azjon Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Tak właśnie to Czemil w szoku był że ktoś zwolnił na 2 pasmowce i fotki robił Jednak nie byłem ślepy ?
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2016 Robimy coś dzisiaj? Po 19-tej, jedziemy nad J. Miedwie, komunikować się proszę z Qkrzyśkiem
marekb9t Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Może Ty też byś z Izą pojechał z nami? Jak zobaczy, że inne żony jeżdżą, to moja żona zamiast zrzędzić, będzie uczestniczyć (patrz pkt 5) . Nie wiem generalnie jakie ma plany mój osobisty wróg na przyszły łyk end ja jestem na tak i myślę że Izabela w tak szczytnym celu poświęci swój cenny czas
Elvis Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Opublikowano 7 Maja 2016 A ja tego nadal nie rozumiem. Jak to jest żeby mi moja mówiła co ja mam robić ?! ................................... ........................................................ Jeśli ktoś z Was nie zgadza się z moją teorią to napiszcie mi o tym. Dokładnie tak jak napisałeś ... zgadzam się z Tobą w 100% ... Po 19-tej, jedziemy nad J. Miedwie ... No i co? ... dlaczego nikt do mnie nie zatelefonił? ...
Rzelu Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Miedwie to sobie dziś odpuścimy, ale polecimy np na Wzgórze Widokowe.
azjon Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 spontan we trzech zjedlim pizze w Dąbiu, polatalim na Łasztownię i Wały, krótki spacerek przy Odrze i na chatę. Przy okazji Qkrzysiek pożyczył mi deflektor do potestowania na Europie. Trzeba przyznać, że dużo ciszej w kasku.
wd40 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 http://otomoto.pl/of...l-ID6ymZsN.html brakuje abs i jak to jest z ta mocą, jedni piszą 33 inni 34 lub 35km
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2016 Walduś, rozmawialiśmy o tym, jaki skuter powinieneś kupić - szukaj z polskiego salonu od pierwszego właściciela i udokumentowaną historią. Naprawdę chcesz skuta z Włoch z przebiegiem 12000 obecnie na liczniku + około 50-60, które miał wcześniej? Poza tym, na tym etapie chyba pora poszukać maszyny z ABS? Wszak woził będziesz największy Skarb - Żonę? No dobra, jedź, obejrzyj, a może faktycznie warto?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2016 Zapomniałem, dzięki Może faktycznie pojedź, obejrzyj, bo nie wybaczyłbym sobie, gdyby super okazja przeszła Ci koło nosa. Luzik, już więcej się nie wtrącę.
burgifan Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 jak to jest z ta mocą, jedni piszą 33 inni 34 lub 35km Sami nie wiedzą, a wystarczy w dokumentach poszperać. A tak na prawdę jeśli już, to co to za różnica czy 33, czy 35, różnica to jest jak jest między 33, a 80km. A na Twoim miejscu Waldku, bo wiem, że często jeździsz z żonką, poszukałbym właśnie czegoś mocniejszego, jakiejś 600-tki. Burek w dwie osoby to lipa.
romeo1971 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 wd 40 powinieneś kupić z ABS napewno będzie ciężko znaleźć od 1 właściciela ale ABS musi byc Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
wd40 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Może faktycznie pojedź, obejrzyj, bo nie wybaczyłbym sobie, gdyby super okazja przeszła Ci koło nosa. Luzik, już więcej się nie wtrącę. Krzysiu, a dlaczego masz się nie wtrącać, pomoc i rady kolegów z doswiadczeniem jest bardzo wskazana. Wszelkie sugestie nt. mojego przyszłego skuterka są bardzo potrzebne.Wlasciwie to dlaczego się obrazasz????????????
melmacie Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 To jedziemy obejrzec kolekcję z Piły? Jak widać po fotce była inwestycja w pianki nabłyszczające. Włoskie może mieć mało rdzy a dużo kaemów. Co do cen i kilometrów: tutaj masz coś z ostatnich dni zza miedzy. Cena jest pod presją pogody ale przynajmniej przebiegu nie kryją.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2016 Po oględzinach wykonanych na podstawie zdjeć, zgadzam się z wypowiedzią Maćka. Waldku, obawiam się, że Merida będzie sie ześlizgiwała co najmniej miesiąc z tej nablyszczonej i wyplakowanej kanapy i z podestów. Przebieg to znów fikcja - spójrz na rurę i tłumik. A tak nawiasem mówiąc, jak długo Ci wszyscy szemrani handlarze będą bezkarnie oszukiwać ludzi cofając liczniki. Odpowiedź sama ciśnie się na usta - dopóki naiwni kupujący będą w to wierzyć i od nich kupować bez uwag.
Bobas Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 U tych pilskich handlarzy jest sporo sprzętów. 80% z nich to wyplakowane trupy. Zdarzają się jednak dobre skutery, np. Spidermax Artura. Jadąc do Piły dobrze nie nastawiać się na konkretny model , bo można się rozczarować. Ceny mają wysokie tłumacząc się pewnymi sprawdzonymi sprzętami. Jak zobaczą, że masz sporą wiedzę to momentalnie udają, że się nie znają. To według mnie blef. wd 40, chyba lepiej poczekać i kupić coś dobrego.
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2016 Jakieś pomysły na dzisiaj? Czekam na telefon.
dr.big Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 (...)A tak nawiasem mówiąc, jak długo Ci wszyscy szemrani handlarze będą bezkarnie oszukiwać ludzi cofając liczniki. Odpowiedź sama ciśnie się na usta - dopóki naiwni kupujący będą w to wierzyć i od nich kupować bez uwag. Mi osobiście się "w bani nie mieści", jak można kupić pojazd bez rachunków i wiarygodnej historii. Nie tej opowiadanej przez sprzedawcę z serii bajek 1000 i jednej nocy, ale tylko tej popartej dokmentami i rachunkami. PS. Melmacie wrzucił rzetelny skuter, z rzetelnym serwisem, rzetelnym wygladem i przebiegiem. Z ręką na sercu, który importowany skuter z allegro ma dokumentację serwisową czy wydruki rachunków z serwisów... Osiągnięciem jest już wpis typu: skuter posiada wszystkie kluczyki :D ... A później taki "zadbany sprzęt" z przebiegiem mniejszym niż te roczniki za granicami kraju, po przebyciu na lawecie ponad 1500 km jest "okazją do wzięcia"... Smiech to zdrowie... Ale wiara podobno cuda czyni...
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2016 I właśnie to całe stado łatwowiernych i naiwnych Polaków, nie słucha i nie czyta opinii i rad, tylko kupuje te wspaniałe sprzęty, mega okazje z Włoch, Francji czy Wielkiej Brytanii w super cenie i przebiegami mniejszymi niż w naszych, rekreacyjnie użytkowanych skuterach.
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2016 Jakieś pomysły na dzisiaj? Czekam na telefon. Jedziemy z melmacie około 12-tej, jeszcze nie wiadomo gdzie aby dalej, pewne jest że dzisiaj po Polsce.
wd40 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 http://ww3.autoscout24.it/classified/271259227?asrc=st|a znalazlem takie ogloszeniie z Wloch cena wychodzi ok. 14000 + zarobek handlarza .
Rekomendowane odpowiedzi