krzys-68 Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 nie zamierzalem podkupić ale poogladać fotki jesli mozna !scooter jak na razie to sam nie wiem kiedy wsiade na maxi,jutro ide do chirurga umowic sie na kolejne cięcie !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2009 nie zamierzalem podkupić ale poogladać fotki jesli mozna !sciana Podjedz do prezesa on ma taką samą zacną to sobie możesz pooglądać
krzys-68 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nie zamierzalem podkupić ale poogladać fotki jesli mozna !sciana Podjedz do prezesa on ma taką samą zacną to sobie możesz pooglądać "Prezesową "SW ogladalem zaraz po zakupie !bicz
jack daniels Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Robson cierpliwości. Ja również szukam kupca na mojego Burga jednak byle komu go nie oddam. Sprzedamy to zaczniemy szukać, myślę że na początku roku będzie więcej ofert i z deka niższe ceny. Jak to mówią indianie "Co nagle to po diable." pozdrawiam J.D.
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2009 Siemka ludziska!Dzisiaj był zajefajny dzień.Padał deszcz,grad,śnieg z deszczem i świeciło słońce i tak na przemian przez cały dzień.Ale to nic bez stresu do wiosny już nie daleko !scooter
oyooyo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Jeszcze kilka takich dni i będzie trzeba przeskoczyć na długie tygodnie na 4oo. :-(
Burgerman Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 Ja przygotowując się do sezonu zimowego założyłem zimówki na koła .....................................4oo !scooter
Tomekgdz Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Jeszcze kilka takich dni i będzie trzeba przeskoczyć na długie tygodnie na 4oo. :-( To wszystko prawda, ale w taką pogodę częściej ma się ochotę, ale ja oczywiście strzegę się diabła !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2009 Nie nie Tomku nie uda Ci się bo wystarczy, że się z nim spotkasz, a co dopiero jak się pół godziny nie widzieliście !scooter
Bobas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Jeszcze kilka takich dni i będzie trzeba przeskoczyć na długie tygodnie na 4oo. :-( To wszystko prawda, ale w taką pogodę częściej !czary ma się ochotę, ale ja oczywiście strzegę się diabła To fakt !!!! Moja żona w taką pogodę też ma częściej ochotę....... !w00t Też strzegę się diablicy A TAK NA MARGINESIE TO MAM PROPOZYCJĘ DLA KUJAWIAKÓW ODNOŚNIE WYPADU NA MIERZEJĘ WIŚLANĄ. MOŻE WSIADZIECIE W BYDZI W JEDNO AUTKO, PRZYJEDZIECIE DO CHOJNIC I POJEDZIEMY RAZEM MOIM SZROTEM, W KTÓRY ZMIEŚCI SIĘ 7 LUDZIÓW BĘDZIEMY MIELI WESOŁY AUTOBUS JAKBY CO TO PALI 16 L GAZU/ 100 KM (zrzutka )
michu Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Bobas zobaczymy zobaczymy , Jola załatwia sobie wolne , ale będzie ciężko... Autobus - joooooooooo !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 14 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2009 To może autokar i zbierzemy po drodze wszystkich. Wesoły autokar !piwko !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2009 Krzysiu z tym autobusem to dobry pomysł . Ciekaw jestem tylko kto będzie kierowcą?A już wiem !piwko Z tego co się orientuję to jeden byłby chętny,taki z Bydgoszczy.Ostatnio jak go wiozłem to myślałem że kierownice zabierze i przeniesie na swoją stronę Ale twardy był i prawie nie dał po sobie poznać !piwko Fajnie byście mieli.Sam bym tak chciał.
Mareczek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Krzysiu z tym autobusem to dobry pomysł . Ciekaw jestem tylko kto będzie kierowcą?A już wiem !piwko Taki byłby najlepszy nie widać kto jest w środku.
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2009 Krzysiu z tym autobusem to dobry pomysł . Ciekaw jestem tylko kto będzie kierowcą?A już wiem !piwko Taki byłby najlepszy nie widać kto jest w środku. !piwko I nawet ten z BYDZI. ma na to uprawnienia
krzys-68 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 pytanie kto z uczestników bedzie kierował w drodze powrotnej
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2009 Krzysiu z tym autobusem to dobry pomysł !OKK . Ciekaw jestem tylko kto będzie kierowcą?A już wiem Z tego co się orientuję to jeden byłby chętny,taki z Bydgoszczy.Ostatnio jak go wiozłem to myślałem że kierownice zabierze i przeniesie na swoją stronę Ale twardy był i prawie nie dał po sobie poznać Fajnie byście mieli.Sam bym tak chciał. Ha ha ha , ale Ten Siemik spostrzegawczy normalnie jak ...
Mareczek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Jak to kto? - Siemik !OKK Na ten autobus to chyba tylko Siemik ma uprawnienia. Podejrzewam że nie zwróciliście uwagi co to za pojazd.
Burgerman Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Zwróciliście uwagę. Wydaje mi się, że Prezes też mógły prowadzic ten autobus. Widziałem go na własne oczy w mundurze drgówki !OKK
Mareczek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Zwróciliście uwagę. Wydaje mi się, że Prezes też mógły prowadzic ten autobus. Widziałem go na własne oczy w mundurze drgówki !OKK Tak, tak Prezes również mógłby.
Bobas Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Nawet do twarzy prezesowi w tym wdzianku !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2009 No to tak autobus mamy kierowce i pasarzerów też teraz tylko ustalić czas i miejsce !OKK
krzys-68 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 pasażerow bedzicie zbierać po drodze a z kierowcą nie powinno być problemu-aby ruszył-bo zatrzymac tego bolida na kontrolę nikt nie powinien !OKK
Tomekgdz Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Zwróciliście uwagę. Wydaje mi się, że Prezes też mógły prowadzic ten autobus. Widziałem go na własne oczy w mundurze drgówki Tak, tak Prezes również mógłby. Posada szofera to Mi odpowiada Zastanówcie się, kiedy byśmy wrócili jak bym zapalił na dwa GARY, ale skoro macie tyle wolnego to OK
Rekomendowane odpowiedzi