marekb9t Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Artur muszę się tobie poskarżyć na naszych co niektórych Kolegów z bożej łaski że nabijali się z naszych Malagutów. Coś trzeba z tym zrobić chyba wstąpie do twojego klubu nienawidzących. Czarna lista w trakcie tworzenia.
smarciu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 A mnie się ten pająk podoba i dziękuję za możliwość przymierzenia się podczas zlotu Sent from Tapatalk
marekb9t Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 A mnie się ten pająk podoba i dziękuję za możliwość przymierzenia się podczas zlotu Sent from Tapatalk Cieszę się że mogłem pomóc
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Artur muszę się tobie poskarżyć na naszych co niektórych Kolegów z bożej łaski że nabijali się z naszych Malagutów. Coś trzeba z tym zrobić chyba wstąpie do twojego klubu nienawidzących. Czarna lista w trakcie tworzenia. Marku, któż to śmiał się nabijać z Waszych skuterów ? Ja, gdzieś przez mgłę, przypominam sobie dyskusje na temat ich nietypowej urody i niespotykanego designu oraz wyjątkowego brzmienia silnika.
marekb9t Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wojtku i dlatego jesteś numero uno na czarnej liście
Joshua_77 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tak jak juz Tobie mówiłem Marek, Twoj Malagut i mój Fazer to byly najpiękniejsze skutery na zlocie... Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
marekb9t Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 I tu z kolegą nie sposób się nie zgodzić
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2016 A ja zamontowałem nowe żarówki diodowe do kierunkowskazów i w końcu baaaardzo jasno świecą. Tylko musiałem znowu w miejsce oryginalnych wstawić zwykle żarówki, bo mi się stroboskop robi... I nakleilem sobie malutkie flagi Włoch. A co!
Rzelu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ale Włoch północnych czy południowych? (To pytanie w kontekście wiadomych Alp, tych od Hannibala na słoniu)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ale Włoch północnych czy południowych? (To pytanie w kontekście wiadomych Alp, tych od Hannibala na słoniu) Taką:
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2016 Marek, szybciej nie dał rady. Obroty 7500. Z pod górkę na autostradzie zwalniał do 150.
lechuano Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 A ja zamontowałem nowe żarówki diodowe do kierunkowskazów i w końcu baaaardzo jasno świecą. Tylko musiałem znowu w miejsce oryginalnych wstawić zwykle żarówki, bo mi się stroboskop robi... I nakleilem sobie malutkie flagi Włoch. A co! Też wsadziłem leda pomarańczowego tylko do oryginalnych kloszy (60 Pln za sztukę ) i musiałem przywiesić do nich oryginalne żaróweczki jak na choince żeby przerywacz nie wariował, ale przegląd przeszedłem. Fajne te flagi skąd się takie bierze?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2016 (...) te flagi skąd się takie bierze? U Chińczyka kupiłem. http://s.aliexpress.com/IVj6FnIZ 2Pcs Italy Flag 3M Sticker Aufkleber Naklejki Stiker Stainless Steel Car Auto SUV Van Stickers Body Door Decoration
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ładny... Skąd go masz?
