Użytkownicy Bienias Opublikowano 8 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 8 Maja 2023 Panowie jeśli chodzi o ten szron na głowie to wydaje mi się że może śpicie od ściany i pleśń Was złapała. Proponuję teraz zamianę i w to miejsce położyć żonę a Wy z brzegu. Ponoć po jakimś czasie naturalny kolor powraca. 😄 . Jeśli jakimś cudem tak się ni stanie to pozostaje się cieszyć że przed wyłysieniem zdążyło się osiwieć 😄👍 Pozdrawiam. 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Maja 2023 "Nadejszła" chwila na kolejną wycieczkę, tym razem do nieodległego Przeworska. Celem jest Muzeum Pożarnictwa w Przeworsku. Dzień i godzina - 21.05.2023r. godzina 09.00 Punkt spotkania - Stacja paliw Orlen ul. Lubelska 46 o tu, KLIK. W drogę - 09.15 START. Trasa - Jakoś tak, KLIK.
Użytkownicy Robbi Opublikowano 17 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 17 Maja 2023 Siema gdzieś kawkę☕ po drodze 🛵 pykniemy 🌞pogoda ma być.
tomekstw Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 Siema gdzieś kawkę po drodze pykniemy pogoda ma być.To jest już nawet tradycja.
ComoDo Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 Jeśli uda mi się wybrać plastik z wydziału komunikacji w piątek to może się z wami wybiorę . Przynajmniej w jedną stronę bo w grę wchodzi jeszcze Solina i muszę się przespać z tematem jak to pogodzić . Tak czy owak w piątek dam znać .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Maja 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Maja 2023 Nas niestety nie będzie. 😐 wypadł dość niespodziewanie wyjazd puszką. @ComoDo pomijając to że wyjazd w kierunku Soliny w weekend to nie najlepszy pomysł (tłumy) to z Przeworska masz fantastyczną trasę w tamtym kierunku przez Birczę. 🙂
gumis Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 Cholera, wszystko się ostatnio układa pod brak czasu, żeby gdzieś razem pojechać. jeszcze dodatkowo mnie nie będzie na spotkaniu u Jorgula za tydzień ;/
tomekstw Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 18 minut temu, EndriuBis napisał(a): @ComoDo pomijając to że wyjazd w kierunku Soliny w weekend to nie najlepszy pomysł (tłumy) to z Przeworska masz fantastyczną trasę w tamtym kierunku przez Birczę. 🙂 A od Birczy wrócić na północ i dać przed Krasiczynem w Śliwnicy w lewo, przejechać się (legalnie) po bujającym się linowym moście i dalej po idealnie równiutkich asfaltach leniwie przejechać się doliną Sanu przy samiutkiej rzece aż do Iskania. Czy dalej aż po Bachórzec.
ComoDo Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 12 minut temu, tomekstw napisał(a): A od Birczy wrócić na północ i dać przed Krasiczynem w Śliwnicy w lewo, przejechać się (legalnie) po bujającym się linowym moście i dalej po idealnie równiutkich asfaltach leniwie przejechać się doliną Sanu przy samiutkiej rzece aż do Iskania. Czy dalej aż po Bachórzec. Trasa widokowa Cisowa na pewno znajdzie się w programie przejazdu ale nie jestem pewien czy akurat tym razem ze względu na chwilowe ograniczenie w ilości przejechanych kilometrów . We wtorek mam jechać do Warszawy na pierwszy serwis po 1000 km, który udało mi się załatwić niemal od ręki co biorąc pod uwagę 4 tygodnie oczekiwania w Krakowie jest na prawdę szybkim terminem. Na liczniku jest aktualnie 300 km a do Wawy mam około 270 więc zostaje mi około 400 km do przejechania w weekend . Trasa Mielec - Przeworsk - Solina - Mielec to około 350 km więc w tej sytuacji mam niewielki margines zwiedzania . Temat do przemyślenia , przeliczenia i w pierwszej kolejności wszystko zależy od tego czy wydział komunikacji wyrobi się do piątku z wydaniem plastiku . Pani w urzędzie twierdziła ,że będzie na piątek ale w życiu nigdy nic nie jest pewne więc jak zwykle wyjdzie w praniu ;)
Użytkownicy Robbi Opublikowano 17 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 17 Maja 2023 W dniu 16.05.2023 o 10:15, Saper napisał(a): "Nadejszła" chwila na kolejną wycieczkę, tym razem do nieodległego Przeworska. Celem jest Muzeum Pożarnictwa w Przeworsku. Dzień i godzina - 21.05.2023r. godzina 09.00 Punkt spotkania - Stacja paliw Orlen ul. Lubelska 46 o tu, KLIK. W drogę - 09.15 START. Trasa - Jakoś tak, KLI Grzegorz pewnie trzeba abyś wziął kuchenkę to po drodze wypijemy kawkę tam po trasie nie ma żadnego zajazdu weź maszynkę i może kubki jak Ci zostały Ja wezmę kawkę i cukier 😄
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 17 Maja 2023 Ok, wezmę. Wysłane z AP82 przy pomocy ŁP10
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2023 2 godziny temu, tomekstw napisał(a): przejechać się (legalnie) po bujającym się linowym moście @tomekstwPodaj pinezkę plissss bo nie mogę zlokalizować
tomekstw Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 23 minuty temu, arturo-bb napisał(a): @tomekstwPodaj pinezkę plissss bo nie mogę zlokalizować https://www.google.pl/maps/place/MOR+-+San+w+Krasicach,+Green+Velo/@49.750813,22.6225478,16.67z/data=!4m6!3m5!1s0x473c7f8df3ce7947:0xa4da2157150f7360!8m2!3d49.7511128!4d22.6227698!16s%2Fg%2F11g9qm4wkr 2 godziny temu, ComoDo napisał(a): Trasa widokowa Cisowa na pewno znajdzie się w programie przejazdu Ale ja napisałem o innej drodze, ale jest ona w pobliżu Cisowej.
