Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jeździsz jeszcze dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam nadzieje, że pogoda szybko się zepsuje :)

Oj, nieładnie tak Ľle życzyć tym, którzy wbrew pogodzie próbuj? ?migać :) W Poznaniu za oknem gęsta jak mleko mgła, ale temp. powyżej 5 st., więc można jechać :D

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jagroski

26

• Artix

17

• Czesiek17

7

• gumis

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Mgła taka, że kury dusi. Ale temperatura ci?gle ok, więc jeĽdzimy. :D

Żaba uważaj, żeby jaki? motocyklista Ci lusterka nie urwał za takie życzenia :D

Opublikowano

Miłe Panie, czyżby sezon polowań na żaby się rozpocz?ł :D , bo ŻABA schodzi do podziemia. I jeszcze te wstrętne życzenia pogodowe. :D A stój ŻABO w blaszancy w największych korkach!!! ;)

• Administrator
Opublikowano

Tak Zaba, zimowa pogoda szybko sie zepsuje, poprostu nie bedzie juz sniegu i bedzie coraz cieplej :D O ile slyszalem zreszta zima ze sniegiem juz byla :D teraz jest wiosna a potem lato

Opublikowano

Heh, chyba wykrakałem, bo mgła już drugi dzień...ups!Sorry! :(

Natomiast nie widziałem już prawie żadnego moto, tylko rowerzystów. Zakładajcie kamizelki, ?wiecidełka i co tam się tylko da, bo widoczno?ć żadna a na jezdni syf!

Opublikowano

A ja odblaskowo - nadal w drodze!

i tylko kilka :( pięćdziesi?tek po drodze - cała reszta już :(

pozdro

ultras!

Opublikowano

No widze na webcamach, ze pogoda w Wawie nieciekawa, co za mgla...

Za to w Berlinie 10° i slonce :( : KLIK

Opublikowano
bo mgła już drugi dzień...

Mimo to - jeĽdzić można. Ale powiem szczerze, że do kolejnego skutera to chyba pomy?le o założeniu dodatkowego tylnego ?wiatła przeciwmgielnego :(

Opublikowano

Dajcie Zabci spokoj przeciez wilgoc to zabie naturalne srodowisko.

W 3m pogoda super,ujezdzam Silwerka codziennie,a mgla kladzie sie tylko na wieczor. :(

Opublikowano
Ale powiem szczerze, że do kolejnego skutera to chyba pomy?le o założeniu dodatkowego tylnego ?wiatła przeciwmgielnego

I wycieraczki na szybkę do kasku ... wczoraj zupełnie nie mogłem sobie poradzić z mgł? osadzaj?c? się wła?nie na niej. Musiałem jechać z otwart? szyb?.

• Administrator
Opublikowano
I wycieraczki na szybkę do kasku ... wczoraj zupełnie nie mogłem sobie poradzić z mgł? osadzaj?c? się wła?nie na niej. Musiałem jechać z otwart? szyb?.

Z tym to akurat nie mam problemu bo nie mam kasku, a spryskiwacz niestety na szybie ciagle w ruchu. Od srodka szyba troche zaparowana, ale po 2-3 km nawiew robi swoje i szyba wraca do normalnosci :( Mgly moglo by nie byc ale i tak wole mgle niz snieg, a na razie ciagle cieplutko :( Z odblaskami to nie glupie, chyba na kufer zaloze kamizelke odblaskowa zeby bylo mnie widac jak jade w srodku :(

Opublikowano

He he dzis 1 grudzien i nadal jezdze codziennie ( mialem 2 dni przerwy jak padal snieg ( chyba 2 tyg temu ))

Za 1500m stuknie mi na liczniku 10 tys :lol: a przy okazji skonczyly sie klocki z przodu

Napisze szczerze ze niespodziewalem sie ze tak dlugo , bezawaryjnie i bezpiecznie bedzie mnie wozil jedyny na Burgmanii Daelimek S2 ;)

Pozdrowionka dla wszystkich jezdzacych i juz nie

Dzis cudna pogoda ;)

Opublikowano

Weekend zapowiada się znowu słoneczny. Sobota odpada, ale może w niedzielę uda mi się przewietrzyć YPke. Oby tak dalej.

Opublikowano

a mozeby tak zorganizowac jakis maly wypad w sobote albo w niedziele w okolice warszawki? ponoc pogoda ma dopisac.

• Administrator
Opublikowano

Nie chce zapeszac, ale z moich danych ktore maja do dyspozycji sluzby drogowe snieg spadnie dopiero w okolicach wigilii :lol: i strasznie mnie to cieszy bo to jeszcze prawie miesiac jazdy jeszcze :P

Opublikowano

Aktualna - najbardziej dokładna prognoza pogody z lotniska Okęcie

pod nr telefonu : 022 650 21 11 ( only english ) ale naprawde suuuper :lol:

Opublikowano

dzisiaj ostatni dzien, od jutra na moj skuter czeka zimowy sen (ale rym%-))

Opublikowano

a ja ostro smigam :D:):P

sniegu nie ma :D a cieplutko w miare jest :) (jak na grudzien) chlodzenie silnika dobre :P hehe tylko ze chyba najlepsze rekawiczki na swiecie nie podolaja aby w lapy nie bylo zimko :):P

pozdroo

Kacza

Opublikowano

Witam!

Ja tak sie wtr?cę, apropo paruj?cej szybki ... moja koleżanka poleciła mi umyć szybkę szamponem do włosów (powiedziała, że sama tak robi w zime, żeby jej nie parowały google, gdy jeĽdzi na nartach) ... umyłem szybke szamponem i działa ... :D:D nie paruje ....

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

Ja dzi? zrobiłem co? ponad 30km :D

Fajnie się ?migało :D

• Administrator
Opublikowano

Hmm ciekawy pomysl z tym szamponem, tylko co mam umyc cala szybe od srodka w C1 :D W poniedzialek znowu 2 kola i do roboty i oby tak cala zime :D

Opublikowano

Ja Panowie szukam teraz motocykla, mam zamiar kupić Yamahe Drag Star, moim Burgmanem ?miga Gumi? :D Zobaczymy czy będzie duża różnica w jeĽdzie cruiserem a maxiskuterem i co sprawi większ? frajdę :D

Opublikowano
moim Burgmanem ?miga Gumi?

gdyby nie studia przez weekend to bym pojeĽdził bo pogoda w okolicach rzeszowa czysta rewelacja :D

Opublikowano

strzalka

mowie wam poezja, wlasnie wybieram sie na skuta

26°C w sloncu w cieniu tylko!! 16° :D

jest super

milego dnia arek

• Sympatycy
Opublikowano

Na Dolnym |l?sku w weekend sucho i plus 8-10 stopni, małe spacerki robiłem w sobotę 65 km w niedzielę 100 km, na więcej zabrakło czasu... Może jeszcze w przyszły weekend uda się co? zaliczyć po zapowiadanym deszczowym tygodniu...