Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października 2017 No to trzymamy się prognozy Lemika, bo do 18.00 to zdążymy zapomnieć, że jakaś wycieczka była .
Bogusz Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Części zamienne na wycieczkę gotowe ...Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1
lemik Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Oglądałem pogodę w tv ma padać jutro od południa, aplikacja pogodowa też zmieniła prognozę na deszcz ok. 13.00 do wieczora
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października 2017 No to w związku z prognozą pogody: spotkanie w punkcie stacja Orlen Tyczyn zostaje przełożone na godzinę 09.00 dnia 08.10.2017r.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października 2017 Kurcze, trza być, bo inaczej tyle "dobra" się Boguszowi zmarnuje Bogusz - a kanapki nie lepsze ?
Bogusz Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Hipolit Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Hmm to ja pewnie odpadam. Na 9 się nie wyrobię. My możemy wyjechać z Leżajska o 8. Kolega jedzie Helixem, więc nie pogonimy. Zgodziłem się, że wstąpimy na giełdę na chwilę, więc na 9 nie ma szans. :-(
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października 2017 Hipolit, My zawsze czekamy 15 minut, na opóźnionych. Może zdążycie.
Hipolit Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Dzień dobry. Właśnie sprawdziłem prognozę i dziś pokazuje deszcz dopiero od 16. :-) Może zdążymy. Którędy będziecie jechali do Przemyśla? Przez Dynów? Byłem na zewnątrz. Jest 6stC ja w taką pogodę temperaturę jak nie muszę to skutera nie wyciągam. Za zimno. Bawcie się dobrze.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Października 2017 1 godzinę temu, Hipolit napisał: Byłem na zewnątrz. Jest 6stC ja w taką pogodę temperaturę jak nie muszę to skutera nie wyciągam. Za zimno. Bawcie się dobrze. Taa... ja jak nie "muszę" to nie wyciągam skutera nawet przy + 30 , a o 9:00 ma być już 9 stopni na plusie Ja się namyślicie jedźcie prosto do Przemyśla. Na giełdzie nie ma nic ciekawego w razie W podam Ci mój nr do kontaktu na PRIV, ale UWAGA : odbieram i oddzwaniam tylko na postoju.
Bogusz Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Ja juz w domu . Start - Tyczyn Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Października 2017 Ja tez już w domku i po obiadku. Wycieczka super, choć pewnie z 5 stopni mogło by być więcej. Wycieczka jak przystało na Burgmanie - żadnych Hond ani T-Max-ów . Temat do powtórzenia, chyba w przyszłym sezonie, szczególnie fort. Zdjęcia dodam jak ogarnę - ale to chyba dopiero po meczu. Polska GOLA !!!
Bogusz Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Dzięki wszystkim za mile spędzony czas . Ja tez bèdę czakał na naszych bramki . HejWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Bogusz Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Muzeum Fajek i Dzwonów - Przemyśl Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ...fajo , fajo , porcelanowa ...Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Fort w Siedliskach k/ PrzemyślaWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Dzięki Grzesiek , Andrzej , Michał za wycieczkę na zakończenie sezonu . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Bogusz Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 No widze , ze wszyscy po wczorajszym wypadzie zaniemogli . Dopadl dodatkowo syndrom zwyciestwa Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
robin67 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Dnia 8.10.2017 o 17:25, EndriuBis napisał: Wycieczka jak przystało na Burgmanie - żadnych Hond ani T-Max-ów . I jak tu jechać z Wami np. Silver Wingiem czy nawet maxxxl skutem goldwingiem?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Października 2017 25 minut temu, robin67 napisał: I jak tu jechać z Wami np. Silver Wingiem czy nawet maxxxl skutem goldwingiem? Robin67 - a wiesz co to jest "ironia" ? Się nie zastanawiaj, tylko przyjeżdżaj.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 9 Października 2017 25 minut temu, robin67 napisał: I jak tu jechać z Wami np. Silver Wingiem czy nawet maxxxl skutem goldwingiem? @robin67 można znaleźć 1000 powodów, żeby nie jechać, ale jak się chce - to wystarczy jeden, żeby pojechać.
robin67 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Chłopaki / w grudniu zalicze, jak Bóg da, 50 level więc mysle ,że mogę sie tak zwracać/ poczucia humoru i umiejętności dobrej zabawy mi nie brakuje, troche pogrywam na wiośle/gitarze/ tak na marginesie, ale nie chce byc hamulcowym na Waszych wyprawach z moim 15-konnym, max 100km/h -wyżyłowanym sprzetem. Dlatego na wyjazdy szukam kogoś z podobną mocą, a co do spotkań w np. Zawadzie to poważnie nad tym pomyśle.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Października 2017 Nam też poczucia humoru nie brakuje. Jak przyjedziesz - znajdziemy naklejki i przerobimy Ci Hondę na Burgmana, a przy okazji zrobimy Ci "Mocy przybywaj" Tylko daj znać wcześniej - czy zmieniamy na 400 czy 650 - ccm oczywiście - dodatkowe KM będą w domyśle
lemik Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Niedziela zapowiada się słoneczna i ciepła, co wy na to? wyjazd?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 10 Października 2017 Jestem zainteresowany, jaki cel?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Października 2017 Kurcze, no chwileczkę tu nie zaglądałem (no może ze 4 godz. ) a oni się już na wycieczkę umawiają. Najcieplej to ma być dopiero po niedzieli. Moja pogodynka podaje na niedziele 16 "celcjuszów" . Ale jak na październik może być. Ja jestem chętny, ale niestety mam wyjazd do Lublina. Będę obserwował temat. Jak Lublin uda się odbyć w sobotę - to jestem lub nawet jesteśmy. A cel - może Krynica ?
Rekomendowane odpowiedzi