Moplic Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam! Dziękuję wszystkim za sobotnie spotkanie "to tu, to tam". Pozdrawiam!
czaro69 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 My też dziękujemy i czekamy na fotoreportaż Szymona !OKK !OKK Jedzonko godne polecenia, ale podpiwek przebił wszystko, pyszota !piwko !piwko
jaro_4setka Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja tez dziekuje za miłe spotkanko ,przez ten nadmiar podpiwku,droga do białegostoku wydłużyła sie,czeste postoje...
boochos Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Wszystkim uczestnikom sobotniego spotkania dziękuję za przybycie i mile spędzony z Wami czas. Oto kilka fotek w oczekiwaniu na Romana, w Suwałkach na Statoil, kask odłożyłem na trawkę, by potem w drodze do Augustowa móc sobie oglądac spacery mrówek, po wewnętrznej stronie wizjera mego kasku... w Augustowie ekipa się zwiększyła - oprócz Romana, Ani i mnie - z Suwałk, dołączył też Moplic, Jaro4setka i kolega Marek spoza forum na VALKIRII pierwszy przystanek - Studzieniczna niedaleko Augustowa pogoda była iście letnia, wiec na łono wyszliśmy tylko w t-shirtach drugi przystanek - Wigry nad jeziorem...Wigry hmm, ale skąd komar na tylnej lampie...? przed wejściem do knajpy w Suwałkach, Jaro4setka piękne chodaki wypatrzył - jak ulał na jego Majesty... !OKK na szczeście wewnątrz był przyjemny chłód, więc mogliśmy zaspokoic głód Valkiria - była największa i najwięcej kłopotów sprawiła, na szczęście wspólnymi siłami - pokonaliśmy koniec części pierwszej..., resztę muszę jeszcze zgrac.sorki, że tyle to trwa !pomidor
czaro69 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 Szymon, myślę, że ten komar na tylnej lampie źle ocenił Waszą prędkość przelotową i nie zdążył wyhamować !w00t Dzięki za foty i czekamy na drugą część... !OKK Ps. Szerokości, bezpieczeństwa na Litwie !scooter !scooter i wracajcie cali do domków !YES
Jurek_mwo Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Nie nie nie mogę !sciana wy mnie dobijecie tymi postami,ja chce na turlanko !placz1 Zapodajcie więcej chciaż fotek bo umre tutaj.Wasz ziomal
boochos Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 część druga: W drodze na kawę do Augustowa...piękne światła STOP w TOPCASE Jaro4setki po drodze zatrzymaliśmy się na fotki w ruinach pałacu Paca, w Dowspudzie zadek Aprilki Moplica - cud, miód, palce lizać... !YES tu się już rozdzieliła nasza grupka, Roman i Ania w prawo... reszta w lewo, na spotkanie z Avanturnikiem i Wandalistką w Augustowie kiedy wszyscy nagle dostrzegli, że słońce zmierza za horyzont... musieliśmy się pożegnać !kisss i udać do swych domów Jeszcze raz dzięki za wspólne spotkanko, za to, że chcieliście przyjechać. Szkoda, że nie wszyscy mogli, mam nadzieję, że next time frekwencja będzie jeszcze większa... Podaję link do reszty zdjęć - TU
Jurek_mwo Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 !scooter !OKK ale mnie kreci nooo,niech mnie albo mi odbije albo juz sam nie wiem,ale wam moge życzyc miłego turlanka na !scooter
Klubowicze MAKI Opublikowano 3 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2012 No widzę że kulanko po Suwalszczyżnie się udało !! Tak trzymać ! A co ! niech wszyscy widzą jakie piękne okolice mamy na Mazurach ! Oprócz i lasów .Zresztą na Szymonie można polegać . Ty chłopie zawody chyba pomyliłeś !! Powinieneś przewodnikiem turystycznym zostać !!
czaro69 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 Maki żałuj,że nie byłeś z nami na wycieczce śladami budowli III Rzeszy...Tam było co oglądać !OKK
jaro_4setka Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 No widzę że kulanko po Suwalszczyżnie się udało !! Tak trzymać ! A co ! niech wszyscy widzą jakie piękne okolice mamy na Mazurach ! Oprócz i lasów .Zresztą na Szymonie można polegać . Ty chłopie zawody chyba pomyliłeś !! Powinieneś przewodnikiem turystycznym zostać !! Krzysiek,Suwalszczyzna jest nasza,to podlasie
boochos Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Jaro- podlasie to pod lasem..., suwalszczyzna to suwałki he he
czaro69 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 Szymon, a Ty z Litwy nadajesz? Bo się już pogubiłem !w00t
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Krzysiek,Suwalszczyzna jest nasza,to podlasie A ja całe życie myślałem że Śledziowo to wasze hmmmmmmm
boochos Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Szymon, a Ty z Litwy nadajesz? Bo się już pogubiłem !w00t jesteśmy w Druskiennikach, hotel de Lita. byliśmy dziś w aquaparku-super frajda po jeździe w upale. jutro-Wilno. nie mam kompa, pisze ze smartfona i nie wiem jak FOTKI wstawić. jak wrócę to w wątku o litwie coś napisze- tylko narazie mój post jest tam ostatni- mogę pisać potem znów? może Rudy56 wstawi dzisiejsza fotkę,jak ruszyliśmy z suwałk-bo nas odprowadzał...
czaro69 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 Coś skrobnę w temacie Litwy, żebyś mógł spokojnie napisać, pozdrawiamy całą ekipę !piwko Uważajcie na siebie,szerokości !scooter
Gość Bartheez5 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Anoooo to się towarzystwo rozpisało ooooooo tej Litwie Chyba niezłe NUDY były skoro taka cisza
jaro_4setka Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Szymon litwe dokladnie opisal w dziale" litwo ojczyzno moja,, :-) Szymon organizuje jedno dniową wycieczke na litwe tu szczegóły http://www.forum.burgmania.net/topic/14401-litwo-ojczyzno-moja/page__pid__246998__st__20#entry246998 !scooter
boochos Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Jaro - Ty też masz duży udział w poczęciu !winkiss wyżej wspomnianej wyprawy - "STEJK & DRAJV". Bartheez5 - szykuj się !YES ...rzuć tam info w Ełku przez megafon !tut !!!
czaro69 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 To szykuje się kolejny wyjazd na jedzonko !scooter !scooter i bardzo dobrze.Będzie możliwość pogadać !piwko
boochos Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 w "Giżycko" wierzę z zamkniętymi oczami... !OKK
Gość Bartheez5 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 No to ładne rzeczy ja tu widze To my będziemy ciężko reprezentowali Braci z W-M na zlocie w Żywcu , a tu jakiś niewinny spocik się szykuje ??????????
czaro69 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 Rafał, steki są tydzień po Burgmanii w Żywcu !scooter !scooter !piwko
boochos Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Bartheez5 - właśnie podczas "stejk & drajv" liczymy, że zdacie nam relację - (przy kuflach !piwko... litewskiego kwasu chlebowego ) - jak bawiliście się w Żywcu, wiadomo - co opowieści oralne to nie manualne (i to jeszcze na klawiaturze )
Rekomendowane odpowiedzi