andrew70 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Mirek dzięki za polatanke , było super .Coś mi się wydaje ,że istnieje dość duże prawdopodobieństwo ,że te zdjęcia obejrzy jutro cała klasa mojego syna .Mam nadzieję ,że tylko to mało edukacyjne z tabliczką zostanie ocenzurowane przez moją żonę. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 My z Gosią zaraz do Szczecina ruszamy na 2oo... Plany prócz lekarza, to wizyta w InterMotors. Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Hej. Przeczytajcie proszę. Sprawa dotyczy córki mojego dobrego kolegi ze Świnoujścia. Przebieg choroby znam od początku i gwarantuję, że nie w tym medialnej ściemy. Sprawa poważna. Jeśli ktos z was będzie miał ochotę proszę o pomoc. https://www.siepomaga.pl/uratujmnie Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 z dziewczyną, tym razem "w moim typie" Później się dziwisz że cię małżonka z domu nie chce wypuścić. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Później się dziwisz że cię małżonka z domu nie chce wypuścić. Chciałbym sprostować wszelkie domysły i pomówienia. NIGDY nie powiedziałem i nie napisałem, że moja małżonka (żona) nie chce mnie wypuścić z domu. Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Chciałbym sprostować wszelkie domysły i pomówienia. NIGDY nie powiedziałem i nie napisałem, że moja małżonka (żona) nie chce mnie wypuścić z domu. Moja wina bardzo uprościłem sprawę Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Moja wina bardzo uprościłem sprawę Faktycznie, bardzo uprościłeś sprawę ... Rzecz jest bardziej skomplikowana ... Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 tu abs nie widze http://otomoto.pl/oferta/suzuki-burgman-400-jak-nowy-ID6yndqw.html Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 10 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 I ja także nie widzę ABSu w tym burku. Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 A tego dzisiaj sprawdzaliśmy z Biletym i Melmacie. Ogólnie fajny skuterek ale burgman lepiej mi pasuje http://allegro.pl/kymco-xciting-500-i-r-abs-sport-super-stan-2008r-i6179732508.html jeszcze raz Panowie dziękuję Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Krisso i Melmacie... Dzięki za przeprowadzenie przez zakorkowany Szczecin, "płetwa" na manetce sprawuje się w trasie rewelacyjnie, Gosia zajada się chlebem z piekarni i w takim tempie to chyba szybko z zakupionych moto-spodni wyrośnie Z tego wszystkiego nie zrobiłem zdjęcia Krissa nowej szyby w Honii... Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Podwyższyłem oparcie Rzelu tylko troszkę niżej niż u ciebie ale reszta zgapiona od Ciebie Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 tu abs nie widze http://otomoto.pl/of...y-ID6yndqw.html Bo w ogłoszeniu pisze wyraźnie "burek bez ABS-U" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 gosc zmienil ogloszenie i dodal 1000 zl, wczoraj telefonalem do niego a dzisiaj odwiedzil go sam Elvis. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Drodzy koledzy, po przeanalizowaniu Waszych wpisów całą noc się zastanawiałem co bardziej przydałoby mi się w skuterze, elektryczne szyby czy ABS... Rzelu, brakuje konkluzji... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Dziś popołudniowa mini wycieczka rozpoczęta w pięknym sloneczku a zakończona przy pochmurny niebie, porywistym wietrze i 13 st C. Dzięki za polatankę Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Pogoda tak szybko się zmieniła, że wracając zmarzłem gorzej, niż jak wracaliśmy z Ryni przy +3... Ale wycieczka zwariowana i fajna... Robsson, wrzuć mi proszę na mail te z nami w większym rozmiarze Odnośnik do komentarza
darecki2059 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 OOO Slawku i Robercie i tak bez kolegów te wycieczki ? Nieładnie , nieładnie. Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Bo w ogłoszeniu pisze wyraźnie "burek bez ABS-U" Pozdrawiam Po dzisiejszej rozmowie ze mną gość edytował ogłoszenie i wyraźnie zaznaczył że burek nie posiada ABS ... No ale że dodał tysiaka do wcześniejszej ceny? ... trochę go poniosło pomimo faktu iż burek jest ładny i zadbany ... . A po południu ... nawinąłem kilkadziesiąt ka-emów na budzik ... oj fajnie było ... Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 OOO Slawku i Robercie i tak bez kolegów te wycieczki ? Nieładnie , nieładnie. Dołączam się....nieładnie Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Elvis, w końcu przedstawiłeś Stargardzką Ekipę Skuteromaniaków. Teraz wiemy, że faktycznie istniejecie. Fajna fotorelacja przedstawiająca nam członków SES. Trzymam kciuki i dopinguje żeby Wasza Ekipa rozrastała się o kolejnych Skuteromaniaków i z czasem dorównała prężnie działającym kolegom ze Świnoujścia. Brawo Wy. Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Dodał tysiąc bo się dowiedział, że brak ABS-u. To teraz trzeba będzie dopłacać za taki ekstras jak brak ABS-u :-) Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Burki K7 dostały ABS bodajże od 2010 roku, ale też nie wszystkie, bo za ten extras trzeba było dopłacać, więc największe sknery wolały golasa. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Po dzisiejszej rozmowie ze mną gość edytował ogłoszenie i wyraźnie zaznaczył że burek nie posiada ABS ... No ale że dodał tysiaka do wcześniejszej ceny? ... trochę go poniosło pomimo faktu iż burek jest ładny i zadbany ... Może Elvis za bardzo wychwalałeś Burgmana i sprzedający stwierdził, że za tanio sprzedaje. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ja dziś, jak to tradycja nakazuje, jestem podłączony do matrixa... Tak więc mnie nie będzie. Za tydzień zresztą też, bo wyjeżdżam. Za dwa tygodnie też - tym razem znowu Matrix. Cholera, nie ma kiedy jeździć i spotykać się z Wami. Wszyscy gdzieś wyjeżdżają, a to Szwecja, a to Nad morze... No smutno mi, że przechodzi mi tyle ciekawego koło nosa! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi