Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Listopada 2017 A ja w sobotę skorzystałem z ładnej pogody i zrobiłem małą pętelkę naszą tradycyjną trasą na Dynów, z małymi zmianami. Tylko lody sobie odpuściłem.
lemik Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Ciepło było, można było pojeździć, kto zdrowy
gumis Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Też miałem przetestować nowe spodnie do kpl ale mnie działka pochłonęła a niedziela to już za bardzo piździło...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Listopada 2017 Paweł, a co ty o tej porze roku masz na tej działce. Buraki cukrowe zbierasz
gumis Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Panie i Panowie może tu:http://www.gesizakret.pl/# na 99,9% nie ma popielic (to tak dla zainteresowanych) może by w drugiej połowie maja się tam wybrał na weekend? p.s. rok temu w niedzielę popielcową mieliśmy jazdy już, od Łańcuta aż po Dynów, tak mi się przypomniało robiąc wczoraj małą przebieżkę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2018 Paweł, matko z córką popielcowa to jest środa, a niedziela wczoraj była palmowa. Po za tym święta Wielkanocne są świętami ruchomymi i w tamtym roku wypadały w połowie kwietnia - więc spoko - jeszcze damy radę. A co do miejscówki - piękna, ale przy tych cenach to moja leśniczówka (oczywiście przy pełnej obsadzie) nie wygląda źle - 440,00 zł (za 8 osób - a można upchnąć i 10) , nie mówiąc już o tym że Ustrzyki Dolne to tak na prawdę jeszcze nie Bieszczady No ale niech się wypowiedzą inni - ja jestem chętny - a jak zbierze się ekipa można po negocjować cenę. Zaleta Twojej miejscówki jest taka, że jak nie będzie chętnych można pojechać małą ekipą.
gumis Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 To na spocie w Rzeszowie można by określić już wstępną datę, pewnie druga połowa maja i od razu gdzieś rezerwować. Ja jestem w tym terminie wstępnie chętny. Kwestia dogadania czy na dwie noce (piątek - niedziela) czy na jedną. Fajnie by było w końcu gdzieś razem pojechać z noclegiem i spokojnie wszyscy by coś podrinkowali delikatnie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2018 Myślę, że na spotkaniu to trzeba będzie podjąć decyzję ostateczną, ustalić datę, zarezerwować miejsca. Od spotkania pozostaje tylko miesiąc do "dnia D". Ja w każdym razie jestem chętny. Godzinę temu, EndriuBis napisał: ... nie mówiąc już o tym że Ustrzyki Dolne to tak na prawdę jeszcze nie Bieszczady... Mając skuter pod ręką, to już... Bieszczady . Poza tym będą winkielki do pokonania. Edit. Tak się zastanawiam, czy miesiąc zapasu to nie za późno.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2018 No ale część rzeczy można chyba poustalać tutaj. Wieczorem wstawię dla porównania moją miejscówkę.
gumis Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Niech się każdy zastanowi do końca tygodnia, wstawimy jakiś termin pod koniec maja, żeby większości pasował i można coś wstępnie potem rezerwować.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2018 W maju, u mnie w grę wchodzą tylko dwa weekendy, 11-13 albo 18-20, innych opcji nie mam.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2018 4 godziny temu, gumis napisał: 18-20 jest chyba ok. Wstępnie też jest za 18, 19 i 20 maj. Rozumiem że : wyjazd w piątek, tak aby być pod wieczór na miejscu. W sobotę jazda po okolicy, wieczorem ognisko lub grill, w niedzielę po śniadaniu powrót. 54 minuty temu, lemik napisał: Może się wybierzemy...? Michał - generalnie ja nie przepadam za takim tłokiem. Jak się wybiorę, to może spacerkiem na piechotę - tak z ciekawości.
tomekstw Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 my jak najbardziej w tym terminie 18-20.05
gumis Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 11 godzin temu, EndriuBis napisał: Michał - generalnie ja nie przepadam za takim tłokiem a co do wyjazdu na majówkę to w poniedziałek możemy zrobić wstępną listę chętnych i można dalej coś planować wiedząc ile osób rezerwować.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2018 Miałem pokazać moją miejscówkę. Jest to leśniczówka schowana w lesie na krańcach Dołżycy. Do dyspozycji jest cała, a w niej: 2 pokoje 2 osobowe, jeden pokój 4 osobowy. Dwie łazienki, kuchnia, mały przedpokój z kominkiem i duży pokój do imprezowania w razie nie pogody Oprócz tego ogrodzony plac wokół z miejscem na ognisko i drzewa do woli. Koszty: 440,00 zł za całość. Kilka zdjęć:
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2018 No się decydujcie, która miejscówka wygrywa, czasu jest coraz mniej, trzeba podjąć decyzję. Mnie jest wszystko jedno, ale na przykład dla Barbary, już nie jest bez różnicy.
gumis Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 To gdzie jedziemy? pierwsza opcja ma ten plus, że nas oprowiantowanie nie interesuje, druga kusi ceną.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Jestem za opcją nr 1 - czyli "Gęsi Zakręt" - moim zdaniem jak nas będzie kilka osób można spróbować cenę delikatnie negocjować. Opcja nr 2 będzie tańsza tylko jeżeli znajdzie się pełny skład - czyli min. 8 osób i tak jak Grześ wspomniał - Barbara odpada. Leśniczówkę zostawmy na wrzesień - pojedziemy na grzybki.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie ma co dłużej zwlekać, trzeba rezerwować "zakręcone gęsi'. Na razie na liście: 1. Gumiś 2. Endriu 3. Barbara 4. Saper 5.
Rekomendowane odpowiedzi