romeo1971 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 W związku z tym, że dobrze przyjęliście powrót naszych środowych spotkań, oczywiście w tą środę również odbędzie się trening (tak jak i w każdą kolejną Emotikon smile ). Zapraszamy jutro na "Pas Chociwelski" od godziny 18:00. Niezmiennie będą tam dla Was rozstawione pachołki oraz będziemy my (Łukasz Malarz z Promoto - nauka jazdy oraz ja - Krzysztof "Dziki" Dzikowski. Serdecznie zapraszamy! Można się przejechać chociażby bo pogoda ma być to co Krzysiu jedziemy? Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Myślę, że możemy rundkę zrobić. Z tym, że nie jestem jeszcze w pełni pewien, jak mi się ułoży czas po południu. Mam na uwadze, będę się kontaktował . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dajcie znać chłopaki, też może będę chętny. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 18 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 A co tam jest, no nie korzystam z FB Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W tym przypadku itp. nie musisz korzystać z FB ponieważ informacje są ogólnie dostępne. możesz kliknąć w linkę i odczytasz zawartość Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Informacja dla tych co nie przyjeżdżają na spoty i nie wiedzą, od piątku wyjeżdżam do Rosji na dwa max. trzy tygodnie do pracy. Nie wiem jak będzie z komunikacją ze mną. Ja byłem ostatnio i się nie dowiedziałem, a swoją drogą to w Rosji można kasę zarobić ? Wodzu odpuść sobie, chyba że chodzi o Rosjanki (a praca to tylko ściema), to jak najbardziej rozumiem i popieram Ma ktoś jakiegoś pomysła na jutro ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 ............... a swoją drogą to w Rosji można kasę zarobić ? ........................................... To bogaty kraj, ludzie też dobrze zarabiają. Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ja byłem ostatnio i się nie dowiedziałem, a swoją drogą to w Rosji można kasę zarobić ? Wodzu odpuść sobie, chyba że chodzi o Rosjanki (a praca to tylko ściema), to jak najbardziej rozumiem i popieram Ma ktoś jakiegoś pomysła na jutro ? jeszcze szpiegostwo, kawior i wódka (no i oficer prowadzący) Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Czy ktoś się dziś pofatyguje pod Pleciugę? Może Bilety ujawni jakieś ciekawe szczegóły swojej Misji na Wschodzie. No chyba że jest to misja na Zachodzie... Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ja będę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Oczywiście że będę Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Spóźnię się z 15 minut. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Może Bilety ujawni jakieś ciekawe szczegóły swojej Misji na Wschodzie. No chyba że jest to misja na Zachodzie... Jak najbardziej na zachodzie ............ Moskwy Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Frekwencja dopisała Odnośnik do komentarza
Joshua_77 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Widać pogoda też Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Faktycznie, dziś na spot przyjechało 15 skuterów, w tym pierwszy raz 3 TMAX'y i 2 BMW oraz pierwszy w Szczecinie, tygodniowy Xmax 400. Miło było poznać nowego kolegę. Zapraszamy do rejestracji na Forum. Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Część poleciała do Burgifana a część z tej części z Burgifanem poleciała na lodziki do Trzebieży :-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Faktycznie, dziś na spot przyjechało 15 skuterów, w tym pierwszy raz 3 TMAX'y i 2 BMW oraz pierwszy w Szczecinie (...) 2 BMW? Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 C600 Sport i C650GT Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 C600 Sport i C650GT Chyba C600 Sport i C650GT Cargo ;-) Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 W najbliższą niedzielę motocykliści wybierają się do Domu Dziecka w Tanowie http://www.moto-fanatyk.pl/forum/viewthread.php?thread_id=5319&pid=132926#post_132926 pomysł godny poparcia, ja tylko nie wiem czy dam radę wstać po czwartej nocy w pracy. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Jedziemy z KriSSem i chyba Arturem polatać, jak ktoś chętny to tel. Nie wiem gdzie, może po zachodniej stronie od Szczecina, może po enerde, a może się przeciągnie na SN. Nie wiem, po prostu spontan. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 oponka wymieniona niestety nie wyważona po odwiedzinach w 4 wulkanizacjach i ostatniej desce ratunku Maćku mechaniku okazuje się ze do Silvera Wing do tylnego koła nikt niema ośki Rysiu byłem w Premio Linea też nie pomogli a wspomniali o tobie że żle założyli oponke przed wtrakcie po Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Dzięki Krisso za miłą polatankę i towarzystwo, Rzelu dzięki za poczęstunek i jak zwykle ciekawe opowiastki. Nakręciłem 120 km, a Ty Krzysiu pewnie ponad 150 Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Ja też dziękuję. Roman - ASO HONDA Białowieska - Adam ma, bo moje koło zakładał. Szkoda, że nie pojechałeś do ASO. Tyle tylko, że Adam twierdził, iż tylnego koła nie ma sensu wyważać i moje fabryczne koło tylne też było bez odważników. Rzekomo tylko przód się w Silverze wyważa, no ale ja się nie znam. Tak mi powiedziano. Spróbuję w instrukcji serwisowej poszukać, jak to w końcu jest z tym wyważaniem. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Dlatego dzwoniłem do ciebie a ty powiedziałeś że nie masz wywarzonego to przyjąłem że w ASO też nie zrobię inaczej nie latał bym po całym Szczecinie ale sprawa już zamknięta pierwsze km już nawiniete i narazie nic złego nie odczuwam Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi