Burgerman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Skoro wszyscy jeszcze śpią pozwolę sobie otworzyc nowy miesiąc. Wiem, wiem będę musiał postawic
Mareczek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Wiem, wiem będę musiał postawic Ja osobiście dał bym „fory” i w Listopadzie również pozwolił Tobie otworzyć nowy temat. Na imprezę na Mierzei Wiślanej nie musieli byśmy zabierać flaszeczek. !piwko http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=8665
michu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Witajcie Ale mamy pogodę.... nic tylko... Na zdrowie
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2009 Na imprezę na Mierzei Wiślanej nie musieli byśmy zabierać flaszeczek. !OKK !sciana !YES Popieram w całości Mareczka Co do pogody to przecież nie ma duchoty więc po co to
Bobas Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 No to czekamy na listopad, żeby Burgerman otworzył nowy miesiąc !YES Pogoda paskudna, niebawem spadnie śnieg !sciana
orcio Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 proszę dopisać mnie i moja 2 -ga lepsza połowę i jeśli można to juniora 5 lat bo nie będe miał go z kim zostawić a bardzo chciałbym z wami spędzić ten czas
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2009 proszę dopisać mnie i moja 2 -ga lepsza połowę i jeśli można to juniora 5 lat bo nie będe miał go z kim zostawić a bardzo chciałbym z wami spędzić ten czas !w00t Orcio sam się musisz dopisać w odpowiednim wątku http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=8665 Bobas śnieg to spadnie tylko w Chojnicach , dla nas będzie ładna pogoda, a zimno nam nie przeszkadza. Twardym trzeba być. Jak myślisz kto do Żabiego Dworu przyjechał na zimą w śniegu???
Mareczek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 proszę dopisać mnie i moja 2 -ga lepsza połowę i jeśli można to juniora 5 lat bo nie będe miał go z kim zostawić a bardzo chciałbym z wami spędzić ten czas Siemik może przeoczyć Twoją Rodzinkę !w00t
Burgerman Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 No to czekamy na listopad, żeby Burgerman otworzył nowy miesiąc Otworzę Listopad jak jutro uda mi się przyprowadzic nowego sprzęta. A jak mi się nie uda, to figa z makiem !w00t
krzys-68 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Wy tak gadugadu a ktoś widział lub słyszał Kaśkę ? chyba od sierpnia nie była na forum
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2009 Czasami się widujemy. Dziewczyna zalatana praca, dom, praca, dom. Ale co z robem to niewiadomo?
Klubowicze robson Opublikowano 1 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2009 No to czekamy na listopad, żeby Burgerman otworzył nowy miesiąc Otworzę Listopad jak jutro uda mi się przyprowadzic nowego sprzęta. A jak mi się nie uda, to figa z makiem No pochwal się wreszcie co się szykuje !w00t , tylko nie mów że tajemnica i żeby nie zapeszyć
Burgerman Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Pochwalic się nie mogę, żeby nie zapeszyc. Mogę powiedziec, że faktura wystawiona sprzęt zarejestrowany, tylko czeka u dealera na montaż dodatków. Kto zgadnie co to za sprzęt, !yeah stawiam !YES
krzys-68 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 DN-1 nagrode odbiore przy okazji !yeah !YES
Mareczek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Kto zgadnie co to za sprzęt, !yeah stawiam Jeżeli skuter to AN650 !YES Biegowiec to BMW
jack daniels Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 A ja wiem z tajnego źrudła że będzie to KINGWAY 200 . Co chińczyk to chińczyk anie jakieś tam podejżane skrzydła. !yeah !YES Więc browar jest już mój i basta.. J.D.
Burgerman Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 A ja wiem z tajnego źrudła że będzie to KINGWAY 200 . Co chińczyk to chińczyk anie jakieś tam podejżane skrzydła. !yeah Więc browar jest już mój i basta.. J.D. Dlaczego Ty mnie tak nie lubisz? !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2009 Stawiam na honde SW 600
Bobas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Ja stawiam na motorek w automacie. BG 650, Silverek lub Honda DN-1 Widziałem się wczoraj w Szczecinie z Markiem od Biletw A co do Roba to napisaem razu pewnego do niego kilka slow na PM. Pisze, ze zabiegany itp. Dla mnie to ma dosyc .......... !NOT Przeszło jemu chyba !scooter
upiór Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Pochwalic się nie mogę, żeby nie zapeszyc. Mogę powiedziec, że faktura wystawiona sprzęt zarejestrowany, tylko czeka u dealera na montaż dodatków. Kto zgadnie co to za sprzęt, !scooter stawiam !NOT Zacna 400 cm .
Glub Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 echh. pośmigałbym Dn1, niestety utknąłem w teatrze i nici z jazd testowych- w motoriscie szybko się zakończyły....
rob1969 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Bobas Dość? Przeszło mi? Ale się . Nic z tego. Z różnych względów ostatnie miesiące , co niektórzy, wiedzą były dla mnie wyjątkowo ciężkie i na !scooter brakowało i czasu i często chęci ( co wcale nie znaczy że mi przeszło ) Cały czas jednak dokładnie obserwowałem forum. Pozdrowienia dla wszystkich maniaków !NOT , szczególnie tych teraz balujących na Kaszubach, łączę się z Wami w bólu
Bobas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Bobas Dość? Przeszło mi? Ale się . Nic z tego. Z różnych względów ostatnie miesiące , co niektórzy, wiedzą były dla mnie wyjątkowo ciężkie i na !scooter brakowało i czasu i często chęci ( co wcale nie znaczy że mi przeszło ) Cały czas jednak dokładnie obserwowałem forum.Pozdrowienia dla wszystkich maniaków !scooter , szczególnie tych teraz balujących na Kaszubach, łączę się z Wami w bólu !piwko Nie gniewaj się, że tak napisałem. Wszedłem Ci na ambicję i się udało Widziałem, że co jakiś czas jesteś na Forum, a nie napisałeś od dłuższego czasu ani słowa. Stąd moje wnioski Ja też mam dużo roboty, a swoimi problemami mógłbym chyba obdzielić wszystkich Kujawiaków. Takie życie Ostatnio straciłem nawet swój motocykl !placz1 No, ale na zakończenie sezonu się melduję oczywiście !piwko Marku od Biletów, zdjęcia na płytce 1 liga
krzys-68 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Nie wiadomo co lepsze-mieć moto i patrzec jak stoi w garażu czy sprzedac !scooter Dzisiaj pan doktor stwierdzil ze jeszcze raz pojdę "pod noż" a moje moto postoi w garazu przez zimę !scooter
Rekomendowane odpowiedzi