Skocz do zawartości
Forum Burgmania

A może wypad w weekend?

Artemis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak Was, ale mnie to pośladki świerzbią by wskoczyć na 200 i gdzieś się pokulać w weekend whist Kto chętny?Może jakieś propozycje? !YES

Opublikowano

Zastanawiam sie nad wypadem do Włocławka lub Torunia po pierniki !YES

Pogoda na sobote ma byc świetna whist

Opublikowano

Zastanawiałem się nad wypadem do Liwia - zwiedzanie starej zbrojowni a później do Węgrowa.

Ale wszamanie toruńskich pierników też jest bardzo zachęcające !scooter

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Liw i Węgrów to prawie u mnie. Piszę się ... powiedzcie tylko kiedy.

Opublikowano

Ja poddalem swój pomysł ale na jakis mniejszy (Liw, Węgrów) wypad tez się pisze :D Jak patrze na pogode dzisiaj to załuje ze to juz nie sobota i weekend.

Na wypad proponuje niedziele. Co wy na to?

Opublikowano

Jak urwę się ze szkoły to kulam z wami !! Zdecydowanie niedziela lepsza dla mnie ! Myślę, że można się od razu z rańca umówić 10-11 żeby pogody nie marnować :D

Opublikowano

Jestem z wami. Proste :D to jak startujemy spod r66??

Opublikowano

Zdecydowanie niedziela...

Opublikowano

Śmigamy z Piro na Zegrze .. jak by cuś ktuś to dzwońta na

Jak nie odbiore to oddzwonie

Opublikowano

Jeżeli byśmy wyruszyli tak o 10.00, to się piszę, najwyżej odbiję wcześniej do domu, bo na ~13.00 mam się stawić z powrotem w domu.

(wątek: Zegrze)

Opublikowano

Nad Zegrzem to byliśmy dziś. Całe zamarznięte jeszcze. W niedziele proponuje cos dalej...

Opublikowano

To kto w końcu i gdzie jedzie? Mi to w sumie obojętne i podłącze się do każdego !scooter

(oczywiście chodzi o niedziele)

Opublikowano

W niedzielę możemy bujnąć się do Torunia na pierniki, jestem za wcześniejszymi godzinami: np: 9-10 route 66 - co Wy na to?

Mam sprzęt po serwisie więc jeszcze w sobotę wyskoczę na nie duża objazdówkę sprawdzić jak maszyna lata. !scooter

Opublikowano

Mnie się podoba !scooter

Opublikowano

Madisonek to może 9:00? Żeby się zbytnio nie śpieszyć na miejscu i trochę pozwiedzać !scooter

Opublikowano

Jutro niesety odpadam - mały problem techniczny

Opublikowano

Artemis - dla Mnnie może być i 9 zawsze to jeszcze chwilke mozna poczekać jakby sie ktoś chcial dołączyc.

Artysciak - a ty sie piszesz na Toruń?

Piro - ale chyba na niedziele dasz radę z nami do Torunia na pierniki !OKK

P.S Piro moze jak ostatnio tyle tych przełączników na montowałeś to może coś wyłączyłeś niechcący !OKK

a tak serio to postaraj sie !scooter

Opublikowano

Piro co się stało? Postaraj się ogarnąć maszynę na niedzielę - 3mam kciuki !OKK Phil a Ty jedziesz? Im więcej nas tym większe szanse, że wynegocjujemy lepsze ceny na pierniki, mniam !scooter

Opublikowano

Problem opisałem już w dziale techniczne - jutro dłubie jak wydłbie to jadę - jak na razie nie mogę przekraczać 100km/h !scooter

Opublikowano

W takim razie postaram się coś wskórać w temacie wolnej niedzieli..

Opublikowano

Jak Liw i okolice odpadają to planuję ruszyć nad Bug. Szerokiej drogi Panowie....

Opublikowano

Jak znam życie to urwę się ze szkoły i z wami pojadę !scooter Czyli mówicie 9 pod r66 ?

Opublikowano

To tak dla jasności i podsumowania, o 9.00 pod R66 i ruszamy na pierniki do Torunia? I kto się pisze? Muszę być pewny, aby zmienić plany niedzielne..

Opublikowano

Oczywiście, że ja! !TAZ

Opublikowano

O której planujecie powrót? Bo może i bym się wybrał.