marekb9t Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 125cc też jest okej. Można jechać. Majówkę Aprilka zaliczyła, więc Wolin to dla niej pikuś. Wygląda na to, że chyba jednak pojadę. Tylko żeby zdążyć na 12:00, musimy wyjechać chyba najpóźniej o 11:00. W to że Królowa ogarnie temat to ja akurat nie wątpię najwyżej dogonicie mnie po trasie
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Będę starał się być gotowy na 11.00 w Polmozbycie i startujemy Krzysiu, Marek, Wiesiu gdzie się spotykany na wylocie? Podajcie jakiś punkt. Jacek wstawaj i dołączaj
Elvis Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Będę też ... jakby co dzwonić albo czekać ... wylatuję o 10.45 ... przez Goleniów ... . Edit ... KriSSo ... nie kombinuj ... po prostu wstań, ubierz się, wyjdź i jedź ... Przecież życie jest proste ...
KOT66 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 no Elvis....kombinowalismy,kombinowalismy i...wykombinowalismy...miauuuuuu.........
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Marek, jedziemy zgodnie z przepisami, turystycznie i rekreacyjnie. Rozpoczynamy sezon, musimy się rozjeździć i przyzwyczaić od nowa do naszych maszyn. Robsson i Romano chyba się jeszcze zastanawiają... Mirek, ubieraj siebie i rumaka, napój go i w drogę
marekb9t Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Bez sensy że bym jechał do centrum i potem i tak was spowalniał ja wystartuje o 10,45 z domu i jadę się zatankować na orlen w Dąbiu i dalej na Wolin dogonicie mnie tylko pytanie jak jedziemy normalnie główną czy 111 przez Stepnicę
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udanego wyjazdu! Poproszę o fotki (KriSSo, co z fotkami z wczoraj?)
marekb9t Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Marcina Vstorma namówiłem jedzie ze mną to do zobaczenia po drodze
KOT66 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 oki...ide szykowac teren pod spota...a moze zamknieta ta pizzernia bo niedziela dzis....oby nie...eeee....zawsze zostaje łono natury......
wd40 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 oki...ide szykowac teren pod spota...a moze zamknieta ta pizzernia bo niedziela dzis....oby nie...eeee....zawsze zostaje łono natury... ... jak bedzie zamkniete to rozpalimy ognisko w parku
azjon Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 wojtek powinienem być u ciebie w Hondzie na 11 tą, ewentualnie poczekaj 5 min.
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Poczekamy z KriSSem Marek, jeszcze nie wiemy, którędy jedziemy
romeo1971 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 KriSSo tak trzymaj!!!!!!!!!!! dzisiaj żałuję wczorajszego pijaństwa z ręką na sercu :msn-cry: :msn-cry:ale dupa mnie wczoraj wieczorem bolała po całym dniu jazdy (niewiem ile km bo skasowałem) muszę zmienić kanapę albo skutra
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 My wyjeżdżamy za 10 min.
wd40 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 KriSSo tak trzymaj!!!!!!!!!!! dzisiaj żałuję wczorajszego pijaństwa z ręką na sercu :msn-cry: :msn-cry:ale dupa mnie wczoraj wieczorem bolała po całym dniu jazdy (niewiem ile km bo skasowałem) muszę zmienić kanapę albo skutra piijany i dupa boli, przypadek?
romeo1971 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie Jola to mój durny wybór Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja wstałem, piję kawę w Dąbiu i myślę co dalej. Na wycieczkę nad morze trochę za późno.
marekb9t Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzięki za wspólnie spędzony z wami czas chyba było mi to potrzebne Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
KOT66 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 dzieki za spocik...bylo zajefajnie...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Kurcze, a ja 48% filmu juz przeslalem i net mi siadl... Na wideo trzeba bedzie poczekac, moze uda mi sie z pracy wyslac. Sorry za brak polskich znakow ale pisze z telefonu
Elvis Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzięki za wspólne spotkanie ... było zajefajnie ... chociaż wcześniej myślałem że taki spontan się nie uda ... I pogoda dopisała że tak powiem idealnie ... Na zegary nawinąłem 241 km ... A było tak ... Zmiana miejscówki ... Była oczywiście pizza ... ta na fotce została pożarta przez ... I nasze skuty widziane szerszym kątem ... Na punkcie w Lubinie ... Widok na zalew ... niestety zza płota ... Raz jeszcze wielkie dzięki wszystkim obecnym ... A Ci co nie byli niech żałują ...
darecki2059 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No Panowie ładne fotki wyszły. Nawet na kilku jestem uwieczniony hehe. Ogólnie dziękuje za miłe spotkanie.
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Rownież dołączam się do podziekowań za współudział w tym spontanicznym aczkolwiek bardzo miłym i udanym spotkaniu. Super było zobaczyć Wasze sympatyczne twarzyczki i zamienić kilka słów z każdym z Was. Do następnego spotkania, może tym razem w połowie drogi czyli w Babigoszczy, w któryś czwartek lub weekend z jeszcze większa frekwencją. Pozdrawiam
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak ja Wam kuźwa zazdroszczę Następnym razem mnie nie zabraknie, już wziąłem wolne
Rekomendowane odpowiedzi