burgifan Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Ja również wezmę czapeczkę i koszulkę, ale jeszcze nie wiem jaką dokładnie, dam znać.
marekb9t Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Biorę i ja w najbliższej przyszłości podam ilość i rozmiary
czemil Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 ja również poproszę, koszulka czerwona M, niebieska XS (dla Bartusia), czapka niebieska i czerwona. Sorrki za podwójną edycję posta. Poproszę jeszcze dwie kamizelki odblaskowe GZ, jedna dla mnie i jedna jakaś mniejsza dla synka. Pozdro
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2016 poproszę czerwone polo roz L
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2016 poproszę czerwone polo roz L Rozumiem Robert, że świadomie zamawiasz koszulkę z logo GZ...? Bo takie będziemy produkować.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2016 Jest to działanie świadome ze znamionami premedytacji ...... mam rozumieć że koszulki(polo) są bez nicków?? bo jeśli z nickami to poproszę "robert1973"
marekb9t Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Ja już wiem co chcę 3 x koszulka rozmiar xl, 1 x polo, 1 x mycka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2016 Zrobiłem z Robssonem wzór zamówienia i zamiast trzymać się schematu dopisując kolejny numer, robicie sajgonki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2016 Krzysiu, popieram - takie rozwiązanie ułatwi Wojtkowi pracę. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
marekb9t Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 1. KriSSo - koszulki POLO w rozmiarze XL (3 szt,), niebieska, czarna, czerwona oraz czapeczki (2 szt.) czarna i niebieska. 2. Robsson - koszulki POLO w rozmiarze S (3 szt,), niebieska, czarna, czerwona oraz czapeczki (2 szt.) czarna i niebieska. 3. marekb9t - koszulka POLO w rozmiarze XL (1 szt.) czarna, koszulka w rozmiarze XL (3 szt.) niebieska (2 szt.) i czerwona (1 szt.) czapeczka (1 szt.) czarna. i po co te awantury ja się pytam
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2016 i po co te awantury ja się pytam no i fajnie
romano77 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Ja chcę tym razem turkusowe st6000 może t-shift, poczekam na wieści od Wojtka co, kiedy i za ile. To wtedy zamówię.
czemil Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 1. KriSSo - koszulki POLO w rozmiarze XL (3 szt,), niebieska, czarna, czerwona oraz czapeczki (2 szt.) czarna i niebieska. 2. Robsson - koszulki POLO w rozmiarze S (3 szt,), niebieska, czarna, czerwona oraz czapeczki (2 szt.) czarna i niebieska. 3. marekb9t - koszulka POLO w rozmiarze XL (1 szt.) czarna, koszulka w rozmiarze XL (3 szt.) niebieska (2 szt.) i czerwona (1 szt.) czapeczka (1 szt.) czarna 4. czemil - koszulka POLO czerwona M, niebieska XS ( dla Bartusia), czapka 2x czerwona plus niebieska, kamizelka odblaskowa S plus XXS.
Rzelu Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Ja mam propozycję czapki dla GZ, z morskim akcentem i łatwo byłoby odnaleźć się w tłumie:
marekb9t Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Jestem za tylko rybka jakoś taka nie nasza mogę prosić o flądrę albo śledzia ?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2016 1. KriSSo - koszulki POLO w rozmiarze XL (3 szt,), niebieska, czarna, czerwona oraz czapeczki (2 szt.) czarna i niebieska. 2. Robsson - koszulki POLO w rozmiarze S (3 szt,), niebieska, czarna, czerwona oraz czapeczki (2 szt.) czarna i niebieska. 3. marekb9t - koszulka POLO w rozmiarze XL (1 szt.) czarna, koszulka w rozmiarze XL (3 szt.) niebieska (2 szt.) i czerwona (1 szt.) czapeczka (1 szt.) czarna 4. czemil - koszulka POLO czerwona M, niebieska XS ( dla Bartusia), czapka 2x czerwona plus niebieska, kamizelka odblaskowa S plus XXS. 5. robert1973 koszulka POLO czerwona L
Klubowicze AREQ Opublikowano 10 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2016 witam świadomie prosze o zamówienie dla mnie koszulki POLO czerwona XXL - jeżeli bedziecie robić z nick-ami to prosze dopisać AREQ pozdro
