Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Lipca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Lipca 2022 29 minut temu, orzeł napisał: Edit: może szybki spontan dziś na 18-tą "U Jana"?? Aaaaa.... kceptuję! 👍
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Lipca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Lipca 2022 @orzeł jakiś ty nie zorganizowany 😙 siedzicie u nas od soboty i dopiero dzisiaj dajecie znać że Wy na dłużej a nie tylko przejazdem. 😉 Postaramy się być 🙂
Bogusz Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 Hej . Ku przestrodze by lepiej przewidywać . Dzisiaj zaliczylem glebę . PozdrWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Grzech Opublikowano 8 Września 2022 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2022 O żesz... Mam nadzieję, że skończyło się tylko na siniakach. Szybkiego powrotu do formy! 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Września 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Września 2022 25 minut temu, Bogusz napisał: ... Dzisiaj zaliczylem glebę . Pozdr No kurna, Ty to masz zezowate szczęście 🙄 i pewnie swoim zwyczajem jechałeś w krótkich portkach? 1
Orion Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 Się podłączę pod to kolano. Ja tydzień temu. Na ciągłej białej, lekko mokrej. Prędkość zerowa, skuter ze mnie ściągali. Sam bym nie wstał. Kostka skręcona porządnie. Ale mam pytanie, nabrałem dziwnych lęków przy skrętach. Długo taka trauma trwa? 1
Bogusz Opublikowano 11 Września 2022 Opublikowano 11 Września 2022 Daję radę . Ja Ci dam Jędrek nabijać się ze mnie :) . Jechałem rano do pracy w stroju pełnowymiarowym. Prędkość moja była ok. 5 - 10 km / h na Kwiatkowskiego . Poślizg, a raczej ślizg był skutkiem mojego lekkiego hamowania . Przypadkowo w miejscu gdzie na jezdni były smarki oleju i mułu który spadł z ciężarówek , które wywożą muł z Wisłoka. Otrzepalem się, piórka się nastroszyły i git . Po paru dniach dopiero poczułem upadek . Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu TapatalkaMój ABS słabo zadziałał. Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu Tapatalka Się podłączę pod to kolano. Ja tydzień temu. Na ciągłej białej, lekko mokrej. Prędkość zerowa, skuter ze mnie ściągali. Sam bym nie wstał. Kostka skręcona porządnie. Ale mam pytanie, nabrałem dziwnych lęków przy skrętach. Długo taka trauma trwa? Hej . Z mojego doświadczenia wiem , że musisz sam się przezwyciężyć i przemóc. Ale nic na siłę . Pomału ćwicz i walcz . Już miałem takich sytuacji trochę . Życzę powodzenia . Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Września 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2022 Bogusz, wychodzi na to, że My - Łamagi, musimy wyzdrowieć, więc zdrowiejmy - byle szybko.
tomekstw Opublikowano 14 Września 2022 Opublikowano 14 Września 2022 7 godzin temu, Saper napisał: Bogusz, wychodzi na to, że My - Łamagi, musimy wyzdrowieć, więc zdrowiejmy - byle szybko. Podobno zawsze musi być ten pierwszy raz. Zdrowiejcie szybko.
Bogusz Opublikowano 18 Września 2022 Opublikowano 18 Września 2022 Bogusz, wychodzi na to, że My - Łamagi, musimy wyzdrowieć, więc zdrowiejmy - byle szybko.Dzięki. I życzę też szybkiego zdrowkaWysłane z mojego SM-T725 przy użyciu Tapatalka Podobno zawsze musi być ten pierwszy raz. Zdrowiejcie szybko.Tomek to już któryś raz w historii . Trudno . Dzięki. Tylko wolno coś idzie ten powrót do zdrowia . Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Września 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Września 2022 Jak tam panowie ? @Bogusz , @Saper - zdrowi już ? Bo jutro planowane jest spotkanie. Wybiera się ktoś ?
Bogusz Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 Hej . Ja jutro niestety nie. Nie da rady , choć bym chciał. Wypijcie za mnie kufel śmiechu proszę. Miłego :) Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 22 Września 2022 Opublikowano 22 Września 2022 Nas nie będzie, mnie dopadło mocne przeziębienie czy inny covid, kicham prycham.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Października 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Października 2022 A tymczasem w Rzeszowie ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Października 2022 Administrator Opublikowano 5 Października 2022 No widzę Mazowsze bawi na Podkarpaciu 🤔 No fajnie 🙃 👏 Grześ, a kopytko już zdrowe? 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Października 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Października 2022 Skakać jeszcze nie za bardzo mogę, ale chodzenie jest już bezproblemowe 😀. 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 5 Października 2022 Użytkownicy Opublikowano 5 Października 2022 Skakać nie skakał, ale za to opowieści jak zwykle pierwsza klasa Dzięki Grześ! Spot na Podkarpaciu zaliczony 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Października 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Października 2022 1 minutę temu, Vince napisał: Skakać nie skakał, ale za to opowieści jak zwykle pierwsza klasa Dzięki Grześ! A ty Mireczku to na grzyby do nas przyjechałeś ? I tak po cichu ? No nie ładnie 😉
Użytkownicy Vince Opublikowano 5 Października 2022 Użytkownicy Opublikowano 5 Października 2022 Spokojnie, to tylko zapowiedź wizyty na ognisku 16.10. Dziś służbowo.Rezerwuj pogodę Andrzejku..
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Października 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Października 2022 Od pogody to jest inny Andrzej 😃 ale OK. "Zrobim co możem". 🤪 1
Użytkownicy Bienias Opublikowano 21 Października 2022 Użytkownicy Opublikowano 21 Października 2022 Powitać szanowną grupę podkarpacką. Za Tomka namową, na wczorajszym czwartkowym spotkaniu, jestem już w tym zacnym gronie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Października 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Października 2022 No i wreszcie 👍
Rekomendowane odpowiedzi