Joshua_77 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 niestety nie mam- a co ewentualnie z kursem I pomocy?- takim pogłębionym? Hahaha! Piotrek nie przejmuj sie, może ktoś ma tandem i cie zabierze ;-)
hrabia Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 niestety nie mam- a co ewentualnie z kursem I pomocy?- takim pogłębionym? Metoda usta-usta z języczkiem?
Olka Demolka Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 jadę z Azjonem na przejażdżkę , będziemy pod Pleciugą ok 18:00
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 jadę z Azjonem na przejażdżkę , będziemy pod Pleciugą ok 18:00 Ola miło będzie ciebie znowu zobaczyć, przywiozę poduszkę.
azjon Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 no i doopa z wyjazdu. Patrzę - ładna pogoda no to z Olką ubieramy się na wyjazd, otwieram garaż, a tu leje ;(
Elvis Opublikowano 22 Października 2015 Autor Opublikowano 22 Października 2015 A ja dzisiaj pokulałem ... jakieś 2 godzinki na moto ... Było pochmurno ale ciepło ... asfalt suchy ... Jak zwykle szukałem jesieni ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Nie odpowiadać- to prowokacja http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1483083,Eksperci-to-ustawka-propagandowa-wizyta-na-Krymie-jest-niedopuszczalna Mam to w doopie Wiecie jak fajnie - 5 dni bez telewizji, radia i wiadomości. Jakiejkolwiek propagandy. I całego tego przedwyborczego goowna. Tylko ludzie i rozmowy z nimi. Wiadomo, Rosja jest jaka jest. Ale zwykli ludzie po prostu robią swoje. PS Rzelu, co do karmienia: mi ruska nie za bardzo... Ale słodycze mają przepyszne. Конфеты
burgifan Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Tego pana z pomnika już gdzieś widziałem... Ale fajnie, kiedy jedziemy na Krym ? Ja chcę na Krym !!!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 (...) Ale fajnie, kiedy jedziemy na Krym ? Ja chcę na Krym !!! No! I to mi się podoba!
burgifan Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Wychodzi 1809 km ze Szczecina, to z Tanowa będę miał dyszkę więcej https://www.google.p...173!2d55.755826 Chyba że pociągiem, ciekawe czy coś jeździ... Jednak jeździ ! Nie jest tak źle : http://rozklad-pkp.p...om_form=1#focus
Elvis Opublikowano 22 Października 2015 Autor Opublikowano 22 Października 2015 Ale fajnie, kiedy jedziemy na Krym ? Ja chcę na Krym !!! https://www.google.p...173!2d55.755826 Maciek ... na mapie wyznaczyłeś trasę do Moskwy ... Pomyliłeś Krym z Kremlem ? ... czy o co kaman ...
burgifan Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Tak oczywiście, wiesz o co chodzi Nie będę nawet poprawiał, będzie śmieszniej Podobno Pan który leży sobie zmumifikowany w mauzoleum na pl. Czerwonym od wielu już lat rozpada się na kawałki, ciągłe balsamowanie go nie pomaga, ciekawe jak jest na prawdę. Tak czy siak, w życiu nie byłem za wschodnią granicą, a szkoda, można to naprawić.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2015 Moskwa tez dobry kierunek. Jedziemy? Przez Białoruś. Cały czas autostrada, moznaby odwiedzić kilka fajnych miejsc po drodze. Mowię serio.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 23 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2015 Ale czym? Na squtach?
romeo1971 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 to paszport potrzeba???
Sympatycy KriSSo Opublikowano 23 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2015 Dziś jest ładna pogoda, hmm....
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2015 To gdzieś pod Łodzią nie trzeba wizy paszportów.
marekb9t Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Chłop na poważnie a wy jaja z pogrzebu robicie. Kierowniczka Iza pyta tylko kiedy i jadziem a jak ona tak mówi to pewnie każe się zawieść
wd40 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 a mnie odwiedzili dzisiaj dwaj panowie R ze swoimi dziewczynami, a jedna ładniejsza od drugiej i jak fajnie mruczą...
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2015 Waldku, Jolu - miło było móc Was odwiedzić choć na chwilkę. Pogoda dopisała wiec trzeba było to wykorzystać i poszukać jesieni na stałym lądzie :-)
Elvis Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Pogoda dopisała wiec trzeba było to wykorzystać i poszukać jesieni na stałym lądzie :-) Widzę koledzy że bardzo merytorycznie podchodzicie do poszukiwania jesieni ... i z jakim oddaniem ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2015 Wiecie co? Plan wydaje się szalony. Ale kto nie marzy, ten jest nieszczęśliwy Ja przez wiele lat marzyłem o skuterze, potem o wyjezdzie w Alpy. I wydawało mi się niemożliwe. Ale marzyłem Myślę, że jest to mało realne, że pojedziemy, ale kto wie? Rzeczywiście, potrzebny jest paszport i wizy: rosyjska i białoruska. Paszport pryszcz. Wiza - organizacyjnie rownież pryszcz, finansowo - gorzej (rosyjska z wszystkimi koniecznymi opłatami, to ok. 500 zł). Ale dla odmiany paliwo w Rosji jest tanie: 2,5 zł z gruba. Życie rownież. A oglądania co niemiara. W Białorusi milicja nie bierze łapówek (w przeciwieństwie do Ukrainy). W Białorusi znalazłby się co najmniej jeden nocleg za darmo (u mojej rodzinki). Z tego całego przedsięwzięcia najbardziej przeraża mnie stanie na granicach (PL BY i BY RU). A reszta? To bratnie dusze (mowię o zwykłych ludziach). To u nas Rosja budzi złe skojarzenia. Rosjanie i Białorusini nas lubią. Myślę, że musiałoby być to dobrych kilka dni. Trzeba pokombinować.
Bobas Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Uważaj o czym marzysz, bo marzenia się spełniają .
Rzelu Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 A czy skutery wytrzymają taką podróż?
Rekomendowane odpowiedzi