Arkadiusz Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Arek skąd masz takie fajne emotikony Jak to skąd, z Urzędu Skarbowego Oczywiście żart, jak wrócisz z tych wczasów to będziesz je miał, a właśnie kiedy wracasz dokładnie ? Może coś się w końcu pomyśli hihi Odnośnik do komentarza
KLIMEK Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 15 wracam do Płocka 16 mam 2 zmianę 17 i 18 nagłośnienie !walkm na Mistrzostwach Polski w sprintach wioślarskich na które zapraszam o reszcie pogadamy jak się spotkamy !OK Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 i tak po tak długim czasie padło nie odpali !placz1 3tygodnie to na helixa szmat czasu idę o zakład o flaszkę sliwowicy że ruina nie opdpali !sciana i klimek bedzie !placz1 a tmax jak yamacha od strzała !scooter Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 na Mistrzostwach Polski w sprintach wioślarskich na które zapraszam Jak gwarantujesz, że wygram to ja startuję w ciemno !!! Jak Ci Klimek Heliks nie odpali, to już w tym roku nie śmigam z Tobą !!! :lol: toć to tylko 3 tygodnie. Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Jak gwarantujesz, że wygram to ja startuję w ciemno !!! Jak Ci Klimek Heliks nie odpali, to już w tym roku nie śmigam z Tobą !!! :lol: toć to tylko 3 tygodnie. nie odpali klimek ucichł coś !winkiss ze względu na ładną pogodę może polatamy w czwartek chętni niech wpiszą się lub dzwonią !scooter klimek wymiękł bo wrazie nieodpału helixa wiadomo kto śliwowicę stawia !sciana i dlatego znikł z forum koszty coś na zakąskę,kupił nowy kompresor to teź trzeba opić coby się nie popsuł oj ma tych flaszek do odstawienia, nie mówiąc ze 3 tygodnie blokował jazdę i leżał za moje pod....tki na wczasach będzie !placz1 to w tym sezonie nie polata bo nie będzie za co tylko w domku !wchair i wspomnienia jak to za t maxem się latoło no i ruina det !TAZ to 15 tego zbiera się komisja i odpalamy komisyjnie helixa i wiadomo już kto wygrał sliwkowy alkochol można już gratulowac zwycięzcy Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 i wspomnienia jak to za t maxem się latoło Jakie T maxem ? z Zacną marką latał, ale masz rację Michałku, sprzedaj T-coś i kupuj Zacną markę, to wtedy polatamy !OK Czekam na te stawianie, oj czekam, Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Klimek wraca już niedługo oj bedzie stawianie śliwowicy jak komisyjnie ruina det !winkiss Odnośnik do komentarza
KLIMEK Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Cześć opoje ja o swój piękny i sprawny mimo wieku sprzęt się nie martwię, powstaje tylko pytanie gdzie Michał w płocku dostanie śliwowice jak przegra, zresztą mu chyba odpuszczę co by go na noszach nie wynieśli jak zacna odpali od pierwszego strzału zresztą się chłopak ostatnio wykosztował więc śliwowicy nie będę wymagał za to skrzynkę wódki !vampire zresztą w domu stoi pół lodówki alkoholu także nie widzę problemu bo na pewno trzeba oblać nowy kompresor. Tutaj łażę po górach wraz z i jest ok Arek ty podjedz do Michał i pomóż mu w odpalani T-CUSIA bo to jak wrócę to zapraszam Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 moja pszczółka to ksenony ma zapodane i jak komisyjnie odpalamy padło !placz1 proponuje jakis termin coby się klimek nie chwalił że to zabytkowe po sanatorium odpaliło od strzała nie ma takiej opcji !pomidor Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 moja pszczółka to ksenony ma zapodane To powiem szczerze, że pszczółki z ksenonami nie widziałem jeszcze, Ale z reguły się padliny reanimuje i to się później "Tuning" nazywa chyba Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 przeszła wczoraj zapodanie xenonów, swiatła ustawione polatamy !scooter Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Michał, ja to codziennie latam do roboty. Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 sprawy służbowwe to co innego,a latanie z kolegami jak pracujesz jutro !w00t Odnośnik do komentarza
KLIMEK Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 zapraszam dziś po 18 na odpalanie Heleny !scooter komisyjnie Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 oczywiście będe zobaczę jaka porażka chyba że kompresorem, albo kablami albo z popychu !sciana Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 No i jak odpaliła ta maszyna czy nie ? Pozdrowienia z Czeskiego Harrachowa Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 18 Września 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ależ panowie, a gdzie narty? Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ależ panowie, a gdzie narty? Grzesiu, zamieniliśmy na tory saneczkowe, zabawa bezcenna !!! Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Klimek w szpitalu maszyny komisyjne odpalanie będzie jak wyjdzie !placz1 Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Klimek w szpitalu Wiedziałem, że go te klimaty sanatoryjne wykończą, a teraz i zapomnij o Helenie i na Helenkę Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Wiedziałem, że go te klimaty sanatoryjne wykończą, a teraz i zapomnij o Helenie i na Helenkę :lol1: leży jak łańcuch noga opuchła w tym wieku to dla niego tylko !wchair Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 leży jak łańcuch noga opuchła w tym wieku to dla niego tylko !wchair Noga, powiadasz, ciekawe która ? !w00t Michał pisz precyzyjnie, bo Tomek nas w końcu ustrzeli :) Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 na szczęscie to tylko lewa noga jak mu utną to zostanie prawa i będzie mógł latać bo hamulec nożny w helixie jest z prawej strony to i hamowanie i podparcie tylko jedyną prawą !wchair ale co tam się martwić na zapas medycyna robi postępy wystruga mu się protezę z drewna przypominam iz komisyjnie w poniedziałek lub wtorek koło 18tej odpalamy helenkę jak klimek wyjdzie ze szpitala wódka u niego mrozi się wiadomo przegrany stawia w dogodnej chwili Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Koledzy z uwagi na bliskość jaka nas dzieli kontrolujcie Łódzkie forum, to może za niedługo znowu będziemy mieli okazję się spotkać. !piwko Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Koledzy z uwagi na bliskość jaka nas dzieli kontrolujcie Łódzkie forum, Spoko, spoko cały czas wszystko pod kontrolą, na bieżąco obserwowane jest łódzkie przypominam iz komisyjnie w poniedziałek lub wtorek koło 18tej odpalamy helenkę jak klimek wyjdzie ze szpitala wódka u niego Czuję, że się może to zakończyć więc lepiej wziąć dużo bandaży Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi