Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Lipca 2020 Dnia 29.07.2020 o 15:32, EndriuBis napisał: Ktoś chętny w najbliższą niedziele na wycieczkę do Schronu kolejowego w Stępnie przybić piątkę z "Wymiataczami" i ewentualnie pojechać z nimi dalej do Bardejowa na Słowację ? Planowana trasa PawłaJW . Panowie i panie. Kto chętny zapraszam. Niedziela, 2 sierpnia. Spotkanie przed wyjazdem stacja LOTOS - Aleja Batalionów Chłopskich godz. 9:45 . Start godz. 10:00. Trasa do Stępiny mniej więcej taka . Plan jest taki że (przynajmniej ja) planuję towarzyszyć kolegą ze Świętokrzyskiego na pewno jeszcze do tunelu pod górą Żarnowską i być może odwiozę ich kawałek w kierunku Słowacji, ale do samego zamku (czy raczej ruin zamku 🙂 ) chyba nie pojadę. Raz że już byłem, a dwa że nie do końca jestem pewny jak to teraz z tym wjazdem na Słowację jest. Ale nie ma żadnych przeciw wskazań aby jak ktoś ma tylko czas i ochotę pojechać z chłopakami dalej. 🙂
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Wycieczka w toku.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Sierpnia 2020 no i coś tam objechane i zwieszone, ale sporo tego jeszcze do odwiedzenia zostało 🙂
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Godzinę temu, EndriuBis napisał: sporo tego jeszcze do odwiedzenia zostało Andrzej, wpadnę jeszcze to coś Ci fajnego pokażę 🤣🤣🤣
tomekstw Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 jakiś melanż na najbliższą niedzielę?
tomekstw Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 montuję grupę nieśmiałych niezrzeszonych , od nas , świeża krew, niekoniecznie wiekowo.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Sierpnia 2020 ja na razie pomysłu na niedziele nie mam, ale moja pogodynka pokazuje deszcz 😞 zobaczymy jak będzie. A ty masz jakiś plan ? Jak chcesz wyciągnąć kogoś nowego na wycieczkę to na początek lepiej gdzieś blisko. Tak z 400 km myślę że wystarczy 🙂
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Sierpnia 2020 nowy pomnik w Jabłonkach 🙂 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Sierpnia 2020 I stary pomnik Św. Huberta 🙂
tomekstw Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 jedni stoją w korkach a my na stynce i kozelku 1
Felga Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam w tym temacie po raz pierwszy ! Jak myślicie, fajna traska, widoki i warto się wybrać? Mam plan jutro jechać, pewnie nikogo chętnego od Was nie znajdę bo wiadomo, piątek a na dodatek decyzja podjęta dopiero co, no ale się okazało ze mam wolne więc chcę skorzystać z pogody. Witam w tym temacie po raz pierwszy ! Jak myślicie, fajna traska, widoki i warto się wybrać? Mam plan jutro jechać, pewnie nikogo chętnego od Was nie znajdę bo wiadomo, piątek a na dodatek decyzja podjęta dopiero co, no ale się okazało ze mam wolne więc chcę skorzystać z pogody.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Trasa generalnie OK. Zmienił by tylko Rzeszów - Sanok - jazda 19 - ką, a potem przez Brzozów jest nudna, a w dodatku bardzo ruchliwa. Lesko też omijaj. Most w Lesku jest w remoncie, ruch wahadłowy i przy rondzie robią się tam spore korki.
Felga Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Tyle ze własnie chcialem z Załuża się przejechać tymi krętymi drogami, byłem tam ostatnio busem i piękne widoki...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Sierpnia 2020 No to coś mi się ta twoja trasa nie zgadza. Mówisz o serpentynach przy miejscowości Wujskie ? Generalnie to Twoja wycieczka. Pytałeś, więc napisałem co myślę 🙂
Felga Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zle zrozumiałem, mi chodziło o powrotną trasę. Teraz rozumiem ze początkową tzn Rzeszów-Sanok 🙂
Klubowicze BUGI Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Panowie od Rzeszowa do Ustrzyk D. jaka trasa najlepsza jezdnie i widokowo??? Planuję trasę z Nieporętu na Ustrzyki.. na Lublin już jechałem i przez Arłamów..
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Która najlepsza, to nie wiem. Wszystko zależy od preferencji jadącego. Moja propozycja trasy - pierwsza. Moja propozycja trasy - druga.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Sierpnia 2020 8 godzin temu, BUGI napisał: Panowie od Rzeszowa do Ustrzyk D. jaka trasa najlepsza jezdnie i widokowo??? Obydwie trasy które zapodał Saper są OK, ta druga chyba nawet fajniejsza, tylko na dzień dzisiejszy jadąc tą trasą wyjeżdżasz w Lesku przed rondem i możesz trafić na korki. Kawałek dalej jest remontowany most na Sanie, jest ruch wahadłowy. Ale za to wyjedziesz na wprost "Słodkiego Domku". Jak polecisz w tygodniu (nie w weekend) to może nie będzie źle, a ciacho i kawa pyszne, polecam 🙂
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2020 23 minuty temu, EndriuBis napisał: Ale za to wyjedziesz na wprost "Słodkiego Domku". Jak polecisz w tygodniu (nie w weekend) to może nie będzie źle, a ciacho i kawa pyszne, polecam 🙂 I lody polecam
Klubowicze BUGI Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Dzięki Panowie 👍, chciałem zaliczyć Sandomierz i potem na Rzeszów, Ustrzyki...Poprzednio jak wracałem gdzieś mnie navi tak poprowadziła, że mało zębów nie straciłem, a droga cienka jak nitka i to w polach..
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2020 42 minuty temu, BUGI napisał: navi tak poprowadziła, że mało zębów nie straciłem, a droga cienka jak nitka i to w polach.. I ty narzekasz ??????????? Ja to takich dróg wśród pól i lasów specjalnie szukam . Tam jest spokój i widoki . No i zero ruchu
Klubowicze BUGI Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Artur jak kierownica sama ucieka z rąk a zęby dzwonią to średnio na skuterze..na enduro to sam raj takie drogi 😉 Ps.jeden woli ogórki, a drugi ogrodnika córki 😜
Felga Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Dziś leciałem przez Lesko i nie jest zle, remontują drogę przed rondem ale most widocznie skonczyli bo nic sie nie dzialo 🙂
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Felga napisał: Dziś leciałem przez Lesko i nie jest źle, remontują drogę przed rondem ale most widocznie skończyli bo nic się nie działo 🙂 no i to jest dobra informacja. Z tego co gdzieś czytałem to i tak termin końca remontu się śliznął wykonawcy ze 2 lub nawet 3 tygodnie. 🙂 , a przy okazji nie zwróciłeś uwagi czy Biedronka tu przy rondzie jest już otwarta 😊
Rekomendowane odpowiedzi