Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Maj 2016 w Zachodniopomorskim

Elvis

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie jakiegoś taniego i dobrego spawacza plastiku?

nie ma tanio i dobrze, mogę z czystym sumieniem polecić gościa z terenu zajezdni autobusowej na słonecznym, wjazd od Jasnej

robił mi naście tematów i zawsze byłem zadowolony

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

46

• romeo1971

37

• Rzelu

35

• Urbi

33

Top użytkownicy w tym temacie

Znacie jakiegoś taniego i dobrego spawacza plastiku? Bo tak chyba będzie taniej oprucz że

jest w 3 częściach to jeszcze 4 zaczepy połamane ale są poprzykrecane końcówki do osłony chłodnicy

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Ja też dawałem na Rapackiego

jutro podjadę bo dzisiaj nie miałem czasu ale płozy zdemontowałem ale jeszcze się okazało ze uchwyty puściły na przednim plastiku i pod kanapą ale niebędę ich demontował dopiero jak będę zmieniał kolor po sezonie ale dzięki wszystkim za info

Od dłuższego czasu chodzi za mną temat prawa jazdy kat A. Jest tylko jeden mały problem. Potrzebował bym ogarniętego okulistę. Miałem wadę wzroku. Dwa lata temu zrobiłem korekcję laserową. Okularów nosić nie muszę ale niedowład jednego oka pozostał i boję się że mogą być problemy. Zna ktoś kogoś ?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Mogę Ci dać nr do Pani która wystawi Ci papier i nie zauważy Twojej wady ;)

Bardzo proszę. 501zerodziewięćdziewięć179

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Szkoda bo salonowy :msn-cry:

Telefonowałem do gościa od tego burka i tak , ma abs , skuter kolegi i umowa na kolegę i coś mówił o jeszcze kilku właścicielach , porysowany prawy dol i malowany.

Potrzebuję 5 takich wkrętów gdzie to kupić? to są wkręty skręcające plastiki wkręcane do blaszek montażowych i tych blaszek też z 5 potrzebuje byłem w motoryzacyjnym i leroy merlin niemają

590975cf1c0bc8adgen.jpg

Waldek łykaj białasa

Na Żupańskiego jest sklep motoryzacyjny, który ma wszystkie spinki plastikowe do plastików i tapicerki. 2 lata temu mieli też takie śruby. Tylko nie chwaliłbym się, że to do moto, bo wtedy nie chce im się wszystkich sprawdzać kolejno czy to taka długość itp

A co do tego Burgmana, to na pierwszym zdjęciu na błotniku nie ma już naklejki ABS na błotniku z prawej strony. Odpadła?

PS.

Na Allegro też są: http://allegro.pl/wkret-sruba-plastikow-owiewek-skuter-4-2x16-10szt-i5733276561.html

http://allegro.pl/blaszka-sruby-do-montazu-owiewka-m6-mielec-rabka-i6002881216.html

Na Żupańskiego jest sklep motoryzacyjny, który ma wszystkie spinki plastikowe do plastików i tapicerki. 2 lata temu mieli też takie śruby. Tylko nie chwaliłbym się, że to do moto, bo wtedy nie chce im się wszystkich sprawdzać kolejno czy to taka długość itp

PS.

Na Allegro też są: http://allegro.pl/wk...5733276561.html

http://allegro.pl/bl...6002881216.html

Byłem tam niemają takich, szufladek pełno ale puste :biggrin:

• Sympatycy

Potrzebuję 5 takich wkrętów gdzie to kupić? to są wkręty skręcające plastiki wkręcane do blaszek montażowych i tych blaszek też z 5 potrzebuje byłem w motoryzacyjnym i leroy merlin niemają

590975cf1c0bc8adgen.jpg

Podjedź Romek, powinienem coś znaleźć.

Ja kupowałem takie wkręty w castoramie jako że nie mieli torxów to dobrałem na krzyżak możesz też zamienić na nierdzewne spróbuj w esseve na ściegiennego 28

A co do tego Burgmana, to na pierwszym zdjęciu na błotniku nie ma już naklejki ABS na błotniku z prawej strony. Odpadła?

naklejki bym się nie czepiał, ma pierścienie ABS-owe na kołach i podłączone czujniki, więc ABS jest.

amosze fłaściliel jest nafalony to Faldek cene ubije :clapping: :clapping: :clapping:

Czepiam się, bo moja myśl to: Tak pucował, że odkleiła się czy malował cały błotnik. Bo mam duże podejrzenie, że to skuter z Włoch.

• Klubowicze

Informacja dla tych co nie przyjeżdżają na spoty i nie wiedzą, od piątku wyjeżdżam do Rosji na dwa max. trzy tygodnie do pracy. Nie wiem jak będzie z komunikacją ze mną.