Sympatycy orzech Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Szuflada jest po 240 Pln brutto Mam jeszcze jedno pytanko: Jak sprawdzić stan łożysk w na tylnej osi bo co? mi się zdaje, że zbyt gło?no mi co? ten tył wyje. Czy trzeba je rozbierać czy da się jako? inaczej sprawdzić (koła luzu nie maj?) EDIT: To raczej nie łożyska tylko opony (tak stwierdził mechanik)
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Tak sobie pomy?lałem Orzeszku, że ?rednio masz po dwa cylindry w pojazdach... chyb czas zmienić sygnaturke?
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Obiecuję Ci, że jak będzie żółty, to zamówię specjaln? naklejk? z napisem... "Worlan's EDITION"... !YES Czcionka będzie Smartowa... Co Ty na to? Żarty sobie robisz z t? nalepk? . Sponsoring mile widziany, ale proszę o poważn? ofertę, to rozważę kolor żółty, a nawet nakleję na masce jakiego? "Dragona" !tut
Sympatycy Arecki Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Obiecuję Ci, że jak będzie żółty, to zamówię specjaln? naklejk? z napisem... "Worlan's EDITION"... !YES Czcionka będzie Smartowa... Co Ty na to? Żarty sobie robisz z t? nalepk? !tut . Sponsoring mile widziany, ale proszę o poważn? ofertę, to rozważę kolor żółty, a nawet nakleję na masce jakiego? "Dragona" Grzesiek, niestety sponsoringu zaproponować Ci nie mogę ale mogę pokazać jak mogła by ewentualnie wygl?dać wersja smarta "Worlan's EDITION" , moim zdaniem kolorek jest bardzo interesuj?cy. A tak przy okazji, Smatmania na Burgmanii faktycznie przybiera całkiem niezłe rozmiary. Ciekaw też jestem też co s?dzicie o wynajmie Smartów, czy może kto? z Was korzystał z czego? takiego. Może wcale nie trzeba zaraz kupować samochodu żeby pojeĽdzić nim przez tych kilka jesienno-zimowych miesięcy.
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Grzesiek, niestety sponsoringu zaproponować Ci nie mogę ale mogę pokazać jak mogła by ewentualnie wygl?dać wersja smarta "Worlan's EDITION" !YES , moim zdaniem kolorek jest bardzo interesuj?cy. ładny jest , ale Arek, sam widzisz, nie mogę A co do wynajmu, to jest to mało interesuj?ce. W tym w?tku s? wyliczenia takiego najmu.
Radio Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Aleeeeee się narobiło,dawno nie odwiedzałem forum a tu same niusy !YES tyle Smartów na Burgmani? Albo inaczej.......tyle Burgmaniaków na Smartklubie...fiu....fiu.... Podoba mi się to wszystko coraz bardziej To co...zmieniamy logo Burgmanii?? trzeba dodać tam taki malutki wizerunek Smarcika,tyci,tyci,gdzie? na dole,lub może zmie?ci się jako ukryty szczegół,może w jakim? detalu Burgmana PS. Worlan,jestem za żółtym kolorkiem,widziałem takiego Smarta,jest pięknyyyyy,mówię Ci pieknyyyyyy
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Hehe.... na smartklubie zarejestrował się dzisiaj niejaki "michalu". Ciekawe czy to "nasz" michalu
Mamuśka Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Do waszej listy powinni?cie chyba jeszcze dopisać kolegę kmodzele Pozdrawiam Mamu?ka
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2008 Kmodzele nie ma teraz Smarta. Przoduje na Smartklubie ale na piechotkę
bogumilek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 SMART calkiem pakowne te Smarki
michalu Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Hehe.... na smartklubie zarejestrował się dzisiaj niejaki "michalu". Ciekawe czy to "nasz" michalu !OKK Ach ten Orzech to wszystko wypatrzy !TAZ A Ja tylko po cichutku sprawdzałem co tam jest ciekawego !OKK ale nie wyszło !TAZ
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2008 Jest też Mamuska !TAZ Michalu nie przejmuj się to był przypadek !TAZ
Mamuśka Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Mamuska? Eeee to nie ja !wchair A je?li nawet to tylko z czystej ciekawo?ci i oczywi?cie przez przypadek
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2008 Mam, kolor hm... czarny, wnętrze niebieskie , specjalnie dla Dragona !wchair pali......straszne ilo?ci, jutro zamieszczę fotki. Czy do końca będzie to mój smark ? Nie wiem..... Ale, co? mnie z nim ł?czy Mojej Halce -> "sie podoba"
Abach Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Mam, Czyli co? Gratulować Grzesiu Szkoda, że nie żółty... !wchair
Administrator Artix Opublikowano 28 Września 2008 Administrator Opublikowano 28 Września 2008 Zmiana koloru trwa 20 min, tak naprawde to tylko tridion jest stalym kolorem !wchair hmmm mam gratulowac Grzesiu
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2008 Ada?, wiesz co by się działo, jak by był żółty. !wchair Miałem takiego jednego na uwadze, ale jak pomy?lałem o Burgmanii, to dałem sobie spokój.
Gość Dragon Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Jak nie jest zółty to się nie liczy!!!!
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2008 No pewnie, że gratulować !wchair
Pleban Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 To staje się już nudne. Znów gratulować muszę !wchair
Administrator Artix Opublikowano 28 Września 2008 Administrator Opublikowano 28 Września 2008 No to gratuluje !wchair
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2008 No, wreszcie się wypucowałe? !wchair Gratuluje nowego nabytku, nawet je?li jest czarny
Sympatycy Arecki Opublikowano 28 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2008 Grzesiek, również przył?czam się do gratulacji, niech Ci dobrze służy !wchair . Ps. kto następny?
Gość Dragon Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Nie znam koloru więc nie wiem czy gratulować... !wchair
Rekomendowane odpowiedzi