marekb9t Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tacy to mają dobrze żarcie, wciąganie jazda. Właśnie wróciłem z garażu pająk zaczyna wyglądać jutro dostanie kopa w dupsko i albo zacznie współpracować albo oddam ruskim
qszysiek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Co Wy tam wciągaliście u Waldka? ja to kiełbasę z ogniska.a co minimi to już chyba jest jego tajemnica.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Krisso... Niby cukier z Orlenu w jednorazowym opakowaniu... Ale ja od początku wiedziałem, że to zastępcze opakowanie dla ścieżki na dwie dziurki do wciągania...
Rogierro Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Minimi, jak nie Oxford to polecam Daytona, ja mam, na razie nic się nie dzieje, grzeją zaj...ście.
Elvis Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Oświadczam że nie tankuję paliwa na stacjach bez nazwy ... w przewadze Statoil lub czasem Orlen ... Kiedyś ktoś pisał, mówił o fachowcu od skuterów/motocykli gdzieś na Przestrzennej czy Hangarowej ... ten fachowiec to chyba Kaziu ... wydaje mi się że grota10 coś z nim kombinował ... jeśli ktoś ma jakiś namiar to poproszę ... A teraz słów kilka o dniu wczorajszym ... Pomimo iż bez swojego skuta to dzień spędzony na moto ... krótko mówiąc na Harleyu ... Wyruszamy do Dobrej, jakiś fest pod szyldem "MOTOCYKLIŚCI DZIECIOM ... ... motórzyści obgadywali taktykę ... ... kilka maszyn się zjechało na rynek w Dobrej ... ... było też palenie gumy i inne sztuczki ... ... po imprezie pojechaliśmy w pewne tajne miejsce ... Maciek - burgifan ... to coś dla Ciebie ... popatrz, może znajdziesz natchnienie dla swojego garażu ... ... jeden z kolesi, w posiadanej szopie/ziemiance urządził bar ... ... i sobota minęła nawet nie wiem kiedy ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (...)A teraz słów kilka o dniu wczorajszym ... Pomimo iż bez swojego skuta to dzień spędzony na moto ... krótko mówiąc na Harleyu ... Napisz coś więcej na ten temat! Czyżbyś szedł w tym kierunku? Gdzieś koło 16.30-16.45 (zależy jak się obrobię) zamierzam pojeździć z godzinkę - półtorej. Ktoś się dołącza? Myślę, źe tradycyjnie Lubieszyn 123.
dr.big Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No takiego jakiegoś... Road Kinga,,, Tylko komu by się chciało go czyścić... Skuter to "pierdykniesz" na bezdotykowej, polecisz chwilę 120 km/h i już. Po zabiegu jest suchy oraz czysty...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fajna klimatyczna knajpka... Trzeba by kiedyś odwiedzić Dobra to pełna nazwa miejscowości???
Sent Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fajna klimatyczna knajpka... Trzeba by kiedyś odwiedzić Dobra to pełna nazwa miejscowości??? Dokładnie to Dobra Nowogardzka lub Dobra koło Nowogardu. Byłem tam też wczoraj
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2016 16.45 na 123 w Lubieszynie - jak ktoś chce ze mną popyrkać.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ja osobiście gdybym miał przesiąść się kiedyś na Harleya, to wybrałbym Night Road'a
marekb9t Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ja osobiście gdybym miał przesiąść się kiedyś na Harleya, to wybrałbym Night Road'a Izabela mówi że ładny tylko gdzie miejsce dla niej,ale kto z kanapkami do restauracji chodzi
dr.big Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja osobiście gdybym miał przesiąść się kiedyś na Harleya, to wybrałbym Night Road'a No i mógłbyś wtedy powiedzieć- mam silnik skonstruowany przez Porsche .
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No i mógłbyś wtedy powiedzieć- mam silnik skonstruowany przez Porsche . Tak właśnie i z tego co słyszałem, miłośnicy Harley'a nie do końca uznają ten model, za prawdziwego Harley'a.
dr.big Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgadza się, mi osobiście HD kiedyś nigdy nie podchodził... Za moich daaaawnych "chopperowych" czasów wolałem np. nazywany przez jeżdżących fajansem HD "japoński złom"- VS1400 ... No ale w międzyczasie Harley unowocześnił swoje produkty... Hahahahaha....
burgifan Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ktoś zna kierownika? Wydaje mi się, że to ten co często parkuje z boku Urzędu Miejskiego na ul. Odrowąża. Ale nie jestem pewny 100% i nie znam kierownika, pewnie on nie chce nas znać
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ale nalepkę Burgmanii ma Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ktoś zna kierownika? Wydaje mi się, że to ten co często parkuje z boku Urzędu Miejskiego na ul. Odrowąża. Ale nie jestem pewny 100% i nie znam kierownika, pewnie on nie chce nas znać Ma naklejkę Burgmanii na przednim błotniku, więc musiał mieć z nami do czynienia.
romeo1971 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dlatego zrobiłem fote stał na Wojska naprzeciwko Kina kosmos
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mógł też odkupić od jakiegoś Burgmaniaka, a naklejka została...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Był w zeszłym roku Gość, który kupił nówkę Integrę, pamiętacie? Przyjechał nią tylko jeden raz, pochwalić się na jeden czwartkowy spot (chyba nawet w czwartek właśnie odbierał) i ślad po nim zaginął. Czyj to był Kolega i co z nim się stało?
burgifan Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Tak faktycznie nalepka jest. To tego też widywałem niejednokrotnie na przeciwko Kosmosu.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzisiaj w okolicach 7.30 na Arkońskiej moja żona namierzyła jakiś srebrny maksiskuter, którego kierownik dyskutował z policją. Przyznać się, który to?
hrabia Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Też widziałem lecąc do pracy ale byłem już lekko spóźniony,a hamowanie na buspasie do bezpiecznych nie należy... Tak na oko to jakiś burgman w okolicy 400
Rekomendowane odpowiedzi