Gość lavmax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No fajnie fajnie. Znalazłem miejsce, widzę stoj?, skuterzy?ci. Pogapili?my się trochę na siebie. No my?lę OK, zawracam i l?duję bo tutaj już skrętu nie widzę. A jak zawróciłem to tylko tylnie ?wiatła widziałem. Uups już po spotkaniu !w00t To do której zazwyczaj jeste?cie?
Artemis Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kierunek keba(p). Ja jeszcze się załapałem !w00t
Gość lavmax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kierunek keba(p). Ja jeszcze się załapałem Ale dziwnie, przecież pojechałem od razu od ciebie !w00t Chociaż jechałem wolno prawym pasem szukałem miejsce.
Artemis Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Takie rzeczy tylko z Aprili? Wróciłem do domku, potuptałem wokół własnej osi i wymy?liłem, że trzeba przegonić moj? czerwon? rakietę Szanowne Burgmanostwo zgłodniało i pojechało na kebaba, miałem cynk więc się zjawiłem -"szast prast". I wszystko jasne !w00t pozdrowienia
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2009 Kebab był trochę póĽniej . Pierwszym miejscem postoju był Stary Młyn, gdzie nowi wła?ciciele słabo nas nakarmili i chaotycznie rozliczali. Ceny chyba pozostały na poprzednim poziomie, natomiast ilo?ć strawy znacznie mniejsza !happybth . Trochę zniesmaczeni pojechali?my do Sahary na kebaba. Niektórym było jeszcze mało i ?mignęli?my "na rybkę". W końcu doszli?my do wniosku, że po tak gor?cym dniu ryba to nie za dobry pomysł. Skończyło się na porównywaniu zapachu zepsutej ryby z ......tego nie napiszę... !piwko PS. Już nigdy nie będę wyjeżdżał ostatni. |cigaj?c peleton musiałem ZNACZNIE przekraczać dozwolon? prędko?ć na Trasie Toruńskiej. !happybth !tut Normalnie mi wstyd.
Sympatycy Arecki Opublikowano 1 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2009 Pierwszym miejscem postoju był Stary Młyn, gdzie nowi wła?ciciele słabo nas nakarmili i chaotycznie rozliczali. Ceny chyba pozostały na poprzednim poziomie, natomiast ilo?ć strawy znacznie mniejsza !happybth . PS. Już nigdy nie będę wyjeżdżał ostatni. |cigaj?c peleton musiałem ZNACZNIE przekraczać dozwolon? prędko?ć na Trasie Toruńskiej. !happybth Normalnie mi wstyd. Grzesiek, tekst o mowych wła?cicielach był tylko moim przypuszczeniem bo dziwne by było żeby aż tak bardzo zmieniło się w Młynie !piwko , no chyba że wymówk?, (przynajmniej jeżeli chodzi o porcje) będzie za przeproszeniem tzw. kryzys. Jeżeli chodzi o ?ciganie peletonu to dziwię się, że akurat Ty narzekasz, ja może miałbym problem ale "żółta strzała" !tut .
Marynarz Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Sprawa czysto formalna, gdzie jest dzi? spotkanie ?? Młym czy R66 ? EDIT: Dzięki Kisiel !happybth do zobaczenia
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Maja 2009 Administrator Opublikowano 7 Maja 2009 Yellow Marcin... czy chcesz o tym pogadać? Pamiętaj- nadal masz dużo przyjaciół. Nie zamykaj się w sobie. !YES
dr.big Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 Nie no, "kominek" na zoltku wydaje sie dodawac wiecej mocy ... Na tym srebrnym jest chyba za slabo dokrecony ... i widoczne sa zaniki "powera" !YES .
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 7 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2009 No ładnie,ładnie !YES Szkoda że dzisiaj nie mogłem przyjechać-chętnie zobaczyłbym to na żywo
DIAMANDA2002 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Koledzy ! Pomimo ze byłem pierwszy raz, a i moja "Hondzina" wygl?da przy Waszych maszynach trochę bidnie (no chyba była najmniejsza) to było fajnie. Ale powiem szczerze, Ľe przelot do SAHARY to było co?, co zrobiło na mnie wraĽenie ! To pierwsza moja jazda watach?, i bardzo, bardzo mi się podobało.... ŁOŁ !!!!! JESZCZE, JESZCZE.... Mam przy swojej jeszcze trochę roboty nim zachula idealnie, ale my?lę Ľe na next czwartek juĽ będzie OK (no i oczywi?cie Ľe postaram się j? trochę podpucować, bo nie do?ć Ľe najmniejsza, to i jeszcze najbardziej ufajdana... Pozdrawiam, i do zobaczenia !!!
Gość Vex Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 DIAMANDA, fajnie że wpadłe? Przed czwartkiem to jeszcze w sobote jest rozpoczęcie sezonu i póĽniej ognisko pod Warszaw? więc ZAPRASZAMY. Szczegóły w w?tku: TUTAJ Dopisuj się do listy
Mario Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Worlan mistrz ,mistrz ,mistrz. !!! Za tydzień 1 pas na okeciu wynajmujemy na zawody
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2009 Marynarz, jak moja Halka zobaczy ten filmik................ to raczej już na spotach czwartkowych, się nie zobaczymy. Dalej nie rozumiem jak to się stało Rolki dostały dodatkowy balast, powinno być gorzej . Jakie? czary ?
dr.big Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 Nie czary tylko ten "kominek" , od razu wydal mi sie podejrzany ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Maja 2009 Administrator Opublikowano 7 Maja 2009 Koledzy !Pomimo ze byłem pierwszy raz, a i moja "Hondzina" wygl?da przy Waszych maszynach trochę bidnie (no chyba była najmniejsza) to było fajnie. Nie ważne czym przyjeżdżasz. Podobało Ci się? Wpadaj co tydzień . Skuter dzi? taki - jutro inny. U nas nikt na to nie patrzy. Edit> Dalej nie rozumiem jak to się stało Rolki dostały dodatkowy balast, powinno być gorzej . Jakie? czary ? A grochówki dzi? przypadkiem nie jadłe??
Więcek Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Dalej nie rozumiem jak to się stało Rolki dostały dodatkowy balast, powinno być gorzej . Jakie? czary ? A pięć minut wcze?niej mówił, że zacznie jeĽdzić spokojniej oj Worlan słowa nie dotrzymałe?
Wookash Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Nie ważne czym przyjeżdżasz. Podobało Ci się? Wpadaj co tydzień .Skuter dzi? taki - jutro inny. U nas nikt na to nie patrzy. Tylko czasem warto się złapać po drodze do McDonalda do jakie? maszynki >500
Truszek Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Yellow Marcin... czy chcesz o tym pogadać? Pamiętaj- nadal masz dużo przyjaciół. Nie zamykaj się w sobie. !happybth !happybth Szuwarek t? walkę najlepiej skwitował
Marynarz Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Marynarz, jak moja Halka zobaczy ten filmik................to raczej już na spotach czwartkowych, się nie zobaczymy. Przeca ciebie nie widać na tym filmiku zawsze możesz powiedzieć że to nie Ty siedziałe? za kierownic? ( wiesz jak przy zdjęciu z fotoradaru !happybth ).
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2009 To może za tydzień zrobimy test Mayesty 400?
Rekomendowane odpowiedzi