ComoDo Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 2 godziny temu, tomekstw napisał(a): Ale ja napisałem o innej drodze, ale jest ona w pobliżu Cisowej. Rzeczywiście . Teraz zauważyłem . Może tam zaglądnę. Co do kładki to dawniej w Mielcu mieliśmy taką bujaną ale potem ją zmodyfikowali i straciła swój urok 😉
Użytkownicy Bienias Opublikowano 18 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 18 Maja 2023 Niestety nas w niedziele nie będzie. Od tygodnia walczę z chorobą gardła którą sprzedała mi po znajomości żona i dzisiaj przegrałem tą walkę. Pani doktor wypisała mi antybiotyk na 5 dni bo mówiła że inaczej z tym wirusem się nie wygra i uziemiła mnie. Wycieczkę motocyklem stanowczym głosem odradziła. Mam nadzieję że na spotkanie czwartkowe wydobrzeje
tomekstw Opublikowano 18 Maja 2023 Opublikowano 18 Maja 2023 Niestety nas w niedziele nie będzie. Od tygodnia walczę z chorobą gardła którą sprzedała mi po znajomości żona i dzisiaj przegrałem tą walkę. Pani doktor wypisała mi antybiotyk na 5 dni bo mówiła że inaczej z tym wirusem się nie wygra i uziemiła mnie. Wycieczkę motocyklem stanowczym głosem odradziła. Mam nadzieję że na spotkanie czwartkowe wydobrzeje Czyli jednak Ci nie odpuszcza. Zdrowiej, bo za dwa tygodnie trzeba być okazem zdrowia.
Użytkownicy Bienias Opublikowano 18 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 18 Maja 2023 Będę się starał i mam nadzieje że ozdrowieje.
ComoDo Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Przeworsk niestety odpada podobnie jak Solina . W niedzielę rano wrócę z pracy i pasuje się chociaż chwilę przespać , bo cały tydzień miałem po 12 godzin . Później jeszcze mam wyjazd do Gorzyc i Staszowa więc .... Jedyną dobrą informacją jest to ,że w końcu udało się dzisiaj wybrać nowe prawo jazdy I oficjalnie mogę Hance przeprostować wydech na trasie zamiast po okolicznych wioskach 😁
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Maja 2023 Ja jadę. Muszę dotrzeć nowego kapcia przed Burgmanią.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 21 Maja 2023 Muzeum pożarnictwa zaliczone. Miejsce super, zbiory bogate. Są też powozy i inne bryczki. Teraz jedziemy na kawę.
tomekstw Opublikowano 21 Maja 2023 Opublikowano 21 Maja 2023 Zazdraszczamy, niestety obowiązki dziadowskie nie pozwoliły pojechać
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 21 Maja 2023 Jest woda, kawa, spokój, skutery.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Maja 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Maja 2023 O matko 😗 dobrze że nie mogliśmy pojechać bo straszny tłok 😂 muzeum jak muzeum, ale kawki to zazdroszczę. 👌
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 21 Maja 2023 1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a): ... dobrze że nie mogliśmy pojechać bo straszny tłok ... Dzięki temu nie było maruderów, spowalniaczy i ... ogona 😛, ciągnącego się gdzieś tam daleko. Robert dzięki za dzisiaj, muzeum super, towarzystwo super, kawa super, pogoda klękajta narody 👍.
Rekomendowane odpowiedzi