darecki2059 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Darecki piwo z tobą mam obiecane. Dziś nie wyszło, ale przecież zawsze jest JUTRO. Czemil oczywiście wrócimy do tematu degustacji !piwko. Jakoś ostatnio się nie złożyło ale co się odwlecze to nie uciecze.
KOT66 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 zaczelo lekko padac... wolyn i scie mokro ...
Rzelu Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 W Świnoujściu piękna pogoda. Teraz czas na kawkę i ...
Bob Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 http://allegro.pl/honda-fjs-sw-t-600-super-stan-i6188830896.html Ktoś coś wie o tej hondzie.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 14 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2016 O tak, dziś się działo... Odwiedziliśmy Truskawkową Krainę, wspólny obiadek, delicje na promenadzie i jazda (łącznie coś koło 80km)... W Truskawkach spotkaliśmy Czemila z Żoną...
Sympatycy Robsson Opublikowano 14 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2016 12.50 - zjechali z promu na Wyspę Uznam, KriSSo, Rzelu i Kunisz Udaliśmy się do Sławka i Gosi na kawke (pyszna była). Już ze SlawoyAMD w piątkę udaliśmy się na niemiecką część Wyspy Uznam - do Truskawkowej Krainy, tam zwiedzanie, głaskanie zwierzątek ( przez Jacka), drobne zakupki. Spotkaliśmy tam Czemila z rodzinką Powrót do Świnoujścia przez wiatrak w Pudagli i wiatrak w Benz. Sławek zabrał Gosię na drugą część spotkania. Na obiadek trafiliśmy dopiero ok 17-tej (miało być 15-16) Po obiedzie konieczna była wizyta w kawiarence na promenadzie. Tu dojechali do nas Czemil z rodziną i Darecki. Razem zasiedliśmy do spożywania deserów i pojawił się jeszcze Piotrek ( z Atlantica) W wyśmienitych nastrojach popijaliśmy kawkę i obżeraliśmy się slodkościami. Humory jak i pogoda dopisały. Wszystkim bardzo dziękuję za wspaniałe towarzystwo i spędzony z Wami czas. A tu co udało mi się uwiecznić - FOTORELACJA
czemil Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 No pięknie wyszło spotkanie. Fajne fotki. Pamiątka będzie. Dzięki chłopaki i dziewczyny za super spotkanie.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 14 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2016 Zassane... Fajne foty PS - Na jednym ze zdjęć Robssona dopatrzyłem się cudu. Urosły mi włosy... Ale nie, to nałożyłem się na Rzela niestety...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2016 A ja po wyjściu z matrixa nie mogłem sie powstrzymać i zrobiłem godzinny lansik po mieście. Marek, za późno Was zauważyłem, żeby zawrócić i stwierdziłem, że już Was nie dogonię... Nawet pomyślałem przez chwile o jeździe po chodniku Kurcze, ładny jest ten motorek Twojego kolegi (przepraszam zapomniałem jego imienia).
czemil Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Sławek - genialne spostrzeżenie i świetna, choć pewnie niemierzona fota Robssona. Daję lajka.
Rogierro Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Widzę na fotach Rysia. Rysiu, nie pojechałeś do Kopenhagi?
wd40 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 http://allegro.pl/ho...6188830896.html Ktoś coś wie o tej hondzie. Czesc, tez widziałem to ogłoszenie tylko się ciągle waham . Ale do majówki wrześniowej muszę coś mieć.
Sympatycy Urbi Opublikowano 14 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2016 Czesc, tez widziałem to ogłoszenie tylko się ciągle waham . Ale do majówki wrześniowej muszę coś mieć. Waldek, Ty się nie wahaj, tylko dawaj znać że taka Ci odpowiada, pojedziemy obejrzymy, sprawdzimy i wtedy kupuj.
wd40 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Waldek, Ty się nie wahaj, tylko dawaj znać że taka Ci odpowiada, pojedziemy obejrzymy, sprawdzimy i wtedy kupuj. Tak Wojtek, kupię jak Joli się kolor nie podoba, w mordę jeża.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 14 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2016 Waldek... Kolor to możecie sobie w salonie wybierać. W "używkach" liczy się bardziej stan techniczny, historia itp... jak na 'oko" będziecie przebierać w ofertach, to może wyjść wielka kupa.
Sympatycy Urbi Opublikowano 14 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2016 Tak Wojtek, kupię jak Joli się kolor nie podoba, w mordę jeża. Przecież to czarny, a każdy kolor ładny byle był czarny. ;-)
marekb9t Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 A ja po wyjściu z matrixa nie mogłem sie powstrzymać i zrobiłem godzinny lansik po mieście. Marek, za późno Was zauważyłem, żeby zawrócić i stwierdziłem, że już Was nie dogonię... Nawet pomyślałem przez chwile o jeździe po chodniku Kurcze, ładny jest ten motorek Twojego kolegi (przepraszam zapomniałem jego imienia). Trzeba było zawracać specjalnie na Shela zjechałem z nadzieją w sercu że może akurat
burgifan Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Jak bym miał taką kwotę na wydanie, to ta SW-T 600 stałaby już u mnie w garażu, pomimo że też nie lubię czarnego koloru. Za tą kwotę 600-tka ? Niedawno poniżej 20000 to można było sobie tylko pomarzyć.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2016 Trzeba było zawracać specjalnie na Shela zjechałem z nadzieją w sercu że może akurat Niestety nie byłem pewien czy staniecie, a ja mogłem zawrócić dopiero koło Arkonki/Toru kolarskiego i fabryki Romeo. A już zjeżdżałem do bazy.
wd40 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 http://olx.pl/oferta...ef17db znowu 1000 w gore
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2016 7 lat starszy od SYMa, przebieg 8xwiekszy, ta sama cena i jeszcze do rejestracji
Sympatycy KriSSo Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2016 Skoro ten Sym taki super, to czemu nikt go jeszcze nie kupił? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi