Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2016 Wilcza Wola powiadasz A widzisz - była tu kiedyś taka propozycja. O której palnujesz wyjazd Albo lepiej o której planujecie być na miejscu I gdzie Gdziesz przy zaporze
Gawron Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Ja nad wilczą mogę sie przejechać , rano wyjazd i chciałbym być z powrotem na południe .... Mozna tam pojechać jakoś na około . Wychodzę zaraz i bede w sieci późnym wieczorem , ale sie dostosuje co do jutra :-)
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2016 Ta, no to mamy zgryza. Saper by wolał, wieczorem, Gawron rano, a ja to nawet jeszcze nie wiem czy w ogóle Dobra - dycyzja jakaś musi zapaść dzisiaj przed 22:00. Tomekstw - to o której Wy planujecie być w Wilczej Woli EDIT: Gawron, a o której u Ciebie jest południe punkt 12
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2016 W związku z tym, że na jutro upomniała się o mnie robota, to termin do południa dla mnie odpada, wygrały "bombonierki". Jednak temat postaram się obserwować i zobaczę jak sytuacja się rozwinie.
gumis Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Napiszcie tylko gdzie rano i o której zbiórka i będę. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
gumis Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 To gdzie ta zbiórka i o której? Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2016 Jak pogoda pozwoli spotkanie o godz. 8:45 na ul. Warszawskiej stacja BP https://www.google.p...23123c5490fdbcf Tradycyjnie 15 min. oczekiwania tak aby wyjechać o 9:00. Gumiś, jak zjedziesz z autostrady na węźle Północnym to musisz wrócić w stronę Rzeszowa (około 5 km) i zawrócić na pierwszych światłach - tylko patrz na znaki bo nie wiem czy tam wolno zawracać Jak pogoda pozwoli spotkanie o godz. 8:45 na ul. Warszawskiej stacja BP https://www.google.p...23123c5490fdbcf Tradycyjnie 15 min. oczekiwania tak aby wyjechać o 9:00. Gumiś, jak zjedziesz z autostrady na węźle Północnym to musisz wrócić w stronę Rzeszowa (około 5 km) i zawrócić na pierwszych światłach - tylko patrz na znaki bo nie wiem czy tam wolno zawracać Saper, jak pogoda się utrzyma do wieczora, a ty wyrobisz się z robotą i jeszcze będziesz miał chęć, to mam pewien chytry plan. Przyjemne z pożytecznym - przejedziemy się pod pomnik Chrystusa Króla do Małej, a potem do Dębicy do mojego mechanika i z powrotem do Rzeszowa - ale ja jako placak - co ty na to
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2016 Jako "placak", czy plecak? Zaintrygowałeś mnie. Jak się pogoda utrzyma, to jadę, podaj punkt spotkania, godzinę ustalimy telefonicznie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2016 No kurna pewnie że "plecak" - nie pisz na forum po drinku - ale tylko z powrotem. Może być u mnie pod garażem
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Maja 2016 Dobra Panowie, droga prawie sucha, już jest 12 stopni i cały czas rośnie Zbierać się.
tomekstw Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 nie miałem jak sie wczoraj odezwac, macie jakieś ustalenia? U mnie zapadła decyzja za pół godzinki zbieramy sie i jedziemy nad Wilczą Wolę a potem przez Sokołów nad Ożannę a potem się zobaczy. Szkoda że nie mam do Was nr tel. Jak coś kontakt do mnie 606 667 243
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Maja 2016 No trudno, może następnym razem uda się spotkać. My już w domku. Na zaporze w Wilczej Woli byliśmy około godz. 10:00 - wypatrywaliśmy kolegi ze Stalowej Tomekstw - obserwuj temat - szykuje sie jakiś większy wyjazd - zobaczymy i zapraszam tutaj : http://www.forum.burgmania.net/topic/15907-cykliczne-spotkania-podkarpatczykow/page__st__380
tomekstw Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 No my nad Wilczą dotarliśmy ok.11.15. Teraz jesteśmy za Leżajskiem nad Ożanną. Zawitaliśmy w domu. Po drodze zajrzeliśmy jeszcze na zbiornik w Biszczy- Żar k/ Tarnogrodu. Fajny zbiornik dla wędkarzy ale można się pokąpać i po pływać na rowerku. Płytki zbiornik ciepła woda. Polecam. A co do trasy szkoda, że bez nowych znajomości. 360 km , ale rezerwa jeszcze się nie zapaliła. Jak na jazdę z plecaczkiem to spoko. Mega pogoda nie za ciepło nie za zimno. Raz tylko złapał nas deszczyk. Pozdrawiam Podkarpadczyków. Może niedługo uda nam się pokulać w większym gronie. Pozdro. czarno-biały burgi
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Maja 2016 No ładnie panie, ładnie. 360 km na zbiorniku To ile ma pojemności zbiornik w K7 Tyle co w starym Passacie A tak na serio - padła propozycja całodniowego wyjazdu do Zamku w Niedzicy http://zamki.res.pl/niedzica.htm plus oczywiście okolice, zamek w Czorsztynie, Czerwony Klasztor i co tam jeszcze damy radę. Wstepny termin to 8 maja (najbliższa niedziela), ale może jednak 14 (sobota) lub 15 (niedziela). Panowie - temat otwarty - jakieś propozycje
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 4 Maja 2016 Jak dla mnie, to preferuję niedzielę (są pewniejsze), bo z sobotami to róznie bywa, a czy 08, czy 15 maja - wszystko jedno. Dostosuje się do większości zainteresowanych.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Maja 2016 Pogoda rokuje lepiej na 15-go ! Ale niech się wypowiedzą inni.
gumis Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Panowie, jeśli miałbym wybierać to 08.05 bardziej mi leży niż 15.05. Niech się wszyscy zainteresowanie wypowiedzą a ja się postaram dopasować.
bobbens Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Jeśli chodzi o mnie, to mam zupełnie na odwrót niż gumiś zdecydowanie 15 maj !scooter 8 już dawno zajęty...
Gawron Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Ja sie dostosuje , byle to była niedziela ..... No i pogoda drut !!!! Musi być .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Maja 2016 Ja jastem za 15-tym. Do końca tygodnia nie mam Burgmana (w warsztacie), dodatkowa razem z żoną "zdajemy maturę" w tym tygodniu
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 5 Maja 2016 Coś mi się wydaje, że większość będzie za 15-tym.
gumis Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 ok to 15.05. ja będę wiedział dopiero w dniu wyjazdu bo wrócę w nocy do domu po dwóch dniach i nie wiem czy żona wyrazi zgodę na kolejną nieobecność z rzędu będą negocjacje...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Maja 2016 Gumiś, a nie możesz ponegocjować, aby zabrała się z Tobą ( i z nami) moja się denerwuje, że ciągle nie ma innej "kobiety" w zespole
Rekomendowane odpowiedzi