ionel Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 Mam nadzieje, że pogoda szybko się zepsuje Oj, nieładnie tak Ľle życzyć tym, którzy wbrew pogodzie próbuj? ?migać W Poznaniu za oknem gęsta jak mleko mgła, ale temp. powyżej 5 st., więc można jechać
Klubowicze Ravenka Opublikowano 27 Listopada 2006 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2006 Mgła taka, że kury dusi. Ale temperatura ci?gle ok, więc jeĽdzimy. Żaba uważaj, żeby jaki? motocyklista Ci lusterka nie urwał za takie życzenia
jagroski Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 Miłe Panie, czyżby sezon polowań na żaby się rozpocz?ł , bo ŻABA schodzi do podziemia. I jeszcze te wstrętne życzenia pogodowe. A stój ŻABO w blaszancy w największych korkach!!!
Administrator Artix Opublikowano 27 Listopada 2006 Administrator Opublikowano 27 Listopada 2006 Tak Zaba, zimowa pogoda szybko sie zepsuje, poprostu nie bedzie juz sniegu i bedzie coraz cieplej O ile slyszalem zreszta zima ze sniegiem juz byla teraz jest wiosna a potem lato
ŻABA Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 Heh, chyba wykrakałem, bo mgła już drugi dzień...ups!Sorry! Natomiast nie widziałem już prawie żadnego moto, tylko rowerzystów. Zakładajcie kamizelki, ?wiecidełka i co tam się tylko da, bo widoczno?ć żadna a na jezdni syf!
ultras Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 A ja odblaskowo - nadal w drodze! i tylko kilka pięćdziesi?tek po drodze - cała reszta już pozdro ultras!
dr.big Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 No widze na webcamach, ze pogoda w Wawie nieciekawa, co za mgla... Za to w Berlinie 10° i slonce : KLIK
ionel Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 bo mgła już drugi dzień... Mimo to - jeĽdzić można. Ale powiem szczerze, że do kolejnego skutera to chyba pomy?le o założeniu dodatkowego tylnego ?wiatła przeciwmgielnego
pidzam Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 Dajcie Zabci spokoj przeciez wilgoc to zabie naturalne srodowisko. W 3m pogoda super,ujezdzam Silwerka codziennie,a mgla kladzie sie tylko na wieczor.
sentek Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 Ale powiem szczerze, że do kolejnego skutera to chyba pomy?le o założeniu dodatkowego tylnego ?wiatła przeciwmgielnego I wycieraczki na szybkę do kasku ... wczoraj zupełnie nie mogłem sobie poradzić z mgł? osadzaj?c? się wła?nie na niej. Musiałem jechać z otwart? szyb?.
Administrator Artix Opublikowano 28 Listopada 2006 Administrator Opublikowano 28 Listopada 2006 I wycieraczki na szybkę do kasku ... wczoraj zupełnie nie mogłem sobie poradzić z mgł? osadzaj?c? się wła?nie na niej. Musiałem jechać z otwart? szyb?. Z tym to akurat nie mam problemu bo nie mam kasku, a spryskiwacz niestety na szybie ciagle w ruchu. Od srodka szyba troche zaparowana, ale po 2-3 km nawiew robi swoje i szyba wraca do normalnosci Mgly moglo by nie byc ale i tak wole mgle niz snieg, a na razie ciagle cieplutko Z odblaskami to nie glupie, chyba na kufer zaloze kamizelke odblaskowa zeby bylo mnie widac jak jade w srodku
Pavulon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 He he dzis 1 grudzien i nadal jezdze codziennie ( mialem 2 dni przerwy jak padal snieg ( chyba 2 tyg temu )) Za 1500m stuknie mi na liczniku 10 tys a przy okazji skonczyly sie klocki z przodu Napisze szczerze ze niespodziewalem sie ze tak dlugo , bezawaryjnie i bezpiecznie bedzie mnie wozil jedyny na Burgmanii Daelimek S2 Pozdrowionka dla wszystkich jezdzacych i juz nie Dzis cudna pogoda
rafałek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Weekend zapowiada się znowu słoneczny. Sobota odpada, ale może w niedzielę uda mi się przewietrzyć YPke. Oby tak dalej.
PITer Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 a mozeby tak zorganizowac jakis maly wypad w sobote albo w niedziele w okolice warszawki? ponoc pogoda ma dopisac.
Administrator Artix Opublikowano 1 Grudnia 2006 Administrator Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nie chce zapeszac, ale z moich danych ktore maja do dyspozycji sluzby drogowe snieg spadnie dopiero w okolicach wigilii i strasznie mnie to cieszy bo to jeszcze prawie miesiac jazdy jeszcze
dacja Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Aktualna - najbardziej dokładna prognoza pogody z lotniska Okęcie pod nr telefonu : 022 650 21 11 ( only english ) ale naprawde suuuper
Gość AdexN Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 dzisiaj ostatni dzien, od jutra na moj skuter czeka zimowy sen (ale rym%-))
Kacza Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 a ja ostro smigam sniegu nie ma a cieplutko w miare jest (jak na grudzien) chlodzenie silnika dobre hehe tylko ze chyba najlepsze rekawiczki na swiecie nie podolaja aby w lapy nie bylo zimko pozdroo Kacza
Gość elysek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam! Ja tak sie wtr?cę, apropo paruj?cej szybki ... moja koleżanka poleciła mi umyć szybkę szamponem do włosów (powiedziała, że sama tak robi w zime, żeby jej nie parowały google, gdy jeĽdzi na nartach) ... umyłem szybke szamponem i działa ... :D nie paruje .... Pozdrawiam Marcin
Gość siwy Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja dzi? zrobiłem co? ponad 30km Fajnie się ?migało
Administrator Artix Opublikowano 2 Grudnia 2006 Administrator Opublikowano 2 Grudnia 2006 Hmm ciekawy pomysl z tym szamponem, tylko co mam umyc cala szybe od srodka w C1 W poniedzialek znowu 2 kola i do roboty i oby tak cala zime
Gość xedos1 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja Panowie szukam teraz motocykla, mam zamiar kupić Yamahe Drag Star, moim Burgmanem ?miga Gumi? Zobaczymy czy będzie duża różnica w jeĽdzie cruiserem a maxiskuterem i co sprawi większ? frajdę
gumis Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 moim Burgmanem ?miga Gumi? gdyby nie studia przez weekend to bym pojeĽdził bo pogoda w okolicach rzeszowa czysta rewelacja
matrixclan Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 strzalka mowie wam poezja, wlasnie wybieram sie na skuta 26°C w sloncu w cieniu tylko!! 16° jest super milego dnia arek
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 3 Grudnia 2006 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2006 Na Dolnym |l?sku w weekend sucho i plus 8-10 stopni, małe spacerki robiłem w sobotę 65 km w niedzielę 100 km, na więcej zabrakło czasu... Może jeszcze w przyszły weekend uda się co? zaliczyć po zapowiadanym deszczowym tygodniu...
Rekomendowane odpowiedzi