisiejsza trasa. W tamtą stronę przez Dynów, a z powrotem przez Ustrzyki Górne i Dolne.
tomekstw Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 no tak kupiony mocny sprzęt to się lataJa latam po okolicy , szukam autka miejskiego na LPG do 5 tys. ja ma ktoś coś ....Córka robi kwity. X3 szkoda
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Maja 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Maja 2021 No cóż. Spotkanie było przypadkowe, ale wypadzik wyszedł przedni 🙂 Podziękowania dla Mariusza - Bolorero21 za objazdówkę po okolicach Lubaczowa i gościnę 😃
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 9 Maja 2021 To jakiś wypadzik był? Szkoda, że nie wiedziałem. 🤨
tomekstw Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 Dokladnie , Mariusz dzięki za gościnę. Mega miejscówka.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Maja 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja 2021 Kurcze - znalazłem 2 zdjęcia z niedzieli. Inna sprawa że więcej nie zrobiłem 😉 jak na przypadkowe spotkanie to była nie zła koncentracja skuterów na Podkarpaciu. 🙂 rzadki widok, trzeba się napawać 😃 👍
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Od maja trochę czasu minęło. Nikt nie lata na żadne wycieczki ? Ja z Baśką w niedzielę w ramach kontynuacji docierania skrzyni i paska wycieczka w kierunku Kalwarii Pacławskiej i Arłamowa. Nawinięte około 290 km w tempie 125-ki. Najgorsza męka przy wyprzedzaniu, ale w książce serwisowej Suzuki zaleca pierwsze 800 km przejeździć spokojnie. Do 4000 obrotów. Za to jakie fajne spalanie wyszło 🙂 Do Integry pewnie się nie zbliżę, ale komputer pokazał 3 z przodu 😃 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 23 Sierpnia 2021 6 godzin temu, EndriuBis napisał: Za to jakie fajne spalanie wyszło 🙂 Do Integry pewnie się nie zbliżę, ale komputer pokazał 3 z przodu 😃 Czyli jeszcze szalałeś! 😁. Jak kiedyś ze 125tkami pojechałem 200km to w Burku komp pokazał mi 2,8☝️ Takie szaleństwo🤭 Co do jazd, to pewno reszta ekipy nic Ci nie mówi o wycieczkach, bo lubią spalanie powyżej 5tki😁🤣 Jeszcze trochę (800-290) i wstawią wycieczki na forum🤣🤣 Wolnego ale z wdziękiem kulania życzę Ci Endriu💪
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2021 29 minut temu, Nazir napisał: Czyli jeszcze szalałeś! 😁 nic nie szalałem, tylko te wasze Burgmany po liftingu jakoś ogólnie mniej palą . Pewnie dlatego że mają mniejsze lusterka i kufer po siedzeniem 😜 🤣
tomekstw Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Jakoś tak się złożyło, że na starcie weekendu kilka maszyn w pojedynczych i podwójnych obsadach przyadkowo spotkało się na bieszczadzkich winklach. Nikomu się nie śpieszyło do domu, bo dzieci już nie płaczą, bo zaległy urlop do wykorzystania, bo remont skończony, bo obcy lokator wyproszony "kurtularnie"z mieszkania, bo sprzęt trzeba przewietrzyć, bo zapas łychy do wypicia itd itp. C.d.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Września 2021 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 5 Września 2021 Dołożę jedno jeszcze zdjęcie:Drobna cześć "jednostki napełnienia" przewieziona do MCzP, nieosiągalne dla dzisiejszych "skuterów", niestety.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Września 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Września 2021 A u nas na powrocie taka sytuacja Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 nowy burgman opanowany, ale nowy telefon chyba jeszcze nie do końca Pomogę w imieniu Kolegi
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Września 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Września 2021 No dokładnie jak piszesz 😜 właśnie się logowałem na PC aby ratować sytuację, ale OK, dzięki 🙂 😃 to był test. Okazuje się że to nie telefon, tylko problem z ogarnięciem Tapatalka, bo "normalnie" wstawianie zdjęć z telefonu działa 👍
Sympatycy PawełJW Opublikowano 6 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2021 Cześć, mijaliśmy się z ta waszą bandą gdzieś na trasie, nie było jak do was zajrzeć, pozdrawiam.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Września 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Września 2021 Paweł, a bo to raz ? Chyba z kilka razy. A z tymi odwiedzinami, to coś nie halo. Seba się chwalił że po oponę byliście w nowej "Przystani", a to zdaje się żut beretem od naszej Gawry 🙂 a my u Was byliśmy .
tomekstw Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 Cześć, mijaliśmy się z ta waszą bandą gdzieś na trasie, nie było jak do was zajrzeć, pozdrawiam.Na pewno w sobotę po południu na wylocie z Ustrzk. To nie było jak zajrzeć. Kto się nie bał zajrzał.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 6 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2021 2 godziny temu, EndriuBis napisał: my u Was byliśmy Wiem, widziałem Was z okna🤣🤣🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Września 2021 Pozdrowienia spod połonin 😀 niby podobne do naszych a jednak inne. Kawka i ciasteczko u dobrych ludzi 🙂 co ciekawe perfekt mówiących po Polsku .
gumis Opublikowano 13 Września 2021 Opublikowano 13 Września 2021 Pozdrowienia z Korsyki Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
ik26 Opublikowano 13 Września 2021 Opublikowano 13 Września 2021 W dniu 23.06.2019 o 16:20, Saper napisał: Kolejny fort. A dla czego nie mogę odtworzyć zdjęć?
Rekomendowane odpowiedzi