phil Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Wycieczka super.. pogoda dopisała i dosłownie kilka kropel spadło nam na głowę W Dęblinie spotkaliśmy Marcusa oraz Kordiana...nie ma co miłe chłopaki. Marcus zaliczył "bujne" wejście ale na szczęście bez szkód w ludziach i sprzęcie. W Kazimierzy obkupiłem się w koguta i palemkę i fruuu do Wawy przez Kozienice.. Na stacji przy wyjeździe z Kazimierza... Mario Pozdrawiam !! Chyba byłeś 4oo Aby do następnego.. pozdrawiam wszystkich kompanów drogi
antoniaczek Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Przypadkowo wracając dziś z Mazur zobaczyłem w połowie drogi pomiędzy Pułtuskiem a Serockiem imprezę motocrossową na olbrzymiej żwirowni. Okazało się że 27 i 28 marca odbywa się tam Runda Mistrzostw Polski Cross Country, Enduro i ATV, startuje tam ponad 300 zawodników. Zatrzymałem się tam na chwilę i muszę przyznać, że wrażenie mam bardzo pozytywne. Po chwili deszcz mnie nie przepędził.W związku z tym może jutrzejszę wycieczkę przekierować w tamten rejon. Rozmawiałem z Grzegorzem76 i on jest chętny na wjazd w kierunku Zegrza. Piszcie co o tym sądzicie. Byliśmy, fotki crossowe KLIK , Ciekawe czy Burgmanem tak się da !scooter
Barti Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 No i są fotki z napadu burgmańskich kogucików na Kazimierz !OKK >>>>TU NADUŚ<<<< marcvs1 strasznie niecierpliwy jestes !V Pozdro
Sympatycy Kisiel Opublikowano 29 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2010 Oglądam zdjęcia i zastanawiam się który ma scoota na gaz !OKK !V
Barti Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 To Phil tankuje gaz to swojego piaggio !happybth Miałem nic nie mówić ale skoro już wszyscy wiedzą Na jednym ze zdjęć właśnie skrycie to robił Phil, naprawdę nie chciałem ujawniać twojej tajemnicy
MARCVS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Marcus zaliczył "bujne" wejście Myślę że z tym gazem, było coś nie tak!!! Zaraz po moim przyjeździe zaliczyłem bujne wejście jak to określił PHIL A potem długo dochodziłem do siebie Następnym razem kiedy będziecie jechać przez Dęblin, spotykamy się na stacji paliw przed Dęblinem. Tam jest więcej miejsca i jest gdzie usiąść a nawet zjeść można!!! Gdyby ktoś potrzebował to mają tam też pokoje do wynajęcia
Barti Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Zaraz po moim przyjeździe zaliczyłem bujne wejście jak to określił PHIL A potem długo dochodziłem do siebie Burek tobą rządzi Bardzo niedobry Burek a tak serio: każdemu się zdarza więc nie ma o czym mówic...
MARCVS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 a tak serio: każdemu się zdarza więc nie ma o czym mówic... Ale będzie co wspominać przy następnym spotkaniu
Mario Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Na stacji przy wyjeździe z Kazimierza... Mario Pozdrawiam !! Chyba byłeś 4oo Pozdro dla spotkanych na stacji Orlenu
MARCVS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Na stacji przy wyjeździe z Kazimierza... Mario !happybth Pozdrawiam !! Chyba byłeś 4oo !tut Pozdro dla spotkanych na stacji Orlenu Nie było okazji się poznać, bo kolega podszedł tylko do tych z kamizelkami Zamówiłem już kamizelkę więc myślę że następnym razem i ze mną się przywitasz !happybth Również pozdrawiam
Artemis Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Piękna wycieczka i piękna pogoda! Gratki koledzy, zazdraszczam Wam bardzo. Mój skuter jeszcze w serwisie się remontuje. Co to za niewiasta na fotkach ukradła kurtkę mojemu plecaczkowi !bicz ? P.S Przyznajcie, że brakowało Wam czerwonego klekota prowadzącego zastęp !YES
helmutek76 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Czy bedą kolejne plany wyjazdowe czy najbliższe spotkanie to 17 kwietna o 15.00....
phil Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ew. poniedziałek wielkanocny jak nie boimy się wodnych atrakcji !bicz
monk Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 P.S Przyznajcie, że brakowało Wam czerwonego klekota prowadzącego zastęp !YES I czarnego klekotka zamykającego zastęp !bicz Się nam dzieci rozbrykały !OK
sebulba1971 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Czy bedą kolejne plany wyjazdowe czy najbliższe spotkanie to 17 kwietna o 15.00.... Zawsze można dołączyć do obstawy , tu jest ten wątek http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=9554
Barti Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Mario - również pozdrawiam !w00t dziwnie tak wyszło się nie przywitać, moze innym razem przy !scooter Artemis - ta niewiasta to mój plecaczek !OKK z tego co mi wiadomo to jej kurteczka Co do prowadzącego zastęp, to faktycznie troche brakowalo ale kazdego da się zastapić !scooter Monk - teraz był srebrny zamykający tez sobie ładnie radził
Mario Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Mario - również pozdrawiam dziwnie tak wyszło się nie przywitać, moze innym razem przy Sorki ,że przywitałem się tylko z Philem ale stał osobno i mnie "przyuważył" , ja wprawdzie staż mam spory w klubie ,ale głownie znam starych wyjadaczy bo przez ostatnie sezony mało się angażuje !w00t Także sorki jeszcze raz
Kordian Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A co tu taka cisza w tym temacie, wszystkie maszyny !piwko odpoczywają? !OKK
Glub Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ee tam, ja w pracy:P maszynerią przyjechałem
Kordian Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Glub, ty to masz pecha w taki słoneczny dzień, a ty znów w pracy !piwko
Glub Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 no ale zaraz wychodzę, a wieczorem premiera i bankiecik !piwko
Marynarz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ee tam, ja w pracy:P maszynerią przyjechałem ee... to jest nas dwóch
Glub Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 teraz to już w domu siedzę, ale na chwilkę, bo wieczorem premiera !piwko
Rekomendowane odpowiedzi