stator Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Trwa, owszem, a ja już myślałem, że to koniec, hehe...
cheng13 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 To może i ja się jeszcze załapię na przejażdżkę w styczniu? Nie wiecie na kiedy śnieg zapowiadają? Czy może w tym roku (z winy Tuska, oczywiście) śniegu w Europie nie będzie?
pawelneos Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jarku masz duże szanse że w styczniu będzie można śmiało nawet na krótką wycieczkę pojechać
cheng13 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Super, czyli nie zmieniamy opon na zimowe i nie dołączamy pługa Krótka wycieczka po Kaszubach - to brzmi bardzo zachęcająco i obiecująco, piszę się z radością. Na początku stycznia - 5-go wracamy z gór, więc można już coś planować.
Nurider Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2014 Mnie już dzisiaj nosiło ale tzw. poczucie obowiązku wzięło górę. ... Raptorek cały czas w gotowości, pewnie w styczniu zakulamy
Nurider Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2014 Mnie już dzisiaj nosiło ale tzw. poczucie obowiązku wzięło górę. ... Raptorek cały czas w gotowości, pewnie w styczniu zakulamy
pawelneos Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Chyba już nie czas na jazdę Skuterem . Mimo że wygląda sucho to i tak sól jest rozsypana co spowoduje korozji na Naszych skuterach
kaziu Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dobiegamy już do polowy stycznia . Pogoda na razie dopisuje a moje stare kości nawet mnie nie bolą . Chyba idzie wiosna ( abym nie zapeszył) uppps
kello Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nóż mi się w kieszeni otworzył, jak wczoraj późnym wieczorem zobaczyłem solarki na drogach.. a już było tak pięknie, deszcz zmył resztki błota i soli z dróg i można by było wyjechać....
Nurider Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 Deszcz zmył całą sól Dziś śmigało się rewelacyjnie .
kowal Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam, ktoś się orientuje gdzie w okolicy ul.Słowackiego naładuję akumulator samochodowy, jakiś warsztat ?
pawelneos Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ja Ci mogę naładować tyle ze mieszkam w Brzeźnie . Mam prostownik i ładuje sobie aku w piwnicy Jeśli trzeba pomocy dzwoń 600 393 334 W razie potrzeby podjadę
kaziu Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Aj .... za późno przeczytałem a mieszkam niedaleko i też bym pomógł ale teraz to już pewnie musztarda po obiadku
pawelneos Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Dla przypomnienia Panowie :-) Powoli kończy się ta jusz męcząca Nas zima i prosze o powolne zakończenie też prac przy sprzętach Za niedługo ponowne spotkania co środowe :-) :-) :-)
stator Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Pawełku, takich informacji nie przegapiamy! Ale wciąż kombinuję coś do skuterka i..... no właśnie, rozdeptałem sobie dekielek od śruby od przekładni. Nie masz czasem jakiegoś zbędnego do odsprzedania? Kierunki zrobione w 60-ciu %, podnoszenie kanapy - gotowe. podświetlenie bagażnika prawie.
motas Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 A co się z nim stało? Pęknięty? U mnie niestety przestój w pracach przy skuterze. Obowiązki w pracy nie pozostawiają czasu na przyjemności. Ale na sumę dojadę! Mam w zapasie 50.
stator Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Brakowało kawałka, ale teraz jest już całkiem popękany. (Nie chcące nadepnięcie) Podobnie jak Artur, jestem już tak blisko ukończenia zimowych prac, a tu w pracy tyle pracy. Mam tylko nadzieje, że na inauguracyjną sumę zdążę perełkę poskładać.
pawelneos Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Inauguracja to pewni jak zawsze .Jajcarnia w Sobowidzu i msza św z poświęcemiem maszyn przez ks. Maślaka .Chyba że szybciej zrobi się tak ciepło że nie usiedzimy w domu i wyszarpiemy sprzęty wcześniej z norek
Marcin79 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Paweł myślisz że wytrzymamy do 29.03.2015. - chyba że śnieg jeszcze będzie padał
Nurider Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Opublikowano 13 Lutego 2015 Nie wytrzymamy Jak tylko deszcz zmyje sól i bedzie 5 st - ja się wytaczam
Abach Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Wczoraj we Wrzeszczu widziałem Burgmana K1 jak śmigał w kierunku Gdańska. Dziś kilka moto. Jak tak dalej pójdzie, to pierwsza Suma będzie w lutym
stator Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Dobra, właśnie wróciłem z pracy, gdzie do poskładałem Satka. Wstepnie jestem gotów.
motas Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zrobiłeś jazdę próbną. Jak widelec nie puka nie stuka?
pawelneos Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 No to chyba się powoli wszystko rozkręca .Ja już chyba pujdę i zamontuje akumulator w skutrze i powoli wybudze go ze snu .To już chyba ten czas
Rekomendowane odpowiedzi