grota10 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Dzisiaj czwartek. Proponuję spotkać się przy pleciudze godzinę wcześniej i razem ruszyć złożyć autograf w słusznej sprawie.
Rogierro Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Jestem za spotkaniem o 17-tej, tak jak grota10. Komu jeszcze pasuje? Jednak mogę być dopiero na 18-tą. Kurczę, zaczyna padać.
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2014 .................... Kurczę, zaczyna padać. Coś tam o twardych i miętkich my przyjedziemy tak czy inaczej.
Joshua_77 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 A gdzie jest KriSSo i Urbi???!!!!
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2014 Cześć Chłopaki! No niestety, ale dzisiaj nie mogłem być z Wami na spotkaniu czwartkowym, ponieważ obowiązki małżeńskie i rodzicielskie zafundowały mi 24h dyżur z synem. A poza tym od wczoraj zacząłem prace nad sporządzeniem "aktu zgonu" Arkowego Kymco... Trochę mozolna praca, wymagająca dość dużego zaangażowania i czasu... Chciałbym do jutra skończyć... Tymczasem pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia następnym razem. P.S. A może uda nam się zorganizować jakaś dwugodzinną przejażdżkę w najbliższa niedziele...?!? Podobno to ostatni ładny i ciepły dzień w tym sezonie...
wooferai Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Stokrotne dzięki Wojtek. !flower
qubel Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Tak, tak polatajmy wspólnie w niedzielę (będę już w PL). Kurcze steskniłem się już za moim burkiem i Waszym towarzystwem :-)
Rzelu Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 W nawiązaniu do wczorajszej minidyskusji panelowej n.t. "Jesień i co dalej..." informuję że Żołądkowa Gorzka Czarna Wiśnia ma 36%.
wooferai Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Byłem chwilę temu w ksero Krystyna, podpisałem petycję jako bodajże numer 14. Inicjatywa fajna, zgranie moto ludzi beznadziejne. Mogli do nas podjechać z petycją w czwartek pod pleciuge i mieli by drugie tyle podpisów na raz. ;-) Wysłano z telefonu przy użyciu Tapatalk.
Rzelu Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 "podpisy pod petycją w sprawie udostępnienia buspasów dla motocyklistów można składać dziś (piątek) - do godz. 17.30 w Ksero Krystyna na Piłsudskiego 20 (Sz-n), w sobotę w sklepie Moto-Akcesoria przy ul. Mieszka I - w godzinach 10-18 i w niedzielę też w Moto-Akcesoriach (godz.10-16)- oczywiście w Szczecinie."
grota10 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Ja bylem w czwartek o 17,20 u Krystyny i na liscie bylem 17.To jak to jest???
minimi1 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 W nawiązaniu do wczorajszej minidyskusji panelowej n.t. "Jesień i co dalej..." informuję że Żołądkowa Gorzka Czarna Wiśnia ma 36%. wiedziałem- niska zawartość alko w alko to typowe oszustwo, albowiem pije się dla procentów, inaczej mięsa w mięsie albo cukru w cukrze. Czas kurcze zamknąć zezon- i tak długo pojeżdziłem- 4700 na xmaksie i 1400 na pcx
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2014 Ale 1400 na PCX to w tym roku, czy w ubiegłym? Bo myślałem, że od samego początku obecnego sezonu jeździsz na xmaksie?
Elvis Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 Za oknem jesień a na forum zima ... cicho i pusto ... Tak jak pisze Piotr ... sezon powoli się kończy więc i ja niebawem wypucuję 2oo, otulę ciepłym kocykiem i będę codziennie klepał po siodle, by na wiosnę burgmana był znarowiony do jazdy ...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 18 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2014 Ja jeżdżę, aż śnieg nie spadnie, ale to bardziej za sprawą kłopotów (kolejek samochodów) na przeprawę promowa, bo czasami mam robotę na drugiej stronie Świnoujścia. Skuterem wjeżdżam z marszu... Tylko później dwie godziny pucowania w garażu z błotka
grota10 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Czy ktos dzisiaj cos??? Ewentualnie jutro?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2014 Ja mogę jutro. Ma być piękne słońce i 20*C
Tiger02 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Ja również mogę jutro gdzieś pośmigać.
grota10 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 No to poczekamy,moze sie wiecej chetnych pojawi na jutro
KOT66 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 elo...a jutro to gdzie??......
Joshua_77 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 A jutro to o ktorej? Musialbym zorganizowac sobie czas:-)
KOT66 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 moze ktos cos zapoda...ksiakis spontan ??,,,ta ostatnia niedziela...la..la..la......
Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2014 Jak niedziela to tylko w Warszawie... la la la la la ... ;-) A tak na poważnie, Moze w samo południe...?!? Jak juz opadnie poranna rosa, temperatura wzrośnie i będzie dość ciepło i słonecznie...
grota10 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Do wieczora rzucamy propozycje,cos na jutro sie wybierze.Ja mam duzo czasu wic wszystko mi pasuje.np.Swinoujscie od strony NRD po kolegow i dalej do Niechorza albo czort wie gdzie dalej .Chyba mnie ponioslo //W samo poludnie// super brzmi Rozmawialem z KOT45,bylo by kolegom z wyspy milo gdybysmy z nimi wspolnie zakonczyli sezon 2014 i gdzis po wybrzezu pokulali sobie nasze maszyny.Tym bardziej ze wybieramy sie tam jak sójka... wiadomo gdzie.Moze nowy kolega z Barlinka by chcial dolaczyc,choc wim ze ma bardzo daleko.Na sam koniec sezonu wspolna integracja calego zachodniopomorskiego.Co wy na to?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2014 Jeśli po stronie NRD, to integracji wspólnej nie będzie - wielu z nas (kat 'B") nie ma tam wjazdu na moto.
Rekomendowane odpowiedzi