Gość Nervas Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 WyobraĽcie sobie że pojechałem dzis do R66 i jakież było moje zdziwienie że nie zobaczyłem tak nikogo . Żadnej znajomej twarzy żadnego skuterka ! Tak sobie siedze i siedze zapaliłem fajka i my?le sobie a może gdzie indziej pojechali ? Tak wiec wyci?gam komóreczke wbijam w neta (oczywi?cie na forum) czytam sobie i czytam i nagle dostałem ol?nienia W CZWATREK QR..A W CZWARTEK hehehehe . Tiaaaa smiejcie sie hehe ! Jutro będę ! Do zobaczyska !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2009 Oj Nervas, zakręcony jeste? jak nale?nik. Do zobaczenia jutro !tut
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2009 Nervas bierz pół albo zmien dilera !tut Do jutra
Więcek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 No cóż Nerwas jeszcze zakręcony po wyjeĽdzie do Marl chyba za dużo km zrobił swoj? !sciana Powinienem się stawić dzisiaj
Gość stoney Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 widzimy się jutro?? zgodnie z obietnic? przybędę "pochwalić" się nabytkiem i przywitać w realu z forumowiczami- będzie też Szanowna Małżonka, oraz (UWAGA) koleżanka małżonki- singielka tak więc Panowie kawalerowie, wypucujta swe rumaki!! !sciana
monk Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Do której zamierzacie go?cić w R66? Chętnie bym podjechał i się przywitał, ale mam jeszcze trochę spraw na dzi? i nie wiem czy się wyrobię :/
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2009 Do której zamierzacie go?cić w R66?Chętnie bym podjechał i się przywitał, ale mam jeszcze trochę spraw na dzi? i nie wiem czy się wyrobię :/ Tradycyjnie o 19:00
Marynarz Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 a to różnie jak wiara głodna to karawana !scooter !scooter !scooter rusza na kebaba tak koło 20.00 !OK A jak nie to nawet do 21 zostajemy w R66
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2009 Jak się udała przejażdżka do Zegrza ?? Pytam, tak z zazdro?ci. Pierwszy raz ogl?dałem odjeżdżaj?c? grupę maxi z boku. !placz1 Mam nadzieję, że ostatni
Więcek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Grzesiu było super !placz1 do tej pory brzuch mnie boli od ?miechu Mariusz namówił nas, na kupno filecików z okonków, z masłem czosnkowym miód w gębie, palce lizać, żałuj że nie pojechałe? katamaranem
bogdan201 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Było zajefajnie. Pierwszy raz byłem dzisiaj z Wami ale napewno nie ostatni w tym sezonie. Licznik Trip wybił 308km, 22:30 zameldowałem się w domku cały i zdrowy. Do następnego razu.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2009 Wszystko OK tylko tematy przy jedzeniu były jakie? takie "obrzydliwe" !placz1
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2009 A ja my?lałem, że wszyscy jad?.... Troszkę żałuję, że skręcili?my wcze?niej... No trudno, drug? raz? będę pewnie mniej "nakręcony"... pzdr
Truszek Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Wszystko OK tylko tematy przy jedzeniu były jakie? takie "obrzydliwe" !w00t Łeee tam, to była taka "pikantna przyprawa" do tych okonków
monk Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Tuż przed 19t? widziałem sporo (oj, z kilkana?cie sztuk) skutrów przed R66 i zakładam, że to Wy Niestety wracaj?c już po 20. zostało sztuk kilka, a będ?c po badaniu dna oka, mogłem co najwyżej pobawić się w szukaniu własnego skutra na parkingu. Następnym razem !w00t
Gość stoney Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 witam! wczoraj byłem pierwszy raz i chciałbym podziękować za miłe powitanie wybaczcie, ale mam problemy z zapamiętaniem imion i nicków, więc nie dziwcie się, kiedy następym razem będę się przedstawiał ...nie od razu Rzym zbudowano !w00t pozdrawia Was małżonka i jej koleżanka (która napaliła się na Vespę) do zobaczenia na trasie!
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2009 (która napaliła się na Vespę) Nie tylko ona !happybth Mario, dzięki za umożliwienie poznania walorów tej kultowej maszyny. Jestem pod wielkim wrażeniem. !w00t Tylko ten kolor !happybth !happybth
Mario Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 nie mogłem kupić alfy czerwonej to chociaż mam tak? vespę !w00t ps który miał brudne maajty ? http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...egrzynskim.html
Noguru Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 A ja mam pytanie jak się czujecie po tych rybkach bo w tvn !tut że jakie? skażenie nad zegrze i juz 8ton ryb wyłowili pływaj?cych brzuchem !piwko nawet zakaz wchodzenia do wody jest !OK zobaczymy co będzie dalej !happybth
Więcek Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Noguru nie wiem o co tobie chodzi ryby które jedli?my były z mazur a ta co było w TVN, to tylko informacja o anomaliach pogodowych, ryba jest delikatnym stworzeniem i reaguje na wszystko, jak dobrze przepatrzysz historię pogodow?, przy nie sprzyjaj?cych warunkach atmosferycznych powtarza się to co parę lat. Natura potrafi się odrodzić i na jesień będzie już O.K. Ryba pomaga na wszystko, tylko nie może być ?nięta, jak się j? łowi
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2009 Rybek niestety nie starczyło dla wszystkich chętnych (a kelnerka nie chciała nałowić więcej ), ale wygl?dały naprawdę smakowicie. Było bardzo fajnie i wesoło (kto nie był, niech żałuje). Pozdrawiam biesiadników.
Truszek Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Pomysł z wyjazdem do Zegrza był strzałem w 10
Rekomendowane odpowiedzi