lechuano Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 A powiem Ci przeglądałem ostatnio różne warianty na przyszłość BMW R1200RT, Yamaha FJR, Honda Paneuropean itp. itd., które mogłyby być alternatywą dla Spidera do codziennego użytku w korkach i za miastem, komfortowo dla dwóch osób, z dużą ilością przestrzeni bagażowej no i w przystępnej cenie i tak mi nic nie pasowało wszystko zaszerokie, za dużo pali i za drogie. Konkluzja była taka, że powinien powstać nowy Spidermax, szanse na to są żadne ale można sobie pomarzyć, więc to co mi się przyśniło zilustrowałem na powyższym obrazku za pomocą painta
Sympatycy KriSSo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Kurczę, masz talent. Mógłbyś być zawodowym projektantem. Super pracka. Gdybyś w wolnej chwili miał czas i chęć, zrobiłbyś niesamowitą frajdę wszystkim zainteresowanym, przedstawiając ten projekt z boku i z tyłu. Super :clapping:
KOT66 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 rewelacja zapragnalem miec takiego pajaka ...ehhh...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2016 A powiem Ci przeglądałem ostatnio różne warianty na przyszłość BMW R1200RT, Yamaha FJR, Honda Paneuropean itp. itd., które mogłyby być alternatywą dla Spidera do codziennego użytku w korkach i za miastem, komfortowo dla dwóch osób, z dużą ilością przestrzeni bagażowej no i w przystępnej cenie i tak mi nic nie pasowało wszystko zaszerokie, za dużo pali i za drogie. Konkluzja była taka, że powinien powstać nowy Spidermax, szanse na to są żadne ale można sobie pomarzyć, więc to co mi się przyśniło zilustrowałem na powyższym obrazku za pomocą painta Piękne dziełko! I super pomysł. A przewidziałeś trochę więcej miejsca na nogi? Tzn. żeby dało się wyciągnąć jak w Burgmanie, czy SW-T. A powiem Ci, że niedawno też zastanawiałem się nad turystyczną alternatywą i w sumie doszedłem do wniosku, że żądań z ww. nie spełnia do końca moich oczekiwań. Chciałbym mieć napęd wałem i automatyczną skrzynię biegów... W tej chwili Integra z pełnym zestawem kufrów wydaje mi się najlepszą alternatywą dla mojego pająka.
lechuano Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzięki koledzy za ciepłe słowa. Być może gdybym potrafił przedstawić projekt z boku z tyłu i z ukosa to zasłużyłbym na miano zawodowego projektanta, ale do tego trzeba by mieć wyobraźnię fotograficzną 3D/360 stopni albo trochę lepszy program niż paint. Jeśli chodzi o miejsce na nogi to trudna rada, potrzebny kompromis pomiędzy dużymi kołami a długimi nogami, ale wszystko jest do dogadania )) Na marginesie zapowiem, że na temat "co zrobić z nogami na Spidermaxie wkrótce zamieszczę osobnego posta Dodam jeszcze, że w moim modelu nie zabraknie elektrycznie regulowanej szyby, automatycznie składanych lusterek, absu, radia i podgrzewacza tyłka Jeśli chodzi o turystyczne alternatywy to mi nie zależy tak bardzo na automacie więc brałbym pod uwagę (nomen omen też już chyba nieprodukowaną) Hondę deauvlle 700 powinna być w miarę ekonomiczna, zintegrowane kufry boczne nie wystają tak bardzo, sporo miejsca dla pasażera, są wersje z abs, ceny z drugiej ręki przystępne, tylko wyglądem nie powala.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jeździłem deauvilką przez rok i nie do końca mi się dobrze jeździło. Faktycznie - kufry pojemne, a jak dodasz centralny, to jest sporo miejsca. Paliła koło 5 l - nie wiem, czy da się wejść, ale to jest 18 tankowań w motostacie: http://www.motostat.pl/member/vehicles/stats/id/24074. Mnie dodatkowo przeszkadzały wibracje, ręczne zmienianie biegów i napęd wałem trochę szarpał (jak jechałem powoli i manetka lekko odkręcona). Ponadto po godzinie bolał mnie kręgosłup, czego nie doświadczyłem w żadnym z posiadanych skuterów. Ale prowadzenie bardzo fajne, dobre przyspieszenie i mnie akurat wygląd się podobał
Bobas Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Też śmigałem Hondą Deaville. Wytrzymałem 2 miesiące. Dla mnie oprócz bezawaryjności nie miała innych dobrych cech. Jako wysoki facet powiem, że po kilku godzinach jazdy bolało mnie dosłownie wszystko.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2016 To jest akurat druga miłość Urbiego - tuż za Szczerbatkiem
Rekomendowane odpowiedzi