Gość radiolog Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 To ja wszyscy pisza o rozmiarach koszulek to ja po proszę o L i M
Klaud Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Termin zaklepany, proszę o dopisanie do listy, nocleg namiotowy !happybth - Aga (koszulka damska, jeśli rozmiarówka taka, jak rok temu, to rozmiar M) - Klaud (koszulka męska, rozmiar XXL)
Klubowicze karton Opublikowano 12 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2010 prosze o dopisanie mnie +koszulka xl syn Jakub lat10 +koszulka S dopłace na miejscu lub teraz tylko ile?
Klubowicze oakowsky Opublikowano 12 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2010 Poprosze o dopisanie mnie do listy uczestnikow, koszulka L. EDIT: Przelew poszedl. EDIT: Niestety nie ma juz miejsc ani w hotelu ani w domkach. Pozostal tylko namiot !happybth Moze ktos ma jedno wolne miesjce?
Barti Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wpłaty za domki/hotel miały byc w ciągu 24h a tu dalej nie ma zaksięowanej żadnej wpłaty na liśie. Jeśli ktoś nie wpłacił jeszcze pieniędzy to może podajcię info na stronie i niech zwolnią niezapłacone miejsca w hotelu/domku.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Z tego co wiem,potwierdzenie wpłaty każdy otrzyma na PM-a
Sympatycy szorstki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Barti, a ja sie zapytam, ile czasu spędzić chcesz, w tym wymarzonym pokoju hotelowym, na zlocie Burgmanii ??? !happybth pzdr
Barti Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Barti, a ja sie zapytam, ile czasu spędzić chcesz, w tym wymarzonym pokoju hotelowym,na zlocie Burgmanii ??? !happybth pzdr Nie wiem do czego dążysz. Nie chodzi o czas spędzony w pokoju. Swoją drogą dziwne jest znowu szukanie dziury w całym jak ktoś poprostu zadaje normalne pytanie.
Sympatycy szorstki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Swoją drogą dziwne jest znowu szukanie dziury w całym jak ktoś poprostu zadaje normalne pytanie. Wpłaty za domki/hotel miały byc w ciągu 24h a tu dalej nie ma zaksięowanej żadnej wpłaty na liśie. Jeśli ktoś nie wpłacił jeszcze pieniędzy to może podajcię info na stronie i niech zwolnią niezapłacone miejsca w hotelu/domku. !happybth !happybth no, faktycznie, ja szukam... !happybth pzdr
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2010 Barti, a ja sie zapytam, ile czasu spędzić chcesz, w tym wymarzonym pokoju hotelowym,na zlocie Burgmanii ??? !happybth pzdr Nie wiem do czego dążysz. Nie chodzi o czas spędzony w pokoju. Swoją drogą dziwne jest znowu szukanie dziury w całym jak ktoś poprostu zadaje normalne pytanie. Zastanów sie chłopaku do czego ty dążysz. Trzeba było przyjechać na spotkanie do C66 i dowiedziałbyś się wielu rzeczy odnośnie organizacji zlotu i może nie miałbys tylu pytań (Siemik dotarł z Malborka a Arkadiusz i Bogdan też paręset km nakrecili i się zjawili i też pracują). Siemik ma i tak sporo pracy (poza swoją zawodową), że może daj na wstrzymanie. Przyjdzie na to czas, że wszystkie wpisy się znajdą we właściwym miejscu. Wrzuć na luz albo ujmij gazu !happybth .
Barti Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Barti, a ja sie zapytam, ile czasu spędzić chcesz, w tym wymarzonym pokoju hotelowym,na zlocie Burgmanii ??? !happybth pzdr Nie wiem do czego dążysz. Nie chodzi o czas spędzony w pokoju. Swoją drogą dziwne jest znowu szukanie dziury w całym jak ktoś poprostu zadaje normalne pytanie. Zastanów sie chłopaku do czego ty dążysz. Trzeba było przyjechać na spotkanie do C66 i dowiedziałbyś się wielu rzeczy odnośnie organizacji zlotu i może nie miałbys tylu pytań (Siemik dotarł z Malborka a Arkadiusz i Bogdan też paręset km nakrecili i się zjawili i też pracują). Siemik ma i tak sporo pracy (poza swoją zawodową), że może daj na wstrzymanie. Przyjdzie na to czas, że wszystkie wpisy się znajdą we właściwym miejscu. Wrzuć na luz albo ujmij gazu !happybth . Spoko wrzucam na luz !happybth Nie będę zadawał już pytań. Wszyscy wszystko już wiedzą !happybth
Gość Forest Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam, proszę o dopisanie do listy uczestników-wersja namiotowa! !happybth Koszulka XL. Pozdrawiam
Mirka Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Proszę dopisać do listy "3 Pidżamy": Pijawka Mirka Pidżam
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dziś będąc na zakupach udało mi się zrobić zdjęcie z telebimu w centrum Malborka.Jest to tylko wersja sklecona na szybko tak dla poprawienia mojego samopoczucia w chorobie
