gumis Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Tmax dziś przepalony, trzeba uważać bo dużo piasku. Jutro pokaże wam to audi, jak będę szedł do lasu z psem to pykne foto Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Marca 2016 Chyba jutro się zatrzymam i sam zrobie te zdjęcia audi. Gumisiowi to chyba pies zachorował i nie chodzi na spacery
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Marca 2016 Endriu, czy to znaczy, że ono tam dalej stoi?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Marca 2016 Stoi jak stoi Ja bym powiedział że leży ale tak - dzisiaj rano jeszcze było.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 2016 Gumiś, "temu psu lusterko widać", ale muszę przyznać, że uziemione na amen.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 2016 No popatrz jak Gumisia zmobilizowało A ja też zrobiłem, a co :
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Marca 2016 No tak, po "mechanikach, strażakach" zdążyli się już "lakiernicy" objawić. Endriu dzięki za fotki, teraz widać Audi w całej krasie.
piotrek pp Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Saper na niedziele zamówiłeś pogode bo zlot w rzeszowie
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Marca 2016 Pogoda jest zawsze, czasami tylko do d..y. Czyżbyście się z Mordkiem wybierali?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Marca 2016 Dobra Panowie - co tu taka cisza. Ja wczoraj przewietrzyłem mojego Burgmana - zamontowałem handbary - trzeba było wypróbować Handbary okazały sie do d..y - w ręce dalej zimno Generalnie to ogólnie było zimno.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Marca 2016 Endriu, a założyłeś rękawice pod handbary?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Marca 2016 Założyłem Saper, założyłem - ale letnie - w zimowych mi się palce nie zginają Ale jak zamontowałem handbary za które zapłaciłem całe 25,00 zł to liczyłem że dam rade i bez rękawiczek, a tu d..pa
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Marca 2016 No to w takim razie widzę jeszcze inne możliwości rozwiązania problemu: - inne, lepsze rękawice, takie w których palce się zginają, - podgrzewane manetki, - motomufki, - poczekać na wyższe temperatury. Wybór należy do Ciebie .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Marca 2016 Ponieważ w sobote trochę zmarzłem, stwierdziłem że nie bedę słuchał rad Sapera, swój rozum mam - tylko zamówię sobie w Jagatexie kamizelkę Burgmani - jak ubiorę to dopiero mi będzie ciepło I w związku z tym pytanie - czy któś jeszcze jest chętny na zakup kamizelki, aby zrobić akcje zorganizowaną.
Gawron Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Czołem Ja juz mam :-) kamizelkę Andrzej w sklepach sportowych sa takie żele rozgrzewająca do butów narciarskich , moze powsadzaj to do osłon i będzie ukrop w dłonie :-)))))))))
gumis Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Gawron proponuje niech sobie ręce spiralą grzejącą owinie i podłączy pod instalacje Burka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Marca 2016 No no, ale się Koledzy odgryzają w sąsiednim temacie, normalnie strach się odezwać, bo po palcach linijką dostanę/. Się porobiło .
bobbens Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Saper, to takie niewinne żarty są tylko...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Marca 2016 Żarty, żartami, a później , będzie jak w Shreku "krzesłem go, krzesłem".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Marca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2016 Dobra Panowie - krzesła na razie na bok Życzę Wszystkim zdrowych, wesołych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy.
gumis Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Zdrowia i spokoju Panowie i Panie! Ja wczoraj trochę pojeździłem więc dodatkowy banan na święta Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Panowie prośba. Ponieważ mój Burgman jak co roku na początku sezony wykazuje pewne braki a do niedzieli mogę nie zdążyć wszystkiego uzupełnić. Ma ktoś do pożyczenia lusterko lewe, gwint M10 x 1,25 prawy ? Przy okazji : Duże dzięki dla Sapera za sobotę - pomógł mi poskładać napęd i wspomógł kluczem dynamometrycznym i zaje-fajnym kluczem do blokowania wariatora
gumis Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 na jesieni miałem oryginalne do burka ale dziś to już niestety ciut za późno :/
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Na jesieni to ja miałem całe swoje. No ale fabryka źle zrobiła i chciałem poprawić
Rekomendowane odpowiedzi