Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Maj 2016 w Zachodniopomorskim

Elvis

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z tym, że dobrze przyjęliście powrót naszych środowych spotkań, oczywiście w tą środę również odbędzie się trening (tak jak i w każdą kolejną

Emotikon smile

). Zapraszamy jutro na "Pas Chociwelski" od godziny 18:00. Niezmiennie będą tam dla Was rozstawione pachołki oraz będziemy my (Łukasz Malarz z Promoto - nauka jazdy oraz ja - Krzysztof "Dziki" Dzikowski.

Serdecznie zapraszamy!

Można się przejechać chociażby bo pogoda ma być to co Krzysiu jedziemy?

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

46

• romeo1971

37

• Rzelu

35

• Urbi

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy

Myślę, że możemy rundkę zrobić. Z tym, że nie jestem jeszcze w pełni pewien, jak mi się ułoży czas po południu. Mam na uwadze, będę się kontaktował :).

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Sympatycy

A co tam jest, no nie korzystam z FB

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

W tym przypadku itp. nie musisz korzystać z FB ponieważ informacje są ogólnie dostępne. możesz kliknąć w linkę i odczytasz zawartość :)

Informacja dla tych co nie przyjeżdżają na spoty i nie wiedzą, od piątku wyjeżdżam do Rosji na dwa max. trzy tygodnie do pracy. Nie wiem jak będzie z komunikacją ze mną.

Ja byłem ostatnio i się nie dowiedziałem, a swoją drogą to w Rosji można kasę zarobić ?

Wodzu odpuść sobie, chyba że chodzi o Rosjanki (a praca to tylko ściema), to jak najbardziej rozumiem i popieram ;)

Ma ktoś jakiegoś pomysła na jutro ?

• Klubowicze

............... a swoją drogą to w Rosji można kasę zarobić ?

...........................................

To bogaty kraj, ludzie też dobrze zarabiają.

Ja byłem ostatnio i się nie dowiedziałem, a swoją drogą to w Rosji można kasę zarobić ?

Wodzu odpuść sobie, chyba że chodzi o Rosjanki (a praca to tylko ściema), to jak najbardziej rozumiem i popieram ;)

Ma ktoś jakiegoś pomysła na jutro ?

jeszcze szpiegostwo, kawior i wódka (no i oficer prowadzący)

Czy ktoś się dziś pofatyguje pod Pleciugę?

Może Bilety ujawni jakieś ciekawe szczegóły swojej Misji na Wschodzie.

No chyba że jest to misja na Zachodzie...

1956%20mc.jpg

• Klubowicze

Może Bilety ujawni jakieś ciekawe szczegóły swojej Misji na Wschodzie.

No chyba że jest to misja na Zachodzie...

1956%20mc.jpg

Jak najbardziej na zachodzie ............ Moskwy

• Sympatycy

Faktycznie, dziś na spot przyjechało 15 skuterów, w tym pierwszy raz 3 TMAX'y i 2 BMW oraz pierwszy w Szczecinie, tygodniowy Xmax 400.

Miło było poznać nowego kolegę. Zapraszamy do rejestracji na Forum.

• Klubowicze
Faktycznie, dziś na spot przyjechało 15 skuterów, w tym pierwszy raz 3 TMAX'y i 2 BMW oraz pierwszy w Szczecinie (...)

2 BMW?

Jedziemy z KriSSem i chyba Arturem polatać, jak ktoś chętny to tel. Nie wiem gdzie, może po zachodniej stronie od Szczecina, może po enerde, a może się przeciągnie na SN. Nie wiem, po prostu spontan.

oponka wymieniona niestety nie wyważona po odwiedzinach w 4 wulkanizacjach i ostatniej desce ratunku Maćku mechaniku okazuje się ze do Silvera Wing do tylnego koła nikt niema ośki Rysiu byłem w

Premio Linea też nie pomogli a wspomniali o tobie że żle założyli oponke

przed

e8906090af0c377fmed.jpg

wtrakcie

c0501ae278232a3dmed.jpg

po

5b3b584bc16c7e83med.jpg

Dzięki Krisso za miłą polatankę i towarzystwo, Rzelu dzięki za poczęstunek i jak zwykle ciekawe opowiastki. Nakręciłem 120 km, a Ty Krzysiu pewnie ponad 150 :)

• Sympatycy

Ja też dziękuję.

Roman - ASO HONDA Białowieska - Adam ma, bo moje koło zakładał. Szkoda, że nie pojechałeś do ASO. Tyle tylko, że Adam twierdził, iż tylnego koła nie ma sensu wyważać i moje fabryczne koło tylne też było bez odważników. Rzekomo tylko przód się w Silverze wyważa, no ale ja się nie znam. Tak mi powiedziano. Spróbuję w instrukcji serwisowej poszukać, jak to w końcu jest z tym wyważaniem.

Dlatego dzwoniłem do ciebie a ty powiedziałeś że nie masz wywarzonego to przyjąłem że w ASO też nie zrobię inaczej nie latał bym po całym Szczecinie ale sprawa już zamknięta pierwsze km już nawiniete i narazie nic złego nie odczuwam

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka