Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Puk puk jest tu kto?

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano
29 minut temu, orzeł napisał:

Edit: może szybki spontan dziś na 18-tą "U Jana"??

Aaaaa.... kceptuję! 👍

• Użytkownicy+
Opublikowano

@orzeł jakiś ty nie zorganizowany 😙 siedzicie u nas od soboty i dopiero dzisiaj dajecie znać że Wy na dłużej a nie tylko przejazdem. 😉 

Postaramy się być 🙂

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej . Ku przestrodze by lepiej przewidywać . Dzisiaj zaliczylem glebę . Pozdrd02a35a3647aa744b49c1f51cab7e6e5.jpg

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

O żesz... Mam nadzieję, że skończyło się tylko na siniakach. Szybkiego powrotu do formy!

• Użytkownicy+
Opublikowano
25 minut temu, Bogusz napisał:

... Dzisiaj zaliczylem glebę . Pozdr

No kurna, Ty to masz zezowate szczęście 🙄 i pewnie swoim zwyczajem jechałeś w krótkich portkach? 

Opublikowano

Się podłączę pod to kolano. Ja tydzień temu. Na ciągłej białej, lekko mokrej. Prędkość zerowa, skuter ze mnie ściągali. Sam bym nie wstał. Kostka skręcona porządnie. Ale mam pytanie, nabrałem dziwnych lęków przy skrętach. Długo taka trauma trwa? 

Opublikowano

Daję radę . Ja Ci dam Jędrek nabijać się ze mnie :) . Jechałem rano do pracy w stroju pełnowymiarowym. Prędkość moja była ok. 5 - 10 km / h na Kwiatkowskiego . Poślizg, a raczej ślizg był skutkiem mojego lekkiego hamowania . Przypadkowo w miejscu gdzie na jezdni były smarki oleju i mułu który spadł z ciężarówek , które wywożą muł z Wisłoka. Otrzepalem się, piórka się nastroszyły i git . Po paru dniach dopiero poczułem upadek .

Wysłane z mojego SM-T725 przy użyciu Tapatalka

Mój ABS słabo zadziałał.

Się podłączę pod to kolano. Ja tydzień temu. Na ciągłej białej, lekko mokrej. Prędkość zerowa, skuter ze mnie ściągali. Sam bym nie wstał. Kostka skręcona porządnie. Ale mam pytanie, nabrałem dziwnych lęków przy skrętach. Długo taka trauma trwa? 

Hej . Z mojego doświadczenia wiem , że musisz sam się przezwyciężyć i przemóc. Ale nic na siłę . Pomału ćwicz i walcz . Już miałem takich sytuacji trochę . Życzę powodzenia .

Opublikowano

Dzięki za wsparcie 😎

• Użytkownicy+
Opublikowano

Bogusz, wychodzi na to, że My - Łamagi, musimy wyzdrowieć, więc zdrowiejmy - byle szybko.

Opublikowano
7 godzin temu, Saper napisał:

Bogusz, wychodzi na to, że My - Łamagi, musimy wyzdrowieć, więc zdrowiejmy - byle szybko.

Podobno zawsze musi być ten pierwszy raz. Zdrowiejcie szybko.

Opublikowano
Dzięki. I życzę też szybkiego zdrowka

Podobno zawsze musi być ten pierwszy raz. Zdrowiejcie szybko.
Tomek to już któryś raz w historii . Trudno . Dzięki. Tylko wolno coś idzie ten powrót do zdrowia .

• Użytkownicy+
Opublikowano

Jak tam panowie ?  @Bogusz , @Saper  - zdrowi już ?  Bo jutro planowane jest spotkanie. Wybiera się ktoś ?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Nooooo.

Opublikowano

Nooooo.

Opublikowano

Hej . Ja jutro niestety nie. Nie da rady , choć bym chciał. Wypijcie za mnie kufel śmiechu proszę. Miłego :)

Opublikowano

Nas nie będzie, mnie dopadło mocne przeziębienie czy inny covid, kicham prycham.

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

A tymczasem w Rzeszowie ...

20221005_192950.jpg

• Administrator
Opublikowano

No widzę Mazowsze bawi na Podkarpaciu 🤔 No fajnie 🙃 👏

Grześ, a kopytko już zdrowe?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Skakać jeszcze nie za bardzo mogę, ale chodzenie jest już bezproblemowe 😀.

• Użytkownicy
Opublikowano

Skakać nie skakał, ale za to opowieści jak zwykle pierwsza klasa

Dzięki Grześ! Spot na Podkarpaciu zaliczony

• Użytkownicy+
Opublikowano
1 minutę temu, Vince napisał:

Skakać nie skakał, ale za to opowieści jak zwykle pierwsza klasa emoji3.pngemoji3.png

Dzięki Grześ!

A ty Mireczku to na grzyby do nas przyjechałeś ? I tak po cichu ? No nie ładnie 😉

• Użytkownicy
Opublikowano

Spokojnie, to tylko zapowiedź wizyty na ognisku 16.10. Dziś służbowo.
Rezerwuj pogodę Andrzejku..

• Użytkownicy+
Opublikowano

Od pogody to jest inny Andrzej 😃 ale OK. "Zrobim co możem". 🤪

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownicy
Opublikowano

Powitać szanowną grupę podkarpacką. Za Tomka namową, na wczorajszym czwartkowym spotkaniu, jestem już w tym zacnym gronie.

• Użytkownicy+
Opublikowano

No i wreszcie 👍