Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2009 A róbcie sobie testy jakie tylko chcecie. Ja wieczorem przy sobie to przemy?lałem i KONIEC z tymi wygłupami. Jakby co, to proszę sobie szukać innego testera.
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2009 A róbcie sobie testy jakie tylko chcecie. Ja wieczorem przy sobie to przemy?lałem i KONIEC z tymi wygłupami. Jakby co, to proszę sobie szukać innego testera. nie wierze
Administrator Artix Opublikowano 8 Maja 2009 Administrator Opublikowano 8 Maja 2009 ...(no i oczywi?cie Ľe postaram się j? trochę podpucować, bo nie do?ć Ľe najmniejsza, to i jeszcze najbardziej ufajdana... Nie przejmuj sie, moj skuter przewaznie jest najbardziej brudny ale kupilem nowego karchera i teraz myje czesto wszystkie pojazdy Wpadaj co czwartek zapraszamy. Grzesiu nie mozesz zaprzestac bycia kierowca testowym, w koncu twoj T-max to pojazd wzorcowy i albo cos jezdzi od niego nieco lepiej albo duzo gorzej bez tego nikt sie nie polapie czy jakis drobny tuning przynosi efekty
Truszek Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 A róbcie sobie testy jakie tylko chcecie. Ja wieczorem przy sobie to przemy?lałem i KONIEC z tymi wygłupami. Jakby co, to proszę sobie szukać innego testera. nie wierze Ja też !OKK to zawsze s? działania impulsywne, po których przechodzi się dopiero do refleksji
Sympatycy szorstki Opublikowano 8 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2009 a i moja "Hondzina" wygl?da przy Waszych maszynach trochę bidnie (no chyba była najmniejsza) No nie dramatyzuj, nie taka najmniejsza !OKK Grzesiek królem sprintu , bo pewnie paliwa miał na max 2 okr?żenia toru, no i na starcie odpalił KERS-a, a Kisiel pojechał "na jedno tankowanie" Strategia to podstawa. Całkiem sporo nas było wczoraj pzdr
DIAMANDA2002 Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 NAJMNIEJSZA !!! No ale dobra... moĽe trochę przesadzam.... To moja pierwsza maszynka pow.50. Jest przy waszych mała, ale jestem z niej za..bi?cie dumny. I strasznie mi się fajnie jechało do Sahary. Poza tym ?migam po mie?cie i naprawdę daje radę. Jest SUPER ten mój Pantheonik !!! Pytanko... Wpadacie czasem do knajpy 2KOŁA ? A jak po robocie jeste?cie, wolny i ciepły wieczór, to gdzie ?migacie ? PZDR, i do czwartku (w łikend nie dam rady, moja siostrzenica ma komunię więc.... )
Marynarz Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Nie przejmuj sie, moj skuter przewaznie jest najbardziej brudny ale kupilem nowego karchera i teraz myje czesto wszystkie pojazdy Hm.. to fajnie, może wpadnę do ciebie i gratis obmyję moj? Majkę od czasu do czasu :P
Noguru Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 No to jak bedzie pogoda to podjadę uuuuu ale kolejny czwartek 11,06,09 to Boże ciało czy tez będziecie !scooter
Truszek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 No to jak bedzie pogoda to podjadę uuuuu ale kolejny czwartek 11,06,09 to Boże ciało czy tez będziecie !scooter Tak, ale na Burgmanii !scooter
Noguru Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam czy kto? ?miga jutro do R66 z ursynowa możemy ?mign?ć razem jak nie bedzie padać Tematy lacze. Prosze uzywac opcji "szukaj" przed zalozeniem nowego topicu. dr.big
bogumilek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 jakbym mieszkal jeszcze na Lachmana 6 to bym sie do Ciebie Marcin dolaczyl
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zabrzmiało to jak organizacja jakiej? większej wyprawy Bajdełej. Do takich wywnętrzeń jest stosowny temat TUTOK
Noguru Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zbliża się czwartek wiec jedzie kto? z ursynowa do R66
Marynarz Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Z ursynowa to nie wiem ale mokotów się jutro melduje w r66
Olsen Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Z ursynowa to nie wiem ale mokotów się jutro melduje w r66 Wilanów również powinien się stawić.
sebulba1971 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 No jak Wy tak to i Yelonki też będ?
Artemis Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Wielki szacunek dla Sir Artura i jego dzielnego rumaka - Scarabeo 500. Przejeżdżałem 400 obok kebabu i jak zobaczyłem tę maszyneri? to musiałem na chwilę oddać się podziwianiu: ocznemu i macalnemu. Mojej Gosiaczce także się spodobała więc kto wie.., moze kiedy? P.S Tylko brakuje mi możliwo?ci przewozowych- s? mniejsze niż w mojej Scarabeo 200
Gość Nervas Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Je?li mogę spytać gdzie wczoraj wszystkich wybyło ? Zebrali się i pojechali nie wiadomo gdzie !
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2009 Je?li mogę spytać gdzie wczoraj wszystkich wybyło ? Zebrali się i pojechali nie wiadomo gdzie ! Łotiu - do pa?nika
Administrator Artix Opublikowano 19 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2009 Hmm zawsze myslalem ze to Grzybowska rog Marszalkowskiej a okazuje sie ze Krolewska w takim razie dobrze ze mimo ze bylem w innym miejscu to moglismy pogadac
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wyjazd do Marl zdecydowanie przetrzebił grupę z Wawy !scooter , ale mam nadzieję, że kto? się zjawi dzisiaj w R66.
Rekomendowane odpowiedzi