romano77 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Ja poproszę turkusowy t-shift st6000 rozmiar XXL 2 sztuki , Polo turkusowe rozmiar XXL, Mam dwie "edycje" t-shiftów w domu i jeśli mogę coś zaproponować to logo GZ z przodu było to mniejsze.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Kochani, przepraszam że trochę zawaliłem z terminem, ale już temat ogarnięty. Mam ofertę na koszulki i czapeczki, które będą wyglądać tak jak na poniższej wizualizacji Czapeczka pięciopanelowa czarna z nadrukiem GZ - cena 14 zł sztuka Koszulka Stedman Prime ST6000 (210 g/m3) kolor - 24 zł sztuka Koszulka polo JHK kolor - 34 zł sztuka Proszę o ostateczne potwierdzenie zamówień ze szczegółowym określeniem ilości, kolorów i rozmiarów. Listę tworzymy 15 kwietnia. Pozdrawiam Kochani, przepraszam że trochę zawaliłem z terminem, ale już temat ogarnięty. Mam ofertę na koszulki i czapeczki. Czapeczka pięciopanelowa czarna z nadrukiem GZ - cena 14 zł sztuka Koszulka Stedman Prime ST6000 (210 g/m3) kolor - 24 zł sztuka Koszulka polo JHK kolor - 34 zł sztuka Proszę o ostateczne potwierdzenie zamówień ze szczegółowym określeniem ilości, kolorów i rozmiarów. Listę tworzymy 15 kwietnia. Pozdrawiam
Sympatycy Robsson Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Potwierdzam zamówienie asortymentowo-ilościowe
czemil Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 czemil - koszulka POLO czerwona M, niebieska XS lub 10-12lat ( dla Bartusia), czapka (2szt) czerwona plus niebieska, kamizelka odblaskowa S plus XXS.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Lista osób zamawiających koszulki, czapeczki i kamizelki: 1. KriSSo - koszulki POLO XL (3 szt.): niebieska, czarna, czerwona + czapeczki (2 szt.) czarna i niebieska. 2. Robsson - koszulki POLO S (3 szt.): niebieska, czarna, czerwona + czapeczki (2 szt.) czarna i niebieska. 3. marekb9t - koszulka POLO XL (1 szt.) czarna + koszulka T-shirt XL: niebieska (2 szt.) + czerwona (1 szt.) + czapeczka czarna (1 szt.) 4. czemil - koszulka POLO: czerwona M, niebieska XS (dla Bartusia), czapka czerwona (1 szt.) + niebieska (1 szt.) + kamizelka odblaskowa S (1 szt.) + XXS (1 szt.) 5. robert1973 - koszulka POLO czerwona L (1 szt.) 6. AREQ - koszulka POLO czerwona XXL (1 szt.) 7. Romano - T-shirt turkusowy XXL (2 szt.)+ koszulka POLO turkusowe XXL (1 szt.) 8. Burgifan - czapeczka czarna (1 szt.) Proszę sprawdzić powyższą listę. Jeśli zauważycie jakieś błędy w zamówieniach, proszę o skorygowanie.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 no jak z mojej strony to gitara a jakby ktoś od Was na Rynie mi ją ( koszulkę polo+polo Areq) zapodał było by cacy i miód malina,jeśli takowa możliwość nie występuje prosił bym o podanie opłaty pocztowej do uiszczenia za 2-e koszulki w kierunku Śląska wysłane łącznie z Areq jednym przelewem sakwę organizatora zasilimy w środki pieniężne ..... qle ale mam gadane z radości że koszulki dojdą do skutku
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Mała aktualizacja, jeśli chodzi o mnie: 1. KriSSo - koszulki POLO XL (4 szt.): niebieska, czarna, czerwona, turkusowa + T-shirt XL (2 szt): niebieski, turkusowy + czapeczki (2 szt.) czerwona i niebieska 2. Robsson - koszulki POLO S (3 szt.): niebieska, czarna, czerwona + czapeczki (2 szt.) czarna i niebieska. 3. marekb9t - koszulka POLO XL (1 szt.) czarna + koszulka T-shirt XL: niebieska (2 szt.) + czerwona (1 szt.) + czapeczka czarna (1 szt.) 4. czemil - koszulka POLO: czerwona M, niebieska XS (dla Bartusia), czapka czerwona (1 szt.) + niebieska (1 szt.) + kamizelka odblaskowa S (1 szt.) + XXS (1 szt.) 5. robert1973 - koszulka POLO czerwona L (1 szt.) 6. AREQ - koszulka POLO czerwona XXL (1 szt.) 7. Romano - T-shirt turkusowy XXL (2 szt.)+ koszulka POLO turkusowe XXL (1 szt.) 8. Burgifan - czapeczka czarna (1 szt.)
Rekomendowane odpowiedzi