Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Maj 2016 w Zachodniopomorskim

Elvis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

46

• romeo1971

37

• Rzelu

35

• Urbi

33

Top użytkownicy w tym temacie

Skoro ten Sym taki super, to czemu nikt go jeszcze nie kupił? :P

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Odpowiedz jest bardzo prosta. Ludzie boją się niszowych marek bo jak coś jest nieznane to od razu jest do dupy :( . A są kraje w europie gdzie marka Sym ma się całkiem bardzo dobrze np ES.

7 lat starszy od SYMa, przebieg 8xwiekszy, ta sama cena i jeszcze do rejestracji

Właśnie rozmiawiałem z właścicielem, SYM jest bez abs.

• Sympatycy

Odpowiedz jest bardzo prosta. Ludzie boją się niszowych marek bo jak coś jest nieznane to od razu jest do dupy :( . A są kraje w europie gdzie marka Sym ma się całkiem bardzo dobrze np ES.

Zgadzam się z Markiem.

W wielu wypożyczalniach w krajach południowej Europy jeździ wiele skuterów SYM, a to chyba o czymś świadczy.

Właśnie rozmiawiałem z właścicielem, SYM jest bez abs.

Obserwowany przez Ciebie Burgman, też jest bez ABS-u... Poza tym Waldku, nie sądzę, że uda Ci się kupić Burgmana 400, w cenie do 12 tys. zł, z udokumentowaną historią i z ABS-em. Aczkolwiek życzę Ci tego z całego serca.

Outlet Park Szczecin o 18;00 z markiemb9t wyruszamy na wkoło Miedwia jak coś to można dołączyć chociaż troszkę wieje

Outlet Park Szczecin o 18;00 z markiemb9t wyruszamy na wkoło Miedwia jak coś to można dołączyć chociaż troszkę wieje

O 18-tej to Pogoń gra z Legią ostatni mecz w sezonie, ja przed TV z browarkiem :-)

• Klubowicze

O 18-tej to Pogoń gra z Legią ostatni mecz w sezonie, ja przed TV z browarkiem :-)

Trochę im nie poszło... :(

Jestem wlasnie w ES i jeszcze tu SYMa nie widzialem a jeździ tu sporo skutow! Widac nie jest to marka tutaj az tak lubiana i znana jakby sie moglo Nam wydawac. Wlasciwie to same T-Maxy na drogach :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Widzę na fotach Rysia. Rysiu, nie pojechałeś do Kopenhagi?

Po pogrzebie miałem gości , no i niestety nie wypadało mi ich opuścić, przecież teraz z rodzinką spotkania odbywają się właśnie przy takich okazjach i dopiero w sobotę byłem wolny i stęskniony za jazdą wiec skorzystałem z wypadu do GZ Świnoujście.

• Sympatycy

Jestem wlasnie w ES i jeszcze tu SYMa nie widzialem a jeździ tu sporo skutow! :)

ES chyba nie zdominowały SYM, ale Grecję i greckie wyspy owszem, np na: Korfu, Rodos, Kos ... tam jest ich mnóstwo, jak mrówek w lesie.

Jestem wlasnie w ES i jeszcze tu SYMa nie widzialem a jeździ tu sporo skutow! Widac nie jest to marka tutaj az tak lubiana i znana jakby sie moglo Nam wydawac. Wlasciwie to same T-Maxy na drogach :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Byłem w ES ponad 2 lata i możesz mi wierzyć że widziałem całą masę wynalazków o których u nas nawet nie słyszano a w mieście w którym mieszkałem była przewaga włoszczyzny i właśnie syma. Tak naprawdę wszystko zależy od regionu. W nawiązaniu do wypowiedzi Krissa nic nie pisałem o dominacji syma

• Sympatycy

Na Majorce, też widziałem wiele SYM'ów i nawet w północno-wschodnich Włoszech więcej jeździło SYM'ów niż japońskich skuterów, oczywiście zaraz po włoskich ;)

gdzie tanio i ładnie spawają plastiki? mam płoze do spawania gdyż miałem kolizje z zającem który poniósł śmierć na miejscu

d2ce0d1a7d23167amed.jpg

a tu filmik

• Sympatycy

Ja tam bażanta z kopyta pociągnąlem w drodze do Rynii i plastiki całe ;) Nie było szans Romek, mały futrzak szkód narobił ale szczęście, że nie szlifowałeś.

Ładna płoza na ebayu to 60 EU (i to srebrna) więc taniej będzie pospawać i prysnąć.

A uszaty czekał na poboczu wyraźnie na Ciebie, musiałeś mu czymś podpaść.

Ładna płoza na ebayu to 60 EU (i to srebrna) więc taniej będzie pospawać i prysnąć.

A uszaty czekał na poboczu wyraźnie na Ciebie, musiałeś mu czymś podpaść.

Mnie zobaczył uciekł, do kolegi Marcina zapałał większą sympatią ale już jak zobaczył Romka to był koniec jego i Romkowego plastiku :)

• Sympatycy

Rysiu, albo zmęczony jesteś, albo przesadziłeś z % ;)

Roman potrzebuje płozę do Silvera a nie Burgmana 400.

A może to przez wd40 i Meride i ich wywieraną presje na poszukiwania Burgmana 400

Rysiu, albo zmęczony jesteś, albo przesadziłeś z % ;)

Roman potrzebuje płozę do Silvera a nie Burgmana 400.

A może to przez wd40 i Meride i ich wywieraną presje na poszukiwania Burgmana 400

Wojtuś ! po prostu za dużo jest tych modeli no i się walnąłem, ale się poprawiłem Pozdrawiam

Znacie jakiegoś taniego i dobrego spawacza plastiku? Bo tak chyba będzie taniej oprucz że

jest w 3 częściach to jeszcze 4 zaczepy połamane ale są poprzykrecane końcówki do osłony chłodnicy

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Znacie jakiegoś taniego i dobrego spawacza plastiku? Bo tak chyba będzie taniej oprucz że

jest w 3 częściach to jeszcze 4 zaczepy połamane ale są poprzykrecane końcówki do osłony chłodnicy

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

zapytaj Kowala.

co do spawania plastików - mojego pierwszego burka, który plastiki miał w opłakanym stanie odrestaurował Adam z Bieszczadzkiej. Mają tam z ojcem i bratem Rafałem warsztat. Robili też kompleksowo Zacną Rzela, wcześniej była ona Volfa i on im zlecał robotę.

Autonaprawa Rafał Długosz, Adam Długosz

tel.: 91 4835735

Bieszczadzka 19

71-042 Szczecin

woj.: zachodniopomorskie

gdzie tanio i ładnie spawają plastiki? mam płoze do spawania gdyż miałem kolizje z zającem który poniósł śmierć na miejscu

d2ce0d1a7d23167amed.jpg

a tu filmik

W marcu spawałem w FJR plastiki w Plasticarze na Rapackiego 3. Polecam. Wcześniej brat w swojej SV spawał gdzieś na Mieszka I, ale zrobili to średnio :/