romeo1971 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Kulamy się gdzieś dziś? Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Skoro ten Sym taki super, to czemu nikt go jeszcze nie kupił? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpowiedz jest bardzo prosta. Ludzie boją się niszowych marek bo jak coś jest nieznane to od razu jest do dupy . A są kraje w europie gdzie marka Sym ma się całkiem bardzo dobrze np ES. Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 7 lat starszy od SYMa, przebieg 8xwiekszy, ta sama cena i jeszcze do rejestracji Właśnie rozmiawiałem z właścicielem, SYM jest bez abs. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Odpowiedz jest bardzo prosta. Ludzie boją się niszowych marek bo jak coś jest nieznane to od razu jest do dupy . A są kraje w europie gdzie marka Sym ma się całkiem bardzo dobrze np ES. Zgadzam się z Markiem. W wielu wypożyczalniach w krajach południowej Europy jeździ wiele skuterów SYM, a to chyba o czymś świadczy. Właśnie rozmiawiałem z właścicielem, SYM jest bez abs. Obserwowany przez Ciebie Burgman, też jest bez ABS-u... Poza tym Waldku, nie sądzę, że uda Ci się kupić Burgmana 400, w cenie do 12 tys. zł, z udokumentowaną historią i z ABS-em. Aczkolwiek życzę Ci tego z całego serca. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Outlet Park Szczecin o 18;00 z markiemb9t wyruszamy na wkoło Miedwia jak coś to można dołączyć chociaż troszkę wieje Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Outlet Park Szczecin o 18;00 z markiemb9t wyruszamy na wkoło Miedwia jak coś to można dołączyć chociaż troszkę wieje O 18-tej to Pogoń gra z Legią ostatni mecz w sezonie, ja przed TV z browarkiem :-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 O 18-tej to Pogoń gra z Legią ostatni mecz w sezonie, ja przed TV z browarkiem :-) Trochę im nie poszło... Odnośnik do komentarza
Joshua_77 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Odpowiedz jest bardzo prosta. Ludzie boją się niszowych marek bo jak coś jest nieznane to od razu jest do dupy . A są kraje w europie gdzie marka Sym ma się całkiem bardzo dobrze np ES. Jestem wlasnie w ES i jeszcze tu SYMa nie widzialem a jeździ tu sporo skutow! Widac nie jest to marka tutaj az tak lubiana i znana jakby sie moglo Nam wydawac. Wlasciwie to same T-Maxy na drogach Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Widzę na fotach Rysia. Rysiu, nie pojechałeś do Kopenhagi? Po pogrzebie miałem gości , no i niestety nie wypadało mi ich opuścić, przecież teraz z rodzinką spotkania odbywają się właśnie przy takich okazjach i dopiero w sobotę byłem wolny i stęskniony za jazdą wiec skorzystałem z wypadu do GZ Świnoujście. Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jestem wlasnie w ES i jeszcze tu SYMa nie widzialem a jeździ tu sporo skutow! ES chyba nie zdominowały SYM, ale Grecję i greckie wyspy owszem, np na: Korfu, Rodos, Kos ... tam jest ich mnóstwo, jak mrówek w lesie. Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jestem wlasnie w ES i jeszcze tu SYMa nie widzialem a jeździ tu sporo skutow! Widac nie jest to marka tutaj az tak lubiana i znana jakby sie moglo Nam wydawac. Wlasciwie to same T-Maxy na drogach Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Byłem w ES ponad 2 lata i możesz mi wierzyć że widziałem całą masę wynalazków o których u nas nawet nie słyszano a w mieście w którym mieszkałem była przewaga włoszczyzny i właśnie syma. Tak naprawdę wszystko zależy od regionu. W nawiązaniu do wypowiedzi Krissa nic nie pisałem o dominacji syma Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Na Majorce, też widziałem wiele SYM'ów i nawet w północno-wschodnich Włoszech więcej jeździło SYM'ów niż japońskich skuterów, oczywiście zaraz po włoskich Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 gdzie tanio i ładnie spawają plastiki? mam płoze do spawania gdyż miałem kolizje z zającem który poniósł śmierć na miejscu a tu filmik Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Zająca zabrales? Przynajmniej pasztet by był... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ja tam bażanta z kopyta pociągnąlem w drodze do Rynii i plastiki całe Nie było szans Romek, mały futrzak szkód narobił ale szczęście, że nie szlifowałeś. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 niech lisy zjedzą szukam płozy prawej chyba że spawanie będzie tańsze Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ładna płoza na ebayu to 60 EU (i to srebrna) więc taniej będzie pospawać i prysnąć. A uszaty czekał na poboczu wyraźnie na Ciebie, musiałeś mu czymś podpaść. Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ładna płoza na ebayu to 60 EU (i to srebrna) więc taniej będzie pospawać i prysnąć. A uszaty czekał na poboczu wyraźnie na Ciebie, musiałeś mu czymś podpaść. Mnie zobaczył uciekł, do kolegi Marcina zapałał większą sympatią ale już jak zobaczył Romka to był koniec jego i Romkowego plastiku Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 gdzie tanio i ładnie spawają plastiki? mam płoze do spawania gdyż miałem kolizje z zającem który poniósł śmierć na miejscu a tu filmik http://olx.pl/oferta...html#820ad46aca Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Rysiu, albo zmęczony jesteś, albo przesadziłeś z % Roman potrzebuje płozę do Silvera a nie Burgmana 400. A może to przez wd40 i Meride i ich wywieraną presje na poszukiwania Burgmana 400 Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Rysiu, albo zmęczony jesteś, albo przesadziłeś z % Roman potrzebuje płozę do Silvera a nie Burgmana 400. A może to przez wd40 i Meride i ich wywieraną presje na poszukiwania Burgmana 400 Wojtuś ! po prostu za dużo jest tych modeli no i się walnąłem, ale się poprawiłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Znacie jakiegoś taniego i dobrego spawacza plastiku? Bo tak chyba będzie taniej oprucz że jest w 3 częściach to jeszcze 4 zaczepy połamane ale są poprzykrecane końcówki do osłony chłodnicy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Znacie jakiegoś taniego i dobrego spawacza plastiku? Bo tak chyba będzie taniej oprucz że jest w 3 częściach to jeszcze 4 zaczepy połamane ale są poprzykrecane końcówki do osłony chłodnicy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka zapytaj Kowala. Odnośnik do komentarza
azjon Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 co do spawania plastików - mojego pierwszego burka, który plastiki miał w opłakanym stanie odrestaurował Adam z Bieszczadzkiej. Mają tam z ojcem i bratem Rafałem warsztat. Robili też kompleksowo Zacną Rzela, wcześniej była ona Volfa i on im zlecał robotę. Autonaprawa Rafał Długosz, Adam Długosz tel.: 91 4835735 Bieszczadzka 19 71-042 Szczecin woj.: zachodniopomorskie Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 gdzie tanio i ładnie spawają plastiki? mam płoze do spawania gdyż miałem kolizje z zającem który poniósł śmierć na miejscu a tu filmik W marcu spawałem w FJR plastiki w Plasticarze na Rapackiego 3. Polecam. Wcześniej brat w swojej SV spawał gdzieś na Mieszka I, ale zrobili to średnio :/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi