Elvis Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 A dzisiaj ... ... w sumie bardziej chętnie niż niechętnie ... ... miałem interesa w Podjuchach ... i pojechałem oczywiście skutrem ... ... kolejne 80 km nawiniete na zegar ... ... a na twarzy oczywiście banan ...
Sent Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Pozdrawiam kierowcę czarnego Burgmana 400 (K7?) z naklejką GZ, widzianego pod sklepem w Tanowie dziś ok 18:40.
czemil Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 koledzy, jest jakaś szansa na zakup naklejki GZ oraz kamizelki? Jakoś tożsamość narodowa mnie dopadła.
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2015 koledzy, jest jakaś szansa na zakup naklejki GZ oraz kamizelki? Jakoś tożsamość narodowa mnie dopadła. Jeżeli chodzi ci o naklejkę burgmanii to napisz do mnie PM czyli wiadomość z adresem to ci wyślę.
Elvis Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 koledzy, jest jakaś szansa na zakup naklejki GZ oraz kamizelki? Jeśli chodzi o kamizelkę to zerknij TUTAJ ... a w ogóle to skontaktuj się z Wojtkiem - Urbi ... Jeżeli chodzi ci o naklejkę burgmanii to napisz do mnie PM czyli wiadomość z adresem to ci wyślę. Marek ... ale czemil chciał naklejkę GZ ... nie burgmanii ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2015 Teraz już oficjalnie jest nowy szeryf w mieście o 16.25 zdałem egzamin na kat A Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka Marku, gratulacje. Nareszcie możesz cieszyć się pełną wolnością i przyjemnością z jazdy na 2oo. KriSSo, gratuluje i zarazem szczerze zazdroszczę najpiękniejszego maxi skutera w zachodniopomorskim. Twoja nów Black Queen - Yamaha T-Max - zdetronizowała, niestety, Twoją wcześniejszą królową, Hondę SW-T. Ale jednak tytuł najpiękniejszej królowej wsród maxi skuterów, nadal pozostał w Twoich rękach. Mega gratulacje i niech Ci służy i spełnia wszelkie Twoje oczekiwania, dając Ci wiele radości, frajdy, zapewniając ciągły fun z jej użytkowania.
burgifan Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Pozdrawiam kierowcę czarnego Burgmana 400 (K7?) z naklejką GZ, widzianego pod sklepem w Tanowie dziś ok 18:40. Dzięki Mieszkam w Tanowie i latałem dzisiaj. Jutro do roboty też lecę skutem. KriSSo, gratuluje i zarazem szczerze zazdroszczę najpiękniejszego maxi skutera w zachodniopomorskim. Twoja nów Black Queen - Yamaha T-Max - zdetronizowała, niestety, Twoją wcześniejszą królową, Hondę SW-T. Ale jednak tytuł najpiękniejszej królowej wsród maxi skuterów, nadal pozostał w Twoich rękach. Mega gratulacje i niech Ci służy i spełnia wszelkie Twoje oczekiwania, dając Ci wiele radości, frajdy, zapewniając ciągły fun z jej użytkowania. No chyba se jaja robisz, że KriSSo znowu zmienił sprzęt !!!
Elvis Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 KriSSo, gratuluje i zarazem szczerze zazdroszczę najpiękniejszego maxi skutera w zachodniopomorskim. Twoja nów Black Queen - Yamaha T-Max - zdetronizowała, niestety, Twoją wcześniejszą królową, Hondę SW-T. Ale jednak tytuł najpiękniejszej królowej wsród maxi skuterów, nadal pozostał w Twoich rękach. Mega gratulacje i niech Ci służy i spełnia wszelkie Twoje oczekiwania, dając Ci wiele radości, frajdy, zapewniając ciągły fun z jej użytkowania. Nie no ... jaj nie róbcie ... KriSSo zamienił hądzię na na yamaszkę? Nie uwierzę jak nie zobaczę ... A jeżeli to prawda to mogłem zaczekać na tę hadzię ... tylko czy byłoby mnie na nią stać ...
