Elvis Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Kwiecień ... co tu dużo mówić ... wiosna pełną gębą ... Choć zdarza się, że kwiecień czasami robi nam na złość i ... nie, nie ... nic takiego nie przewiduję ... jest wiosna i koniec ... No cóż skuteromaniacy ... W tym miejscu życzę Wam (i sobie również), mnóstwa słonecznych i ciepłych dni ... szerokich i przyczepnych asfaltów na których nie spotkamy żadnych nieprzewidzianych sytuacji ... gumowych drzew i samych super pomysłów aby dawały nam jak najwięcej przyjemności z kulania naszych ulubionych 2oo ... Tymczasem pozdrawiam i do zobaczenia na trasie ... Kwiecień uważam za otwarty ... LWG ... !V Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Właśnie wróciłem z przeglądu technicznego mojego burka i spotkało mnie coś dziwnego, diagnosta poprosił o pokazanie gaśnicy i trójkąta. Tez tak macie?Pozdro. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A koła zapasowego nie kazał Ci pokazać ? Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 witam w ten piekny kwietniowy poranek...chcialem z calego serca bardzo podziekowac tym ktorzy na mnie oddali glos w glosowaniu na skuter miesiaca marca co zaowocowalo ze zajalem 1-sze miejsce ...jeszcze raz wielkie dziekuje... Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 U mnie się przyczepił do nieszczelnego szyberdachu w skuterze........ Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Właśnie wróciłem z przeglądu technicznego mojego burka i spotkało mnie coś dziwnego, diagnosta poprosił o pokazanie gaśnicy i trójkąta. Mało tego, nie dość że musiałem pokazać gaśnicę to jeszcze ... diagnosta polecił mi bym ją uruchomił ... ... jakaś masakra ... Odnośnik do komentarza
Marek62 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Trzeba było przyjechać na przegląd do Świnoujścia, ja wczoraj robiłem i bez uwag i zadnych problemów Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Właśnie wróciłem z przeglądu technicznego mojego burka i spotkało mnie coś dziwnego, diagnosta poprosił o pokazanie gaśnicy i trójkąta. Tez tak macie?Pozdro. Mi kiedyś na stacji Bp pani chciała sprzedać płyn do spryskiwaczy, widząc mnie w mundurku i z kaskiem pod pachą. Spytałem, czy mam sobie na głowę wylać... Trzeba było przyjechać na przegląd do Świnoujścia, ja wczoraj robiłem i bez uwag i zadnych problemów A powitać nowego forumowicza z grupy zachodniopomorskiej! Jakoś mi umknęło, że jesteś! Odnośnik do komentarza
Marek62 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam ,a bo ja taki cichy malutki Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A propos zdarzeń na stacjach paliw, to często mi się zdarza podjechać rowerem z zamiarem kupienia napoju bądź nikotyny i zazwyczaj pada pytanie czy było tankowanie, zaznaczam że zawsze jestem w stroju kolarskim, kasku rowerowym i rękawiczkach :-) Odnośnik do komentarza
lechuano Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A propos zdarzeń na stacjach paliw, to często mi się zdarza podjechać rowerem z zamiarem kupienia napoju bądź nikotyny i zazwyczaj pada pytanie czy było tankowanie, zaznaczam że zawsze jestem w stroju kolarskim, kasku rowerowym i rękawiczkach :-) Rutyna... U fryzjera po ścięciu włosów pani fryzjerka pieczołowicie układa mi zaczes po czym pyta czy nałożyć coś na włosy... Kask Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 hee...ostatnio też na stacji paliw tankowalem 2oo a ze było chłodno to kominiarka pod kaskiem opuszczona blenda i do kasy idę płacić...a pani mówi...to napad...ja...nie dziś mam wolne...i zapłaciłem... Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Poczekajcie aż Rzelu się wyśpi.on ma całą książkę zdarzeń ze stacji paliw. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Na razie postanowiłem w drodze do pracy kupować kilka hot-dogów, nasączać silnymi środkami przeczyszczającymi i trzymać pod ladą w podgrzewanym garnku dla specjalnych klientów i nocnych poszukiwaczy przygód gastronomicznych. Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Tylko Rzelu zna to od drugiej strony lady, a jak widać i po tamtej stronie można napotkać kosmitów. Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Czy dziś ktoś jeździ? Odnośnik do komentarza
azjon Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 ja tylko byłem po nowy kask bo przywieźli do sklepu Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A co Ty tutaj KriSSo robisz ? Miałeś być na targach... Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 U mnie był Minimi agitować wędzoną wędliną, a przy okazji okazało się że jeździ jeszcze na jesiennym powietrzu w oponach Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj z Tomkiem małą rundkę trzasnąłem żeby sprawdzić czy mi plecy jutro wytrzymają podróż do Poznania. Przy okazji też dmuchnąłem oponki. Sorry Rzelu, że nie u Ciebie ale przejazd przez Kolumba jest dla mojego kręgosłupa zabójczy. Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A co Ty tutaj KriSSo robisz ? Miałeś być na targach... Niestety, domowa awantura uniemożliwiła mi wyjazd . Myślę, że już czas na zmiany. Odnośnik do komentarza
grota10 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Groznie to brzmi Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dziś Czemil z Piotrkiem z Atlantica zrobili mi miłą niespodziankę, bo cały dzień przesiedziałem w robocie do 19-tej, a tu telefon i po pracy przejażdżka na Międzyzdroje Choć powietrze wieczorem jeszcze ostre (łapki lekko przymarzły na klamkach), to frajda duża Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Myślę, że już czas na zmiany. Czekaj czekaj, co masz na myśli ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Czekaj czekaj, co masz na myśli ? Czas sprzedać SW-t Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi