Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2009 Upiorek smakowało i to jak - w garażu pod samiuśkimi tatrami ! Oj smakowało tylko,że to nie był miodek a śliwowica i to jeszcze czyjegoś teścia !V Co z tą pogodą !sciana kurcze miało być bez deszczowo.
michu Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Jutro będzie pięknie ,słoneczko itd..... !sciana
krzys-68 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 !sciana http://sklep.campotur.pl/promiennik-radek,100820,306,0.html
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2009 Jak Ci się nudzi to poszukaj jeszcze stelaża do tego słoneszka co by można było umocować do zacnej !sciana
Tomekgdz Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Jutro będzie pięknie ,słoneczko itd..... !sciana CZEKAM
krzys-68 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Jak Ci się nudzi to poszukaj jeszcze stelaża do tego słoneszka co by można było umocować do zacnej !sciana Licze na inwencję włascicieli stelaze do bagazu szło zrobić a co dopiero tak banalną konstrukcję Niestety z braku modelu skuta nie moge nic zaproponowac (chyba ze Robsonek odpuści zaklepany model zacnej to mam już wolne miejsce w garazu)
krzys-68 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Jutro będzie pięknie ,słoneczko itd..... !sciana CZEKAM po 13.00 moge Was odwiedzic 4oo tylko który to garaż? ten blizej GKM czy dalej? !V
Abach Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Jest szansa, że jutro przed południem sprawdzę, czy Prezes ma w garażu godne warunki do przechowywania zacnej marki !sciana
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2009 Też chętnie przejechał bym się do Prezesa ale rano jadę na mierzeję skompletować sprzęt grający a wieczorem do pracy i tak cały weekend minie.Mam nadzieję że chociaż tęperaturka wam dopisze bo deszcz w garażu w niczym nie przeszkodzi a już na pewno nie w polerowaniu zacnej.
Bobas Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Kurcze, też bym chętnie spolerował jakiś lakierak razem z wami Michu, ten garaż pod tatrami to zostanie w głowie, nie ??? A teściu tak się napalał na ten lakier ze śliwek !OK
michu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Cholerka , pogoda do bani , pewnie dzisiaj nic z tego nie wyjdzie !OK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2009 A miało być tak fajnie a tu ciągle pada. !OK Tomek przykro, ale padake będziesz pucował sam. Padake - nie mylić z zacną bo to nie to samo.
jack daniels Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 I DOBRZE WAM TAK!!! !OK Życzliwy
michu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 I DOBRZE WAM TAK!!! !OK Życzliwy Oj grabisz sobie Jacuś grabisz
Tomekgdz Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Tomek przykro, ale padake będziesz pucował sam. Tyle hałasu a sam musiałem polerować lakier szkoda, ale dałem radę !w00t Jedyna osoba, która Mnie odwiedziła to był Abach szkoda, że był samochodem oczywiście pozdrawiam. Jacek ty zaś sobie grabisz !YES !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2009 Oj grabisz grabisz, a mniałem dla Ciebie pięknego Tmaxa
jack daniels Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 A masz może kupca na pięknego Burgera? I tak się WAS nie boję. !w00t Z wyrazami szacunku J.D.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2009 A kto coś takiego kupi. Chyba bardzo pijany.
jack daniels Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Nie każdego stać na zakup beczki paliwa przy okazji krótkiej niedzielnej po obiedniej przejażdżki. !w00t J.D.
upiór Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 No chłopaku dobrze że tak daleko do Ciebie !V . Raz jeszcze na Zacną napiszesz coś nie tak i pogadamy inaczej , pa pa !w00t .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2009 Wicia niech se pisze tyle jego.Wpadne dziś do Kowalewa to obgadamy strategie na cały czas kiepskiej pogody. Przyjedziemy ze Sławką oczywiście w nowych kamizelkach więc weź relanium.
upiór Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 tylko mi pomału śmigać , bo co by Kolegi słoneczko nie oślepiło . Szerokości Kolego !V i czekam !w00t .
jack daniels Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Jeżeli w K-P pogoda taka jak u mnie to życzę udanej przejażdżki. P.S. Topór zakopany w ogródku. SILVER WING TO JEST COŚ KTO NIM JEŹDZI TEN JEST GOŚĆ Pozdrawiam i życzę udanego !V !w00t Wasz J.D.
Klubowicze robson Opublikowano 25 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2009 Jeżeli w K-P pogoda taka jak u mnie to życzę udanej przejażdżki.P.S. Topór zakopany w ogródku. SILVER WING TO JEST COŚ KTO NIM JEŹDZI TEN JEST GOŚĆ Pozdrawiam i życzę udanego !V !w00t Wasz J.D. Jacku - czy to Ty pisałeś z własnej i nie przymuszonej woli ??? , czy ktoś Cię zmusił do tego
michu Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Jeżeli w K-P pogoda taka jak u mnie to życzę udanej przejażdżki.P.S. Topór zakopany w ogródku. SILVER WING TO JEST COŚ KTO NIM JEŹDZI TEN JEST GOŚĆ Pozdrawiam i życzę udanego !V !w00t Wasz J.D. Jacku - czy to Ty pisałeś z własnej i nie przymuszonej woli ??? , czy ktoś Cię zmusił do tego Po prostu . Zrozumiał swój błąd
Rekomendowane odpowiedzi