M_Pajak Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Kurcze ja jak zwykle z braku czasu zorientowałem się za puźno . Ale nic nie szkodzi , z taką wspaniałą kompanią to i pod drzewem zlegnę . Siemek dopisz mą skromną osobę i mam nadzieję że szanowna połowa też dotrzyma nam towarzystwa , lecz to ptwierdzić będę mógł dopiero w marcu . Taka praca więc proszę o wyrozumiałość . !OKK
DIAMANDA2002 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Poproszę o dopisanie do listy obecnych !!!!!!!! Strasznie fajnie że Malbork - planjemy jakieś oblężenie ???? PZDR
GrzechoCnik Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 To i ja się piszę. Zlegnę w swoim namiocie w koszulce XL. Co myślicie o turnieju rycerskim na naszych rumakach? Może jakieś piankowe ocieplacze rur mogłyby służyć za kopie? !happybth PS @siemik - super pomysł na miejscowość i świetna reklama !happybth
Gość Lech Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 To i ja się piszę.Zlegnę w swoim namiocie w koszulce XL. Nudno na tym forum, więc trochę zamieszam. Dajmy sobie spokój z koszulkami gdyż pożytek z nich mizerny są albo w nieodpowiednim rozmiarze albo gatunek delikatnie mówiąc nie ten a 4-6 koszulek trudno na siebie włożyć aby się pokazać , że byliśmy na tylu zlotach. Proponuję zamiast koszulek znaczki, emblematy. naszywki itp.Będzie taniej i praktyczniej , gdyż będzie można każdą ilość znaczków, emblematów itp przypiąć do jednego rodzaju koszulki z logo Burgmanii z podziałem na poszczególne regiony kraju oraz kolorystykę danego regionu.JA Z KOSZULEK Z POSZCZGÓLNYCH PRZYSZŁYCH ZLOTÓW--REZYGNUJĘ!!!!!. !happybth
dr.big Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 O, ciekawy i kontrowersyjny post !happybth . Ja jestem jak najbardziej za koszulkami z m. in. z jednego powodu -> sa po prostu praktyczne. Znaczki, emblematy, naszywki i inne gadzety laduja u mnie najczesciej w szufladzie i tyle !happybth ... Chociaz fakt, tu musze sie zgodzic, duzym plusem znaczka jest jego cena, jednak nigdy nie wystapie np. w kurtce obwieszonej znaczkami z ostatniego polwiecza !tut ... Dlatego ja wole koszulke okolicznosciowa !happybth .
Mareczek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 W Niemczech popularne są znaczki i naszywki a wygląda to tak. !tut http://lh5.ggpht.com/_cD8gvb5Xvok/TBUbKGyf...06.10%20042.jpg http://lh6.ggpht.com/_cD8gvb5Xvok/TBUzuh4K...06.10%20101.jpg http://lh6.ggpht.com/_cD8gvb5Xvok/TBU-_Fnw...06.10%20040.jpg Zlot w Berlinie !happybth !happybth !happybth
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 No faktycznie, parę lub paręnaście zlotów i będziemy podobni do radzieckich oficerów z Wielkiej Wojny Ojczyźnianej. Ja stanowczo (subiektywnie) za koszulkami. !happybth
ptaku_1 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Koszulka fajna rzecz, moja Pani juz mi pare razy opowiadala jak ja obcy ludzie zaczepiali jak w koszulce z Warki paradowala po miescie i twierdzi ze to b.sympatyczne. Co do innych gadzetow to czapki i naszywki na kurtke (czesc burgmaniakow takie posiada) jest OK. Za znaczkami nie przepadam jakos mi sie tak dziwnie kojarza i ci Panowie za Odry na fotkach jakos tak z choinkami mi sie kojarza.
Barti Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Według mnie koszulki to bardzo przyjemny zlotowy gadżet. Fajnie byłoby gdyby na każdej Burgmanii dostawałóo się dwie koszulki, jedna zlotowa a druga taka bez informacji o zlocie tylko z logo. Ta pierwsza na zlot i jako gadżet ze zlotu a ta druga na codzienne, weekendowe wspólne wypady i spotkania.
Lucjan73 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 W Niemczech popularne są znaczki i naszywki a wygląda to tak. http://lh5.ggpht.com/_cD8gvb5Xvok/TBUbKGyf...06.10%20042.jpg http://lh6.ggpht.com/_cD8gvb5Xvok/TBUzuh4K...06.10%20101.jpg http://lh6.ggpht.com/_cD8gvb5Xvok/TBU-_Fnw...06.10%20040.jpg Zlot w Berlinie !happybth !happybth !happybth Mareczku coś ty takie naszywki to noszą sami emeryci w NRD !tut
Więcek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 To i ja się piszę.Zlegnę w swoim namiocie w koszulce XL. Nudno na tym forum, więc trochę zamieszam. Dajmy sobie spokój z koszulkami gdyż pożytek z nich mizerny są albo w nieodpowiednim rozmiarze albo gatunek delikatnie mówiąc nie ten a 4-6 koszulek trudno na siebie włożyć aby się pokazać , że byliśmy na tylu zlotach. Lechu ja wiem że zmiany są wskazane i polecane prze wszystkich terapeutów dla !happybth ale oprócz praktycznych zastosowań o których napisał Bigu to wspomnę jeszcze o jednej !OKK jak założysz 4-6 koszulek ( jak będziesz potrzebował pomocy to zadzwoń na pewno pomogę ) to płaszcza na zimę nie będziesz musiał zakładać, wiesz jakie to oszczędności !happybth
Rekomendowane odpowiedzi