Rogierro Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 KriSSo nie zmienił, KriSSo dokupił do pary :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2015 Potwierdzam, KriSSo nie zmienił a faktycznie dokupił T-Max'a do pary. Teraz posiada dwie czarne królowe - dwie kochanki, jedna piękniejsza od drugiej. Krzysiu, szczęściarzu, masz dwa najpiękniejsze i najlepsze maxi skutery. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2015 Dla niewiernych Tomaszów: No i tradycyjny spocik czwartkowy. Tym razem pod Burger Kingiem z zakończeniem na Wałach.
romeo1971 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 wy się bawicie a ja przy złomach tramwajowych musiałem siedzieć ,Graty KriSSo
Elvis Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 Tia ... KriSSo gratki ...
Rogierro Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 KriSSo jak ci się kochanki znudzą, to wpadnę moim białasem, żeby sobie chłopak poużywał, niech poznają tajwańskiego macho ;-) Mały, ale wariat.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2015 Nie uwierzę jak nie zobaczę ... Cóż, no dwóch raczej nie ma sensu trzymać. Jeden skuter trzeba chyba będzie sprzedać .
marekb9t Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Marek ... Gratki ... pora teraz poszukać większego motóra ... stoi darmozjad już od 24 sierpnia w garażu Marek, to oficjalnie witamy w podgrupie szerokodupnych! już nie mogę się doczekać prezentacji Gratki Marek, ale chyba ciebie wczoraj widziałem na Malagucie na Sczanieckiej ;-) nie ma opcji byłem w Danii Nowa chabeta nowego szeryfa Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 czy ktoś posiada miernik lakieru? jak tak to niech się odezwie na priv dzięki
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2015 Malaguti rośnie w siłę. Myślę, że możemy się poszczycić największą ilością szerokodupnych Malagutów z całej Burgmanii. Na 15 SpiderMax'ów zarejestrowanych na Burgmanii, cztery sztuki jeżdżą w GZ.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2015 (...) Nowa chabeta nowego szeryfa Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka Jak powiem, że piękna, to będę stronniczy? Malaguti rośnie w siłę. Myślę, że możemy się poszczycić największą ilością szerokodupnych Malagutów z całej Burgmanii. Na 15 SpiderMax'ów zarejestrowanych na Burgmanii, cztery sztuki jeżdżą w GZ. Mamy obstawione Prawobrzeże, lewobrzeże z gminą Dobra i wyspę Uznam wraz z wyspą Wolin!
Elvis Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Gratuluję nowego malaguta ... Marek ... niech Cię wozi bezpiecznie i bezawaryjnie ... A tak na marginesie powiem że te malaguty nawet mi się podobają ... no nie tak jak burgmany ale podobają ... No i rośnie w siłę ekipa malagutów ... jak to zauważył Wojtek ... zaczyna robić się niebezpiecznie?
marekb9t Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 zakładamy jawną sektę malagutów że by nie było to tam to
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2015 zakładamy jawną sektę malagutów że by nie było to tam to Tak jest! Proponuje jutro przejażdżkę. Ponoć ma być ładnie 10.00 na 123 w Lubieszynie (wcześniej chyba za zimno...). Powrót ok. 15.00. Jeden bak spokojnie wystarczy. Wstępnie NRD, okolice pięknych jezior.
minimi1 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 zakładamy jawną sektę malagutów że by nie było to tam to mafia "szerokodupnych", albo "szerokodupna" mafia. Dziś wieczorem specjalne jednostki policji aresztowały członków grożnej grupy przestępczej- tzw "szerokodupnych"
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2015 10.00 na 123 w Lubieszynie 1. ArtCho. 2. KriSSo 3.
kunisz Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 ArtCho, KriSSo, czemu zmuszacie mnie do tak wczesnego wstawania ale myślę że się wyrobię i będę 1. ArtCho. 2. KriSSo 3.kunisz
Rekomendowane odpowiedzi