dr.big Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Zapraszamy w nowe miejsce cyklicznych spotkań Klubu Burgmanii, które odbywają się cotygodniowo w czwartki o godz. 19, miejsce: Caffe66 ul. Prymasa Tysiąclecia 74. Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Lutego 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jakać większa biba się dzisiaj szykuje czy znów wszyscy pozaziębiani? Krzytro pamiętaj o filtrach Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Przeziębienie już przeszło, ale dzisiaj po południu montuj? mi nowe ł?cze DSL więc muszę być w domu. Nie dojadę do Route 66 Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 W walentynki miałam okazję odwiedzić ten lokalik w Wawie .... Fajne klimaty i super karaoke ....gardło bolało mnie jeszcze dwa dni Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No, to ja już byłem postałem 10 minut i wróciem sobie !happybth Chyba mi się godzinki pomyliły bo byłem o 18 xD Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czy w ten czwartek 9 kwietnia jest spotkanie ? Może by jakie? jajeczko... ?? Tym razem będe bo mam dzień wolny Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Marynarz, ja się stawię swoj? żółt? jajecznic?. Czy to wystarczy ? Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Hmm... My?lę Worlan, że trudna będzie konsumpcja tej Twojej jajecznicy. Z drugiej strony napewno chciałby? się swoim tMaxem dzielic?? Do czwartku jakby co. Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Powinienem być Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja z przykro?ci? muszę powiedzieć, że na dzień 9.04.2009 r nie stawię się na spotkanie i jajeczka ?wi?tecznego w zacnym gronie nie posmakuję ponieważ odebrałem plastiki do !scooter od lakiernika i jest to jedyne popołudnie oraz wieczór, kiedy mogę go poskładać i przygotować do jazdy. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Spotkanie w najbliższy czwartek oczywi?cie się odbędzie, jednak jajeczko zrobimy w wersji symbolicznej !scooter . Niestety R66 nie jest technicznie (czyt. gastronomicznie) tak przygotowane jak (był) Stary Młyn. Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja z przykro?ci? muszę powiedzieć, że na dzień 9.04.2009 r nie stawię się na spotkanie i jajeczka ?wi?tecznego w zacnym gronie nie posmakuję ponieważ odebrałem plastiki do !scooter od lakiernika i jest to jedyne popołudnie oraz wieczór, kiedy mogę go poskładać i przygotować do jazdy. Hm, z przykro?ci? muszę zaproponować............. Koledzy, nie możemy zostawić naszego Więcusia w niedoli. Brak kontaktu z nami może załamać biedaka przed ?więtami. Jaki? mały wypadzik na kawkę???? Kto wie gdzie Więcek trzyma tego paĽdziocha. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Kto wie gdzie Więcek trzyma tego paĽdziocha. !scooter Ja, ja! Ja wiem... ale nie wiem czy powiem !tut Boje się, że póĽniej Więckowi ta kawa będzie się do |wi?t odbijać Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Kto wie gdzie Więcek trzyma tego paĽdziocha. !scooter Ja, ja! Ja wiem... ale nie wiem czy powiem !tut Boje się, że póĽniej Więckowi ta kawa będzie się do |wi?t odbijać i tak powiesz i tak !tut Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Kto wie gdzie Więcek trzyma tego paĽdziocha. !scooter Ja też wiem gdzie paĽdzioch stoi, ale najazd na to miejsce duzej ilo?ci skuterów mógł by doprowadzic do mobilizacji naszych sił zbrojnych !tut Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 !happybth Czyli jajka ze sob? i w drogę... !happybth Jestem ciekaw efektów bieli na tych plastikach. !happybth Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jeżeli mogę nieco wtr?cić do tematu "JAJKO + kiełbaska". Mogę zaproponować wszystkim przejazd z R66 do klubu Level w samym centrum Wawy a tam za niewielk? odpłatno?ci? kucharz przygotuje nam wy?mienity Żureczek z biał? kiełb? + oczywi?cie jajeczka + ew. jakie? inne opcje kulinarne. Wszystko do obgadania na szybko bo czasu mało. Co wiara na ten temat my?li ????? Pozdr. PS. niektórzy już tam byli ...... więc wiedz? gdzie to i jak tam jest. PS2. Parking dla skuterów oczywi?cie jest !!!! samochody parkujemy 40 metrów dalej czyli koło CH SMYK Proszę o ew. szybkie info a ja podam dalej w celu przygotowania jakiej? oferty. Pozdrawiam Można rzucić okiem na klub (strona w budowie ale... ) Level Klub ul.Chmielna 9A Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ciekawy pomysł. Jestem za. !happybth Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja bym się chętnie pisał na takie małe jajeczko !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dostosuję sie do większo?ci. !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Więc jeszcze dzi? wrzucę jakie? info ofertowe .... kazałem przygotować ofertę tak do 30-35 zł za osobę tak jak to bywało zawsze w Młynie. Zobaczymy co zaproponuje kucharz i ......... podejmiemy decyzję .... proszę tylko o wpisy kto by reflektował na tak? opcje. Pozdrawiam Pablos Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zobaczymy co zaproponuje kucharz i ......... podejmiemy decyzję .... proszę tylko o wpisy kto by reflektował na tak? opcje. Je?li nie jedziemy do Więcka !OK to ja !walkm Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jestem za !OK Odnośnik do komentarza
Komar Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bzzzzzz Ja bym przyjechał ale z Mosqitkiem. Na 15 minut. Co Wy na to? !OK Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A co Komar tak krótko?? 15 minut?? To nawet zupiny nie zd?żysz wci?gn?ć. !OK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi