Joshua_77 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja chory ;-( Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja niestety jeszcze w pracy - mamy wizytację dyrektora z Gorzowa.
KOT66 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 18.04-poniedzialek jade na przeglad do gorzowa wlkp.umowiony na godz.10.15...jak ktos chetny na jazde...zapraszam...spokojnie turystycznie
grota10 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Czy wybiera sie ktos dzis go Gorzowa ?
Joshua_77 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ja mialem dzisiaj lecieć do Gorzowa na otwarcie sezonu,ale.....choroba mnie dopadła i nici z jazdy Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 I ciesz się Tomaszu, bo od 13:00 ma dziś lać jak diabeł
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Racja, na koń i jeździmy . Zrobiłeś sprężynkę? Możesz już latać? To możemy pyknąć jakieś Nowe Warpno, czy coś .
KOT66 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 u mnie spontan do Szczecina kolo 11-stej z Wolyna wyjazd do moto46 po....gadzecik ...i tak na maly spacerek z plecaczkiem...
marekb9t Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 u mnie spontan do Szczecina kolo 11-stej z Wolyna wyjazd do moto46 po....gadzecik ...i tak na maly spacerek z plecaczkiem... wpadnij na kawę
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ehhh mam depresję wiosenno-bezpogodową i jadę sobie właśnie pojeździć na godzinkę, o ! Teraz, bo potem ma padać
grota10 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sprezynki nie zrobiłem,na razie polatane. Już jestem w Gorzowie. Na razie nie pada
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Chyba nie pada, a nawet się przejaśnia . Czy ma ktoś ochotę się przejechać gdzieś dzisiaj? OK, jadę z Arturem do DDR. Jeśli są chętni, to zapraszam o 17:45 u Artura pod domem (Bezrzecze), albo 17:30 u mnie pod garażem
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Chyba nie pada, a nawet się przejaśnia . Czy ma ktoś ochotę się przejechać gdzieś dzisiaj?OK, jadę z Arturem do DDR. Jeśli są chętni, to zapraszam o 17:45 u Artura pod domem (Bezrzecze), albo 17:30 u mnie pod garażem Przegapiłem informacje i znów nie załapałem się na przejażdżkę z Wami... Tak to jest jak się nie śledzi Forum na bieżąco
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Było fajnie! Dzięki KriSSo!
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzięki, było super zwłaszcza, że dzień rozpoczął się słabo i tak fajnie zakończył . Do następnego
Erwp Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Chyba nie pada, a nawet się przejaśnia . Czy ma ktoś ochotę się przejechać gdzieś dzisiaj?OK, jadę z Arturem do DDR. Jeśli są chętni, to zapraszam o 17:45 u Artura pod domem (Bezrzecze), albo 17:30 u mnie pod garażem Witam, możliwe że się mijalismy w okolicach Lidla na bezrzeczu? Byłem białym kymco. Pozdrawiam Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Cześć, tak - jechałem za Tobą od Azoty Arena. EDIT: Zapraszam na cotygodniowe spotkania Burgmaniaków w czwartki o 18:00 pod Pleciugą.
Erwp Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dzięki, przyjadę napewno :-) Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zobaczysz jakie fajne chłopaki jesteśmy A tak serio, zapraszamy. Bez ciśnienia. Jeździmy sobie w mniejszych lub większych podgrupkach, wspieramy się, pomagamy sobie w kwestiach moto i nie tylko, żremy kiełbaski na wspólnych ogniskach, spotykamy się na rybce u Rybaka i na majówce wiosennej i jesiennej w Świnoujściu. To wszystko lokalnie, bo najłatwiej. Ale oprócz tego, a może przede wszystkim, to forum ogólnopolskie, na którym znajdziesz prawie wszystko o skuterach. I co bardzo ważne, forum dobrze moderowane, gdzie nie znajdziesz agresji, czy tekstów na pytanie: "Koledzy podpowiedzcie cośtam", typu: " Ty głupku, to ty tego nie wiesz? co za pytania zadajesz" itd. Jak to bywa na innych forach. PS Ale przywazeliniłem! PS2 I nie przejmuj się specyficznym poczuciem humoru niektórych z nas - jak nas poznasz osobiście, to zobaczysz, dlaczego tak jest
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dzięki, przyjadę napewno :-) Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Nie pisz że przejdziesz na pewno, po prostu przyjedz jak będziesz miał czas. Oczywiście zapraszamy.
romeo1971 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ktoś będzie latał około 18 to ja chętnie wracam właśnie do Szczecina Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 ArtCho, KriSSo, Kunisz, Romeo i Rzelu, dziękuje za wspólną przejażdżkę. Artur super trasa. Pogoda dopisała, chociaż pod koniec było zimno. Radość z mojej pierwszej przejażdżki w tym roku - ogromna. Żeby tylko ta pogoda chciała dodać kilka stopni dla naszego komfortu jazdy. Czekam na fotorelacje i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi