Rogierro Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 No to ja kuruję swoje plecy i może już w środę a na pewno w czwartek będę latał, masakra jak mnie połamało w poniedziałek, ledwo chodziłem.
burgifan Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 drugie ... że uwielbiasz Artura ... tego zrozumieć nie mogę ... to mi zakrawa na jakiś bardziej śliski temat ... a fe ... Każdy zauważył, ale Ty jesteś najodważniejszy
Elvis Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 Każdy zauważył, ale Ty jesteś najodważniejszy Ale o co kaman ... bo nie rozumiem ... A zresztą nieważne ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 14 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2015 Te bzdury robią się już nudne, poważnie. Szkoda, że ten wątek nie obfituje tak samo w propozycje spotkań i przejażdżek, co w przepychanki i docinki. Do sporów mnóstwo chętnych, do pojezdzenia ..... bieda. Proszę bardzo, kto się nie boi paru kropelek i ma ochotę się po południu gdzieś przejechać? Ja jestem chętny.
qubel Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Ja mam ochotę, a co, nie boje się i już! Pomimo nawału obowiązków rodzinno, zawodowo, budowlanych.
Rzelu Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 ... przecież Stargard nie leży w zachodniopomorskim a więc i ja nie zaliczam się do GZ ... Elvis, nie mieszaj leków z alkoholem.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2015 Panowie, pokój i miłość
Sympatycy KriSSo Opublikowano 14 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2015 Jeśli ktoś chce się wyżyć na motocyklu, zamiast sączyć jadem na forum poprzez klawiaturę kompa, to proszę bardzo, dziś 19:00 pod Pleciugą. Wyjazd w kierunku Pyrzyc. Czas trwania wycieczki: około 1,5 - 2 godzinki, albo i dłużej. Obecni: 1. ArtCho 2. KriSSo 3. Qubel 4. Rzelu 5........
Joshua_77 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Mijalem Was wlasnie ale dopiero teraz przeczytałem watek;-(
Elvis Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 OK ... ja zawsze jestem peace i niech tak zostanie ... docinki ... to w sumie nic poważnego ... trochę humoru ... ale ... ale i to robi się już nudne ... zawijam pinkiel i znikam z forum ... a w dodatku od dzisiaj nie mam już swoich 2oo ... motór został zezłomowany i wyrejestrowany ... ot i po wszystkim ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2015 Dobrze spędzony wieczór!
romeo1971 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 zazdrazczam wam ja od czwartku na urlop jadę do Dominikowa na 3 tygodnie
Rogierro Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Ktoś, coś dzisiaj koło 20-tej, jakaś mała rundka?
czemil Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zamierzam jutro pokonać trasę Świnoujście - Pogorzelica. Może ktoś z okolic ma ochotę? Myślę zaliczyć prom 15.00-15.20. Pozdro
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2015 Ktoś, coś dzisiaj koło 20-tej, jakaś mała rundka? Wyjeżdżam z domu po 20-tej Pleciuga
Rogierro Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Spóźnię się, jeszcze czekam na zmianę w domu.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2015 Pozdrowienia dla Pędziwiatra, którego dziś minąłem przy rondzie na Gumieńcach. A byłem tam, bo wypalałem świeżutką świecę irydową NGK Trochę nowego tchnienia w Malaguta. W piątek, jak dobrze pójdzie, wymieniam oponkę.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2015 Pewnie jak zwykle o 18,00 pod Pleciugą. A potem gdzieś pojedziemy. Może tradycyjnie do Elvisa, ale tym razem, żeby mu wp...lić
pedziwiatr Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Dzięki za pozdrowienia też pozdrawiam GZ dozobaczenia na mieście.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2015 Dla wszystkich, którzy wyciągają niewłaściwe wnioski: z Elvisem się przyjaźnimy i nie obrażamy się za takie żarty. Ale jak jest taka wola, to przestaniemy tak pisać, żeby nie było osób wyciągających niewłaściwe wnioski. Będziemy se żartować na privie. PS O wyjezdzie jutro do Elvisa piszę zupełnie sero. Mam do niego biznes i niezależnie od wspólnej decyzji, ja jutro do niego jadę. Stąd moze ten nie najwyższych lotów żart...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 15 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2015 Jasne, pojedziemy do Elvisa w odwiedziny i na McD w Stargardzie . P.S. Artur, weź no dodaj wreszcie jakieś tankownie do motostat, bo same kreski wyświetlasz .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2015 4,01 po 299 km. 260 w trasie z Chojnic, a reszta po mieście i wkoło komina. Musi być drugie, wtedy motostat poda wiarygodną wartość. Pewnie jutro zatankuję. Tak wyglądały moje pojazdy (sw-t600 nie monitorowałem). A z resztą się leniłem. Najsolidniej z pierwszym - Aprilką.
Elvis Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 Jasne, pojedziemy do Elvisa w odwiedziny i na McD w Stargardzie . Spoko ... tylko wcześniej, muszą tego McD u nas na wsi zainstalować ... do dzisiaj tego jeszcze nie zrobili ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2015 Spoko ... tylko wcześniej, muszą tego McD u nas na wsi zainstalować ... do dzisiaj tego jeszcze nie zrobili ... Ha ha ha http://wiadomosci.rii.pl/index.php?H=5&HH=11424 Czyli nie ma gdzie jeść w Stargardzie... To może być zbyt ambitny plan na wieczór, ale może...
Rekomendowane odpowiedzi