Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już Wam kiedyś pisałem, że do mnie na zakupy często przyjeżdżają skutery nie zrzeszone. Czasem zagajałem temat, ale nie ma sensu. Większość nie chce się zrzeszać, bo nie ma czasu, bo myślą, że dojdą im jakieś obowiązki, składki itp.

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

48

• Urbi

35

• ArtCho

32

• SlawoyAMD

31

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano
już Wam kiedyś pisałem, że do mnie na zakupy często przyjeżdżają skutery nie zrzeszone. Czasem zagajałem temat, ale nie ma sensu. Większość nie chce się zrzeszać, bo nie ma czasu, bo myślą, że dojdą im jakieś obowiązki, składki itp.

Bo nie wiedzą jacy fajni jesteśmy! :)

Opublikowano

Nalepka może po poprzedni właściciel miał " coś" wspólnego

Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bo nie wiedzą jacy fajni jesteśmy! :)

trzeba im mówić, że to taki teraz obowiązek jest, trzeba się zrzeszać, żeby jeżdzić skuterem powyżej 250 cm. Bez przynależności nie wolno- policja i konfiskata skuta

Opublikowano

Albo jak zrzeszony to zniżki w ubezpieczeniu i przeglądach skuta są

Opublikowano

Nic na siłę jak ktoś będzie chciał to sam znajdzie tak jak ja☺

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

jade do dziwnowka obejrzec burka, moze ktos bedzie w tamtych okolicach ok. 18,30

Opublikowano

wd40 3mam kciuki, kup ładnego buraska !

• Sympatycy
Opublikowano

jade do dziwnowka obejrzec burka, moze ktos bedzie w tamtych okolicach ok. 18,30

Szkoda Waldku, że nie dałeś znać wcześniej o swoich zamiarach :( Pogoda niezła, więc można było się kulnąć.

Opublikowano

wd40, powodzenia, melduj o stanie burka i transakcji :fireman2:

Opublikowano

Juz jesteśmy po oględzinach, a wiec 2009 r, wersja angielska, 11 tys mil, kolor czarny cena 10 tys. Ogólnie ładnie wygląda i ma jeszcze kufer kappa, a Merida mówi kup sobie KRÓLA i bądź tu mądry. Decyzje podejmę dopiero jak sprzedam k2 bo dwóch trzymał nie będę. Pozdro

Opublikowano

Merida ma racje :biggrin:

Opublikowano

Pilne!!! Potrzebuje sprezynke do sprzegla odsrodkowego,dociagajaca szczeke od dzwona.fi-14 L-29mm,albo od czego i gdzie mozna taka kupic?

• Sympatycy
Opublikowano

Król jest tylko jeden i czeka u mnie w drewutni :P 4-setka to zaledwie książę... Waldek kupuj, utarguj coś i bierz, nim sezon się skończy :P

Opublikowano

Król jest tylko jeden i czeka u mnie w drewutni :P 4-setka to zaledwie książę... Waldek kupuj, utarguj coś i bierz, nim sezon się skończy :P

lepiej być czarnym księciem niż spasłym królem. Waldek kup księcia będziesz młodszy

Opublikowano

Pilne!!! Potrzebuje sprezynke do sprzegla odsrodkowego,dociagajaca szczeke od dzwona.fi-14 L-29mm,albo od czego i gdzie mozna taka kupic?

konkretnie, do Twojego Konia?

Opublikowano

Tak do mojego konia,jedna sie wyciagnela zbyt mocno i na wolnych lekko zabiera kolo

Opublikowano

22401-LBA2-E00

mój "dostawca" części, że tak powiem, na tą chwilę nie ma tych sprężynek, szukaj gdzieś w necie

Opublikowano

Bardzo dziekuje pacark,bardzo mi pomogles.Musze szukac w schwed w serwisie kymko

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie dziś nie będzie na spocie. Codwutygodniowe uzupełnianie płynów. :(

Ale jest spora szansa, że w końcu będę za tydzień! :D

Opublikowano

Ja w pracy.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja będę. Zosia w pracy.

• Sympatycy
Opublikowano

Też bendem ;)