Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Maja 2016 Z Hondy na Yamahe To nie będzie tak jak ze stryjkiem i kijkiem
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Maja 2016 No kurna się dublują posty
bobbens Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Gawron masz browara do kiełbaski w Łańcucie FuJaRka 1300... jeśli oczywiście wszystko pójdzie dobrze i nikt po drodze nie nawali EndriuBis na Goldasa jeszcze mnie nie stać a poza tym mało zręczny na drobne wycieczki...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Maja 2016 Co do Goldasa też mi się tak wydawało, ale nie sądziłęm że zmieniasz też marke. No to Panie - jak wszystko pójdzie po Twojej myśli zbieraj kasę na chrzciny
bobbens Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Była Suzi, była Hania, no to czas na następną japońską gejszę no pewnie, że ją oblejemy...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Maja 2016 Kurcze, tak sobie właśnie uzmysłowiłem, że od teraz to będziesz miał pod doopą tyle co: Saper + Ja + Gawron razem no no
bobbens Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 no jakieś 143 KM ale bardzo wdzięczne i posłuszne
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Lipca 2016 Czytaliście http://wiadomosci.onet.pl/rzeszow/171-niewybuchow-wykopali-policjanci-w-podkarpackich-lasach/hz0cdg To kurcze więcej tego żelastwa jak grzybów w tych naszych lasach. Grzesiek - maczałeś w tym palce
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Lipca 2016 Maczaliśmy palce, ale tylko w te "grzyby" na terenie powiatu mieleckiego, powiat tarnobrzeski ogarnęli Koledzy z Niska.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Panowie - co tu taka cisza. Żyjecie Pogoda się trochę zje..ła, ale długi weekend przed nami Grzesiek goni na Leniwca, a pozostali :question:
gumis Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jestem chętny jak by co. Jakaś propozycja? Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja planowałem w niedziele wybrać się na Motozłaz do Lubartowa http://www.federacjazmotoryzowanych.pl/sekcje/pojazdow-zabytkowych/Motozlaz2016/ W niedzielę ma być prezentacja motocykli w godz. 11:00 - 15:00. Ale jak nie będzie ładnej pogody to szkoda jechać. Ani frajdy ani prezentacji pewnie nie będzie. Jutro się określę. Sobota niestety praca, a poniedziałek dla rodziny - chyba że coś się zmieni.
HabsBurg Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam wszystkich serdecznie! Kłania się Tomek z Rzeszowa, od 3 dni posiadacz Burgmana UH125 rocznik 2003 i zabytkowej SHL M11. Mam nadzieję, że będziemy mieć fajny kontakt i z czasem uda się wybrać na jakiś mały wypad . Pozdrowienia!
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Cześć HabsBurg. Czytaj forum. Raz w miesiącu robimy spotkanie. Najbliższe zaplanowane jest na piątek 26 sierpnia godz. 18:00. Miejsce do ustalenia. http://www.forum.burgmania.net/topic/15907-cykliczne-spotkania-podkarpatczykow/page__st__480
tomekstw Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Endriu, Baba Jaga zbliża się nieubłaganie. Gdzie się spotykamy, czy każdy dociera na własną łapę? Ja jadę na Staszów, Chmielnik, Morawica, Chęciny. Ok. 17.00 będę w Staszowie, tam możemy się spotkać. Mamy stację BP Kolejowa 44 w Staszowie, tam moglibyśmy się spotkać. Ewentualnie czekam na propozycje.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wstępnie może być. 17:00 - stacja BP w Staszowie. Ja wyjeżdżam prosto z firmy (z Dębicy). Jedyny problem czy uda mi się wyjechać punkt 16:00
tomekstw Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ja mam podobny problem z godziną wyjazdu. Czyli z gruba Staszów BP.
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Czołem Burgmaniacy, przypominam o akcji "Szlachetna Paczka" od Burgmaniaków 2016. Już kilkunastu z nas włączyło się do tegorocznej edycji, czekamy na pozostałych. Skarbonka Szlachetnej Paczki czeka na Wasze złotówki. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zasilania skarbonki na ten szczytny cel.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Września 2016 Ale tu cisza. Panowie - żyjecie. Z Saperem własnie zaliczyliśmy Roztocze i tu ciekawostka: w sobotę padł mi impulsator (chyba ?) od prędkościomierza. Wracaliśmy autostradą (od wjazdu Przeworsk), a ja się zastanawiałem dlaczego ten Saper tako wolno jedzie i czemu wyprzedzamy leciwe BMW I własnie sprawdziłem: Rolki Dr Pulley 19 gr: 4000 obr. / min. - 60 km/h ; 5000 obr./min. - 95 km/h ; 6000 obr. / min. - 115 km/h ; 7000 obr. / min. - 135 km/h - sam kiedyś zrobiłem te testy. 7000 obrotów miałem non stop. Jak by prędkościomierz działał w życiu bym tak szybko nie jechał
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Września 2016 13 minut temu, EndriuBis napisał: ... dlaczego ten Saper tako wolno jedzie ... Saper śpieszył się powoli, bo było "zimno, głodno i do domu daleko". 18 minut temu, EndriuBis napisał: ... Jak by prędkościomierz działał w życiu bym tak szybko nie jechał Szybko nie było, poniżej dopuszczalnej dla autostrady. Ale teraz już wiesz dlaczego z reguły jeżdżę na "zamykającym".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Września 2016 Grzesiek, jak samochodem rzadko przekraczam 130 km/h na autostradzie - ekonomika ważniejsza - a co dopiero moim Burgmanem. PS: Twój "szaliczek" czyściutki i pachnący czeka na odbiór
Hipolit Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 Wróciłem Wczoraj w domku zagościła Honda Forza 250 i póki co zostaje na dłużej. Plany na GSa na razie idą do zamrażarki sejmowej
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Września 2016 Taa.... no ładnie. Następny sezon się kończy, a my nawet nie wiemy czy Ty aby istniejesz naprawdę A tak chciałem zobaczyć Twojego Helixa. Co z nim ? Zaglądnij w końcu na spotkanie, zobacz wątek spotkaniowy. Pokopiemy w oponkę to Forza będzie długo i bez awaryjnie służyła .
Hipolit Opublikowano 22 Września 2016 Autor Opublikowano 22 Września 2016 Endriu ja chyba za dużo pracuję. A wolne weekendy staram się spędzać z rodziną. Zawsze możecie przyjechać do Leżajska. Helix poszedł w dobre ręce. I myślę, że jeszcze długo posłuży. Ja się napaliłem na GS1200 i sprzedałem Helixa i Volusię, żeby zrobić miejsce. No ale wyszło, że w przyszłym roku będziemy mieć większe wydatki związane z domem i odpuszczam. Miałem nic nie kupować i przeczekać, ale trafiła się ta Forza no i jest. Poza tym zachodziła obawa, że jak nic (przed rozpoczęciem na wiosnę prac) nie kupię, to później będzie jeszcze trudniej, bo wydam wszystko na dom. No i jest jak jest. Póki co będę jeździł Forzą, a później zobaczymy. A to mój były Helix
Rekomendowane odpowiedzi